LONCA ARIYORUM(Tecrübeli Büyücü)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

LONCA ARIYORUM(Tecrübeli Büyücü)

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Agalar 48 lvl büyücüyüm ama hava atamk gibi olmasın yatıramamdığım savaşçı yoktur.Yetenk sistemimi savaşçıya göre ayarladım.Üzerim full azat.Şuanda 1300 kp var ama günden güne artıyor adım.Xkaranlıkbüyücüx belki tanıyanınız olur.Bu arada 47 savaşçım ve 36 şifacımda var şuanda kasılıyorlar.Belki lerde size yardımcı olur.Şimdiden teşekkürler.
Birde klanım LODOS tur.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Re: LONCA ARIYORUM(Tecrübeli Büyücü)

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
KiLiT LTFn....
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
bariareos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bariareos »

Crazyxmanxtwo yazdı:
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
KiLiT LTFn....

Çekemeyenler Var
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

bariareos yazdı:
Crazyxmanxtwo yazdı:
KiLiT LTFn....

Çekemeyenler Var

neyi cekemicem ?
onceLeRe bakmıosun qaLiba kac tane konu boLe kilitlendi ?
tabii hmn cekemiosun sen kimsin ?
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz

“Genel Sohbet” sayfasına dön