Mızrak Odasında Alınan Damage
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Mızrak Odasında Alınan Damage
Bu mevzuyu zamanın da yaşayan arkadaşlar illa ki olmuştur. Hep merak etmiştim neden böyle bir şey tercih edildi ve kim tarafından kaldırıldı.
kedi
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Mızrak Odasında Alınan Damage
666 vuruyordu sabit yanlış hatırlamıyorsam klasik ikv yönetimi işte hiç birşey açıklamadan birşeyler yapmasını çok seviyorlar ..
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- melihbey
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Yüzdelik hasar alıyorduk diye hatirliyorum savascida buyucu kadar hasar aliyordu sanirim, savascimla bu mizraklari toplayip satarak iyi para kasiyordum
Tron
Mage
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

Herhalde yeni oyuncular için zor oluyor diye yaptılar ama bilmiyorlardı ki yeni oyuncu diye bir kavram ikv de yok 
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
Yenilenme süresine ve etrafında bulunan Kan Çalanlar ile Tılsım Tanıklarının vereceği olası hasar göz önüne alındığında sıradan bir maden gibi başında beklenmesin diye eskiden hasar veriyordu. Tabi yeni oyuncular için bu hasar düşük olabilir ancak seviye sınırı 29 iken öldürücü ve caydırıcıydı.
Yüzlerce nefer mızrak başında başka bir oyuncu ile mızrak kapma yarışında can verdi, hey gidi...
Yüzlerce nefer mızrak başında başka bir oyuncu ile mızrak kapma yarışında can verdi, hey gidi...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...
Vay laa ne güzel günlerdi
Gereksizdi zaten. Kaldırılması yerinde olmuş. 
- cehennemsogugu
- İskele Babası

odanın mızrakları arkana aldığında sol ön tarafındaki köşesine geçince karakter hasar almıyordu 
Evet katılıyorum. O zamana göre çok mantıklı ve güzel yapılmıştı. Şimdi ki döneme göre hasar hiç yok denilecek kadar az durumda olduğu için değil de yeni oyuncuların zorluk çekmemesi adına yönetim bu kolaylığı sunmuş olma ihtimali daha yüksek.ZuLFiKaR yazdı: ↑18 Kas 2020 12:05 Yenilenme süresine ve etrafında bulunan Kan Çalanlar ile Tılsım Tanıklarının vereceği olası hasar göz önüne alındığında sıradan bir maden gibi başında beklenmesin diye eskiden hasar veriyordu. Tabi yeni oyuncular için bu hasar düşük olabilir ancak seviye sınırı 29 iken öldürücü ve caydırıcıydı.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN