SuRReNDeR yazdı:Bazen bende korkuyorum bu durumdan.
Fakat benimki yanlış sunucu seçtiğim için boş hesap geliyor.
Diğer karakterlerin duruyorda sadece o mu silinmiş ?
Evet :S off ya gitti güzelim çar geri istiyorum adamımı lütfen
Sunucu sancak...
Kod adı (Aynı zamanda nicki):Kristalxzeybek,Zeybekoglu,Kristalxgedikli
Bence hesabının şifresini değiştir.
Umarım seni oyundan düşüren başka biri değildir ve charının yok olmasına neden olanda.
Bu durum üzücü eğer böyle isede sanırım yapacak birşey yok güzel kardeşim. :?
SuRReNDeR yazdı:Bence hesabının şifresini değiştir.
Umarım seni oyundan düşüren başka biri değildir ve charının yok olmasına neden olanda.
Bu durum üzücü eğer böyle isede sanırım yapacak birşey yok güzel kardeşim. :?
35 haneli şifreyi ben bile aklımda tutarken zorlanıyorum tekrar 35 haneli bir şifreyle değiştirdim.
Ama onla alakalı bir şey değil bence :S oyundan bir hata mı var yoksa çünkü daha önce de meran daki sunucumda oldu geri verdiler çarımı.İnş. bunuda verebilirler.
Sunucu sancak...
Ya qq bana çarımı yeri verin yönetim qq sildiniz çarımı.Bana çarımı geri verin. :evil: :evil:
35 haneli şifremi kim nasıl bulabilir haftada bir virüs taramasıyla :evil: :evil:
Ben çarımı istiyorum ctrl + v ile şifremi yazıp oyuna giriyorum saniyesiyle girdim :evil: :evil:
Çarıma baktım yok Ben çarımı istiyorum qq o kadar kasıyoruz plus alıyoruz sonra çarımızı siliyorsunuz :evil: :evil:
Sunucu sancak...
Kardeşim Geçmiş Olsun Fakat Ben Yönetimin İlgileniceğini Sanmıyorum Verecekleri Cevap Belli '' Şifrenizi Kimseye Vermeseydiniz , Dikkatli Olsaydınız.Çalınan Çarladan Biz Ve Yönetim Sorumlu Değiliz '' Cevabı Verilcek Yani Boşa Ugraşma Yeni Çar Kas
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir).