Bu videoyu yapan arkadaşı arıyorum
-
KuRDaNKoLLaRR
- Sahaf Yardımcısı

Bu videoyu yapan arkadaşı arıyorum
13 yıl önce yüklemiş bu videoyu yıllar önce izlemiştim arka fonda ki güzel parçayı keşfettim sayesinde oyunu özledikçe girer müziğiyle duygulanır oyunla özlemimi giderirdim yaşıyorsa kendisine teşekkür ederim bu parçayla beni tanıştırdığı için.
Re: Bu videoyu yapan arkadaşı arıyorum
Bu ve bu tür videoları izleyince insanın içine bi keder yerleşiyor...Ah ah...
Oyunun canlı olduğu zamanlar. Meteor bölgesine falan bakın ne kadar dolu. nereden buldun bunu feci duygulandım valla. Oyunda geçirdiğim en güzel zamanlardı.
Oyunun en güzel zamanları...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Arkadaşlarımızın da dediği gibi bence de oyunun en güzel dönemleriydi. Tüm gruba açılan sakınma yeteneği, item çeşitliliği, düz vuruş odaklı savaşçılar, absürt olmayan hasarlar ama buna rağmen kütük yaranın inanılmaz kritikleri, arkadaşlık...
Çok özledik, paylaşanın ellerine sağlık. Konuyu açan size de çok teşekkür ederim bizi bu güzel videoyla buluşturduğunuz için.
Çok özledik, paylaşanın ellerine sağlık. Konuyu açan size de çok teşekkür ederim bizi bu güzel videoyla buluşturduğunuz için.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
KuRDaNKoLLaRR
- Sahaf Yardımcısı

Biz teşekkür ederiz.SkyBlue yazdı: ↑28 Eki 2020 18:41 Arkadaşlarımızın da dediği gibi bence de oyunun en güzel dönemleriydi. Tüm gruba açılan sakınma yeteneği, item çeşitliliği, düz vuruş odaklı savaşçılar, absürt olmayan hasarlar ama buna rağmen kütük yaranın inanılmaz kritikleri, arkadaşlık...
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi

bir şekilde 2008 yılına ışınlansam hiç kimseye bir şey söylemez açar ikv oynardım

Bunu yapan arkadaş ölmüş bile olabilir. O kadar çok zaman geçmiş ki
Çok güzel zamanlardı hala eski ve arkadaşları kütükleri saklarım yakşaık 4 tane var onu karakterin eline taktığım an kendimi öyle güzel hissediyorum kiKuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑28 Eki 2020 13:26
13 yıl önce yüklemiş bu videoyu yıllar önce izlemiştim arka fonda ki güzel parçayı keşfettim sayesinde oyunu özledikçe girer müziğiyle duygulanır oyunla özlemimi giderirdim yaşıyorsa kendisine teşekkür ederim bu parçayla beni tanıştırdığı için.