Nasıl bir "ruh hastalığı" bu.Sonne yazdı: ↑27 Eki 2020 14:32Equalero nickli arkadaşın egosuna şaşırmıyorum normal bir şey. Üstünlük iddia edebilir. Asıl X sunucusunu sahiplenip yeni oyuncuların başlamasına karşıyız deyip düşman loncalara ajan gönderenlerin egosuna gülmek lazımejedrogl yazdı: ↑27 Eki 2020 14:26Kardeş,bu egoyu hangi bölgede kasıyorsun?Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Sırf oyunda bir kac kişi başarısız itemi yok vs diye parayla satilcak hali yok herseyin..
13 yildir bu oyunu oynuyorum ve gelen her güncelleme paketinde hemen en iyisi olmak için çaba gostermisimdir ne para ne akçe harcayarak doğru takimla doğru yerde olarak oyunda zaman geçirerek.
Oyunun amaci budur zaten herzaman zirvede kalmaya devam ediyorum...![]()
Tüm itemler dükkanda satılmalı
Re: Tüm itemler dükkanda satılmalı
Maalesef bu tür oyuncular mevcut...ksamet yazdı: ↑27 Eki 2020 18:14Nasıl bir "ruh hastalığı" bu.Sonne yazdı: ↑27 Eki 2020 14:32Equalero nickli arkadaşın egosuna şaşırmıyorum normal bir şey. Üstünlük iddia edebilir. Asıl X sunucusunu sahiplenip yeni oyuncuların başlamasına karşıyız deyip düşman loncalara ajan gönderenlerin egosuna gülmek lazımejedrogl yazdı: ↑27 Eki 2020 14:26Kardeş,bu egoyu hangi bölgede kasıyorsun?Equalero yazdı: ↑27 Eki 2020 12:26 Boyle birseyin gerçekleştirilmesi mümkin değil...
Sırf oyunda bir kac kişi başarısız itemi yok vs diye parayla satilcak hali yok herseyin..
13 yildir bu oyunu oynuyorum ve gelen her güncelleme paketinde hemen en iyisi olmak için çaba gostermisimdir ne para ne akçe harcayarak doğru takimla doğru yerde olarak oyunda zaman geçirerek.
Oyunun amaci budur zaten herzaman zirvede kalmaya devam ediyorum...![]()
![]()
- NeWTRoBLe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Equalero'yu pek ciddiye almayın. Klasik türk kızı gibi, kafasında kurup bitiren tiplerden.
Anti hetero
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
sobeenin amacı olan ticareti bazı oyuncular illegal şekilde yapıyor, burda karşı çıkan arkadaşların kaygısı sobee eşya vs satarsa rekabet artacağı için satış yapamayacaklarını düşündüklerinden kaynaklanıyor.
Velhasılı oyun oyunculardan hediye karşılığı eşya vs vs alsa ve sadece aldığı kadarını belirli süreli satsa en makulu bu şekilde olması.
sobeenin amacı olan ticareti bazı oyuncular illegal şekilde yapıyor, burda karşı çıkan arkadaşların kaygısı sobee eşya vs satarsa rekabet artacağı için satış yapamayacaklarını düşündüklerinden kaynaklanıyor.
Velhasılı oyun oyunculardan hediye karşılığı eşya vs vs alsa ve sadece aldığı kadarını belirli süreli satsa en makulu bu şekilde olması.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
Rekabet mi artacak ? Ne rekabeti ya ? En çok para harcama rekabeti mi ? Ne saçmalık bu böyle ? Oyunda zaten rekabet yok mu ? Ben 2 sene sonra yeniden başladım ve her şey tavan yapmış ve yan hesaplarda bulduğum 49 level çar ile tekrar oyuna başladım. Eski itemler ile kasıyorum ve neredeyse değerli hiç bir şeyim yok. Buna rağmen oyuna yeni baştan başlayıp her şeyi mi emek vererek dizebilirim. Dükkanda en çok para harcama rekabeti değil oyunda en iyi olma rekabeti arıyoruz biz. Bunu da rekabet içinde yapmak bize zevk veriyor. Dükkandan para İrem almanın neresi zevkli Allah aşkına ya ? Ya da bunun neresi rekabet ya ? Çocukça laflardan başka bir şey değil bunlar geçiniz.muhammetali395 yazdı: ↑01 Kas 2020 13:12 Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
sen olayı çok yanlış anlamışsınksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 14:34Rekabet mi artacak ? Ne rekabeti ya ? En çok para harcama rekabeti mi ? Ne saçmalık bu böyle ? Oyunda zaten rekabet yok mu ? Ben 2 sene sonra yeniden başladım ve her şey tavan yapmış ve yan hesaplarda bulduğum 49 level çar ile tekrar oyuna başladım. Eski itemler ile kasıyorum ve neredeyse değerli hiç bir şeyim yok. Buna rağmen oyuna yeni baştan başlayıp her şeyi mi emek vererek dizebilirim. Dükkanda en çok para harcama rekabeti değil oyunda en iyi olma rekabeti arıyoruz biz. Bunu da rekabet içinde yapmak bize zevk veriyor. Dükkandan para İrem almanın neresi zevkli Allah aşkına ya ? Ya da bunun neresi rekabet ya ? Çocukça laflardan başka bir şey değil bunlar geçiniz.muhammetali395 yazdı: ↑01 Kas 2020 13:12 Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Ben mi ?kargasa14 yazdı: ↑02 Kas 2020 15:52sen olayı çok yanlış anlamışsınksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 14:34Rekabet mi artacak ? Ne rekabeti ya ? En çok para harcama rekabeti mi ? Ne saçmalık bu böyle ? Oyunda zaten rekabet yok mu ? Ben 2 sene sonra yeniden başladım ve her şey tavan yapmış ve yan hesaplarda bulduğum 49 level çar ile tekrar oyuna başladım. Eski itemler ile kasıyorum ve neredeyse değerli hiç bir şeyim yok. Buna rağmen oyuna yeni baştan başlayıp her şeyi mi emek vererek dizebilirim. Dükkanda en çok para harcama rekabeti değil oyunda en iyi olma rekabeti arıyoruz biz. Bunu da rekabet içinde yapmak bize zevk veriyor. Dükkandan para İrem almanın neresi zevkli Allah aşkına ya ? Ya da bunun neresi rekabet ya ? Çocukça laflardan başka bir şey değil bunlar geçiniz.muhammetali395 yazdı: ↑01 Kas 2020 13:12 Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
Velhasılı oyun oyunculardan hediye karşılığı eşya vs vs alsa ve sadece aldığı kadarını belirli süreli satsa en makulu bu şekilde olması.![]()
İKV'de zirve yapmak.
