AhiEvrancım <3
AhiEvrancım <3
Her gördüğümde peşinden koşuyorum ancak yetişemiyorum. Denk gelirsek bir hatıra fotoğrafı çektirebilir miyiz size karşı saygım ve zaafım vardır oyunda D Bu mesajı cevaplarsanız çok memnun kalırım 
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: AhiEvrancım <3
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Şaka bir kenara Sayın AhiEvran'a reel hayatında sağlık mutluluk ve huzur dilerim...
Selam Hidrojen
Tarafıma özel mesaj yolu ile sunucu ve karakter adını belirtir isen memnun olurum.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Kıskanmadık ki
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
AhiEvrana özel mesaj yolu ile forum üzerinden nasıl ulaşabilirim ? Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilecek var mı ya da AhiEvran bana yardımcı olur mu
?
- VeniceSANCAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Row
Merhaba;
Forum profil isminizin yanında ''İletişim> Özel Mesajlar'' kısmına tıklayın. Daha sonra ''YENİ ÖM'' yazan kısıma tıkladıktan sonra Alıcı Kısmına ''AhiEvran'' yaz ve göndermek istediğiniz mesajı Konu başlığı belirleyip iletebilirsiniz. Umarım sorunun çözüme kavuşur.
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak
Forum profil isminizin yanında ''İletişim> Özel Mesajlar'' kısmına tıklayın. Daha sonra ''YENİ ÖM'' yazan kısıma tıkladıktan sonra Alıcı Kısmına ''AhiEvran'' yaz ve göndermek istediğiniz mesajı Konu başlığı belirleyip iletebilirsiniz. Umarım sorunun çözüme kavuşur.
Keyifli forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak