Para her kapıyı açar diyorum bize dayatılana Rıza göstermek zorunda değiliz.hangi oyunu oynayacağım beni ilgilendirir bilmem anlata biliyor muyum ? Karakteri full olan klan savaşı yapar er meydanı yapar vs yapar. Günde max 2 saat giren adam da o kadar çabuk sıkılmaz. Yani hedeflenen paralı kitlenin vakti zaten kısıtlı ve sıkılmaya vakti yok.bu oyun hayatın ta kendisi ve hayatta parası olan kuralı koyar. Mmorpg kurallarınız esnetilebilir olarak görüyorum.SkyBlue yazdı: ↑25 Eki 2020 21:23 MOBA ve FPS oyunlarının popüler olmasından dolayı. Yani günümüz oyuncuları bir şeylere emek vermekten çok hazır olanı tüketmeye yöneliyor. Bu anlayışta MMORPG oyunları için pek uygun değil.
Yani sizin olayı çekmeye çalıştığınız yön ile farklı. İtemlerin dükkanda satılması bu oyunun oyuncu kazanmasını sağlamaz. Daha çok kaybetmesini sağlar. Çünkü İkv sürekli gelişen bir oyun değil. Bir süre sonra durağanlığa bağlıyor. Karakterleri eksiksiz olan oyuncular yapacak bir şey bulamıyor. O yüzden sizin gibi bir heves oyuna başlamak isteyip, emek vermek istemeyen oyuncular için böyle bir şeyin yapılacağını sanmıyorum. Zaten oyun türünden dolayı böyle bir şey yapılması mümkün değil.
Ayrıca size tekrar söylüyorum. Zamanınız yoksa emek harcamak istemiyorsanız sizde WoW oyuncularının yaptığı gibi farklı tarz oyunlar deneyebilirsiniz. Ama bahsettiğiniz şeyin bir MMORPG’ye uymayan bir düşünce olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlayabilirsiniz.
Tüm itemler dükkanda satılmalı
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: Tüm itemler dükkanda satılmalı
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Şu sözlerinizden sonra daha fazla uzatmayacağım. Bu zihniyetle devam edin lütfen.
İyi oyunlar
İyi oyunlar
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- Sahaf Yardımcısı
-
- FareAdam Düşmanı
Ustam sorun şu ki düşürmek için yüzlerce kesim yaparak set halinde ceketi geç eldiveni bile olan yok biri de benim .KuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑25 Eki 2020 14:27Tamamen kaldırılmayacak isteyen yine üretmeye düşürmeye devam edecek parayı basanda direk alabilecek
Satın alan alacak biz aylarca uğraşacağız ve o seti elde edemeyecegiz. Şu anda Karaköy ün oynanma amacı oyunda vakit harcayarak eşyalarımızı dizmek. Ve keyfine göre klanda savaşmak. Heh satın aldım ama klanda savasmayacagim peki oyunda ne amacım kaldı ?
Bir de bu yönden bak.
Belki biraz kabaca gelebilir ama -SkyBlue adlı kullanıcıya da katılarak- MMORPG türünün amelelik olduğu doğrudur. MOBA, strateji veya FPS türünde tek tuşla silahı, zırhı, ayakkabıyı vs. elde edebilirsiniz belki ama bu türde işler emeğe dayalıdır. İster akçe yükleyin ister yüklemeyin, oyunda vakit geçirip emek verdikten sonra belli şeyleri elde edersiniz. Plus paketler, artırıcılar, şans artırıcıları vb. dükkan ürünleri size bu süreçte kolaylık sağlamak için mevcuttur. İyi forumlar dilerim. 

2007-2009
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu tür oyunlarda para her kapıyı açmaz ve size dayatılan olarak gördüğünüz şeyi kabul etmek zorundasınız. Tercih hakkı size bırakılmakla beraber, bu oyunu oynamak zorunda değilsiniz. SkyBlue isimli dostumuz büyük bir sabırla, tek tek anlatmış fakat anlamamakta ısrarcısınız. İkv dünyasında parası olan kuralı koymuyor. Şu öneri ile ilgili en ufak görüşme olduğu anda oyunda ki oyuncuların yüzde 60ı oyunu bırakır. İhtimal vermiyorum. Olmamalı da.KuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑25 Eki 2020 21:40Para her kapıyı açar diyorum bize dayatılana Rıza göstermek zorunda değiliz.hangi oyunu oynayacağım beni ilgilendirir bilmem anlata biliyor muyum ? Karakteri full olan klan savaşı yapar er meydanı yapar vs yapar. Günde max 2 saat giren adam da o kadar çabuk sıkılmaz. Yani hedeflenen paralı kitlenin vakti zaten kısıtlı ve sıkılmaya vakti yok.bu oyun hayatın ta kendisi ve hayatta parası olan kuralı koyar. Mmorpg kurallarınız esnetilebilir olarak görüyorum.SkyBlue yazdı: ↑25 Eki 2020 21:23 MOBA ve FPS oyunlarının popüler olmasından dolayı. Yani günümüz oyuncuları bir şeylere emek vermekten çok hazır olanı tüketmeye yöneliyor. Bu anlayışta MMORPG oyunları için pek uygun değil.