Anlayabiliyorum sankime. 
arkadaş illegal satış yapanlar rahatsız oluyor demiş. rekabet para harcama için değil. satış yapmada. oyunda kopya yapıp her nasılsa yakalanmamış ve illegal olarak satış yapan kişiler var mesele bu. en çok para harcama dersen zaten parayı basıp tılsım asa zırh ne varsa alıyorsun. dükkanda satılmasın diye bağıranlar var ama hiçbirinin satış yapanları şikayet ettiği yok.ksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 16:10Ben mi ?kargasa14 yazdı: ↑02 Kas 2020 15:52sen olayı çok yanlış anlamışsınksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 14:34Rekabet mi artacak ? Ne rekabeti ya ? En çok para harcama rekabeti mi ? Ne saçmalık bu böyle ? Oyunda zaten rekabet yok mu ? Ben 2 sene sonra yeniden başladım ve her şey tavan yapmış ve yan hesaplarda bulduğum 49 level çar ile tekrar oyuna başladım. Eski itemler ile kasıyorum ve neredeyse değerli hiç bir şeyim yok. Buna rağmen oyuna yeni baştan başlayıp her şeyi mi emek vererek dizebilirim. Dükkanda en çok para harcama rekabeti değil oyunda en iyi olma rekabeti arıyoruz biz. Bunu da rekabet içinde yapmak bize zevk veriyor. Dükkandan para İrem almanın neresi zevkli Allah aşkına ya ? Ya da bunun neresi rekabet ya ? Çocukça laflardan başka bir şey değil bunlar geçiniz.muhammetali395 yazdı: ↑01 Kas 2020 13:12 Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
Velhasılı oyun oyunculardan hediye karşılığı eşya vs vs alsa ve sadece aldığı kadarını belirli süreli satsa en makulu bu şekilde olması.![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kardeşim çok hızlı geçiş yapıyorsunuz. Konunun başlığında "tüm ürünlerin dükkanda satılmasıkargasa14 yazdı: ↑02 Kas 2020 17:29arkadaş illegal satış yapanlar rahatsız oluyor demiş. rekabet para harcama için değil. satış yapmada. oyunda kopya yapıp her nasılsa yakalanmamış ve illegal olarak satış yapan kişiler var mesele bu. en çok para harcama dersen zaten parayı basıp tılsım asa zırh ne varsa alıyorsun. dükkanda satılmasın diye bağıranlar var ama hiçbirinin satış yapanları şikayet ettiği yok.ksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 16:10Ben mi ?kargasa14 yazdı: ↑02 Kas 2020 15:52sen olayı çok yanlış anlamışsınksamet yazdı: ↑02 Kas 2020 14:34Rekabet mi artacak ? Ne rekabeti ya ? En çok para harcama rekabeti mi ? Ne saçmalık bu böyle ? Oyunda zaten rekabet yok mu ? Ben 2 sene sonra yeniden başladım ve her şey tavan yapmış ve yan hesaplarda bulduğum 49 level çar ile tekrar oyuna başladım. Eski itemler ile kasıyorum ve neredeyse değerli hiç bir şeyim yok. Buna rağmen oyuna yeni baştan başlayıp her şeyi mi emek vererek dizebilirim. Dükkanda en çok para harcama rekabeti değil oyunda en iyi olma rekabeti arıyoruz biz. Bunu da rekabet içinde yapmak bize zevk veriyor. Dükkandan para İrem almanın neresi zevkli Allah aşkına ya ? Ya da bunun neresi rekabet ya ? Çocukça laflardan başka bir şey değil bunlar geçiniz.muhammetali395 yazdı: ↑01 Kas 2020 13:12 Arkadaşların dediği gibi parayı basıp oyunculardan hemen her şeyi almak mümkün zaten
" yazıyor. Mesele ne ara kopyacılara geçti ? mesele kopyacılar ise eğer bizim suçumuz ne ? Neden her suçun neticesinde oyuna emek verenler darbe yemek zorunda bunu anlamıyorum ? Mesele itemler ise dükkanda satılması benim emeklerini çöp eder. Yok mesele kopyacılar ise buna karşı çıktığım için ben kopyacı mı oluyorum ? Bunu mu demek istiyorsunuz ?
Yani biri bir istek sunmuş olabilir. Ben karşı çıkıyorum başkası da destek veriyor bunlarda olabilir. Ama anlamadığım şey karşı çıkan kopyacıdır diye afaroz etme çabası nereden geliyor ? Kim veriyor bu hakkı ?