Oyuncular arasında neden bi güç gösterisi ve hırslanma oluşmuş. Ve bu, özürlü, salak, bot, aptal gibi kelimelerle karşı tarafa hakaret eden kişilerin amacı ne sizce?
Salak.. Kolsuz.. Bot.. İKV'nin yeni terimleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Salak.. Kolsuz.. Bot.. İKV'nin yeni terimleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Bugün bi oyuna girip savaşayım dedim, girmemle birden kalabalık bir grup üstüme üşüştü ve kestiler. Neyse tekrardan canladım örs attım, bi yalnız ceylan bulurum düşüncesiyle balona doğru gittim. O sırada sigaramın külünü dökerken birden biri üzerime deparladı ve kesti
. Ardından; salak bot, nasılda çütlettim yazdı. Gülüp geçtim, çünkü muhtemelen bayadır oyunda ve kesile kesile hırslanmış ve hırsını benden aldı. Aynı şekilde bölgeden de saçma muhabbetler geçiyordu. "Adaya geç lan sana 4 el avans, bilmem seni şöyle yaparım, tek kolumla keserim bot" vs. gibi muhabbetler dönüyordu yine.
Oyuncular arasında neden bi güç gösterisi ve hırslanma oluşmuş. Ve bu, özürlü, salak, bot, aptal gibi kelimelerle karşı tarafa hakaret eden kişilerin amacı ne sizce?
##
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Re: Salak.. Kolsuz.. Bot.. İKV'nin yeni terimleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Çocukluk tamamen. Böyle tipler her sunucuda var. İşsiz sabahtan akşama kadar oyun oynayan. Birisini kestiğin de. Egosu tavan yapan çocuklar böyleleri.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
Re: Salak.. Kolsuz.. Bot.. İKV'nin yeni terimleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
Aynı şekilde böyle tipler var, bu hakaretleri hak eden şahıslar da var...
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Kardeşim inan onların bile onuru vardır. Yakıştırma olmamış.KulBilgeKagan yazdı: ↑31 Eki 2020 14:19
Ama bunlar genelde damar rap dinleyerek beyaz şahinle kız düşürmeye çalışan adamlar. O yüzden çok da bir şey beklememek gerekiyor.
Bunu yapanlar oyunda sahiplik taslayan hadsizler.
Bunu yapanlar sunucuda onlardan daha ilerisi olanları kabullenmeyenler.
ASLINDA BUNU YAPANLAR OYUNDAKİ YALNIZLAR.
Zavallılar...
Bu kısma kahkaha attım
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

Ne oldu ucu sana mı dokundu?
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

Aynen öyle vallahi.
Aynı itemler aynı efsunlar.
Kiritik atanın kazandığı ws'lerde çok da erkeklik yapmamak gerekiyor
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

Birader yorumunu al ve git burdan. Muhatabım değilsin.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
02ARMA02 yazdı: ↑31 Eki 2020 17:00Birader yorumunu al ve git burdan. Muhatabım değilsin.