Yani sizin olayı çekmeye çalıştığınız yön ile farklı. İtemlerin dükkanda satılması bu oyunun oyuncu kazanmasını sağlamaz. Daha çok kaybetmesini sağlar. Çünkü İkv sürekli gelişen bir oyun değil. Bir süre sonra durağanlığa bağlıyor. Karakterleri eksiksiz olan oyuncular yapacak bir şey bulamıyor. O yüzden sizin gibi bir heves oyuna başlamak isteyip, emek vermek istemeyen oyuncular için böyle bir şeyin yapılacağını sanmıyorum. Zaten oyun türünden dolayı böyle bir şey yapılması mümkün değil.
Ayrıca size tekrar söylüyorum. Zamanınız yoksa emek harcamak istemiyorsanız sizde WoW oyuncularının yaptığı gibi farklı tarz oyunlar deneyebilirsiniz. Ama bahsettiğiniz şeyin bir MMORPG’ye uymayan bir düşünce olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Umarım anlayabilirsiniz.
-
- Sahaf Yardımcısı
İKV dünyasında parası olan kuralı pek tabi koyuyor.Plusu olmayan dolu diye oyuna girmez atar parası olan girer.parası olan silahını yükseltir üstünlük sağlar yani kural koyar. Büyücü teslasını alır şifacı hayvanını alır hatta hayvan güçlendiricisini alır maden sarraf vs artırıcısını GB yağma artırıcısını alır diye gider bu yani parası olan kuralı koyuyor. Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi bu iş sosyal ağlarda ki gruplar üzerinden 3,5 tekel ve 3,5 dolandırıcının tekelinde gitmekte.yani parası olan gene kuralı koyuyor ama sobee şirketi yani oyunumuz dönen bu paralardan payını alamıyor böyle oluncada oyuna genişleme paketi vs gelemiyor.çünkü oyun para kazanmıyor. Ben diyorum ki bu işi sobee kendi yapsın parayıda yine oyunumuz kazansın.büyük bir sabırla anlatıyorum anlayana.umutiraker yazdı: ↑26 Eki 2020 04:55Bu tür oyunlarda para her kapıyı açmaz ve size dayatılan olarak gördüğünüz şeyi kabul etmek zorundasınız. Tercih hakkı size bırakılmakla beraber, bu oyunu oynamak zorunda değilsiniz. SkyBlue isimli dostumuz büyük bir sabırla, tek tek anlatmış fakat anlamamakta ısrarcısınız. İkv dünyasında parası olan kuralı koymuyor. Şu öneri ile ilgili en ufak görüşme olduğu anda oyunda ki oyuncuların yüzde 60ı oyunu bırakır. İhtimal vermiyorum. Olmamalı da.KuRDaNKoLLaRR yazdı: ↑25 Eki 2020 21:40Para her kapıyı açar diyorum bize dayatılana Rıza göstermek zorunda değiliz.hangi oyunu oynayacağım beni ilgilendirir bilmem anlata biliyor muyum ? Karakteri full olan klan savaşı yapar er meydanı yapar vs yapar. Günde max 2 saat giren adam da o kadar çabuk sıkılmaz. Yani hedeflenen paralı kitlenin vakti zaten kısıtlı ve sıkılmaya vakti yok.bu oyun hayatın ta kendisi ve hayatta parası olan kuralı koyar. Mmorpg kurallarınız esnetilebilir olarak görüyorum.SkyBlue yazdı: ↑25 Eki 2020 21:23 MOBA ve FPS oyunlarının popüler olmasından dolayı. Yani günümüz oyuncuları bir şeylere emek vermekten çok hazır olanı tüketmeye yöneliyor. Bu anlayışta MMORPG oyunları için pek uygun değil.
Karaköy itemleri değilde Çemberlitaş itemleri satılabilir( Bazıları ) aslında. Yeni başlayan arkadaşlar için bir nebze iyi olur.
-
- Sahaf Yardımcısı
-
- FareAdam Düşmanı
Anlaşıldı...
İnşallah gelir ve inşallah on binlerce değerinde satılır.
En az bir mor Karaköy eşyası 5000 TL kadar olması temennisiyle...
İnşallah gelir ve inşallah on binlerce değerinde satılır.
En az bir mor Karaköy eşyası 5000 TL kadar olması temennisiyle...