[b]HOL BÖLGESİ VE BİTMEYEN SAÇMALIKLAR[/b]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sercanoztan5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: pixi

[b]HOL BÖLGESİ VE BİTMEYEN SAÇMALIKLAR[/b]

Mesaj gönderen sercanoztan5 »

ayak altına hangi haller de torba düşer sizce?
ben söyliyeyim bos kesimden sonra maden cekiminden sonra iksir yada üretim yaptıktan sonra ..
fakat hol bölgesinde akrep yada örümcek kestiğinizde de ayak altına canta düşüyor yanlış okumadınız pepit klorotoksin cıkan cantalar örümcek salgısı cıkan cantlar düşüyor demek isterdim fakat tam bir haftalık bir slot maratonundan sonra günde 12 saat kasmama ragmen sadece 4 yada 5 tane değerli martelyal alabilidim . fakat benim canımı sıkan esas konu sadece pepit yada sagı düşmesi gereken (ayak altıma cıkan poşetlerden bahsediyorum burda) torbalardan çöp eşya çıkması .destege bu konu hakkında yazdıgımda bana verilen cevap cok manidar . oyunda ki düşme havuznun rast gele eşya atması gibi bişiler deniliyor.. evet jakpot sitemi ile calışan bir şans oyunu programı gibi rast gele limonları tututran hediyeyi alıyor . ben buna birşey demiyorum . benim sorunum oyun hatası olan ayak altına düşen torbadan çöp eşya cıkması .ayak altına cıkan torbadan çöp eşya cıkması oyun hatası değildir diyebilen biri varsa bana bu konuyu açıklasın .
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: [b]HOL BÖLGESİ VE BİTMEYEN SAÇMALIKLAR[/b]

Mesaj gönderen ejedrogl »

Slot sayısının düşmesi bence çok etkili oldu,daha az yaratık kesiyorsun ve düşme ihtimali daha çok azalıyor. Keşke düşürmeselerdi diyorsun ama elden ne gelir ki...
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Sorununa değilde ekstra olarak duvaradan geçen yaratiklarinda verdiği çantalar o ara duvarda yani kapalı alanda ölürse normal eşya cantarida ayak dibine düşer
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YigidoSivasli yazdı: 22 Eki 2020 23:46 Sorununa değilde ekstra olarak duvaradan geçen yaratiklarinda verdiği çantalar o ara duvarda yani kapalı alanda ölürse normal eşya cantarida ayak dibine düşer
Ayrıca bunun sebebi ise eğer duvar içinde , tren içinde,bina içinde vs. yaratık ölümü gerçekleştiğinde çanta o alanda kalirsa,almak istediğinde etkileşim için uzak mesafe uyarısı alırız. Bir nevi güzel düşünülmüş bir çalışma bu.
Ve sanırsam senin sorunununda cevabı bu ☺️
Kullanıcı avatarı
sercanoztan5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: pixi

Mesaj gönderen sercanoztan5 »

YigidoSivasli yazdı: 22 Eki 2020 23:51
YigidoSivasli yazdı: 22 Eki 2020 23:46 Sorununa değilde ekstra olarak duvaradan geçen yaratiklarinda verdiği çantalar o ara duvarda yani kapalı alanda ölürse normal eşya cantarida ayak dibine düşer
Ayrıca bunun sebebi ise eğer duvar içinde , tren içinde,bina içinde vs. yaratık ölümü gerçekleştiğinde çanta o alanda kalirsa,almak istediğinde etkileşim için uzak mesafe uyarısı alırız. Bir nevi güzel düşünülmüş bir çalışma bu.
Ve sanırsam senin sorunununda cevabı bu ☺️
beyler benim sorunum duvarlarla değil çukur denilen akrep veya örümceklerin en bol oldugu yerde kesim yaparken ayak altına düşen cantadan pepit yada salgı yerine çöp eşya düşmesi . ayak altına düşen cantadan oyun içinde görev üretim maden yada pepit exnotim salgı kükürt diyot vb. eşya düşmesi gerekirken neden çöp eşya düşüyor. bu çöp eşyanın ayak altındaki torbadan düşmesi nomalmi diğer bölgelerde böyle bir sorun yok sadece hol bölgesinde yaşadıgım bir sorun bu olayı tam 1 haftadır yaşıyorum ortalama 12 saat oyunda ve hol bölgesindeyim .. bir nevi test gibi oldu bu pepit salgı kasma benim için.. oyun da ki bir hatadan kaynaklımı yoksa zaten oyun böyleydide ben yenimi fark ettim .. B-)
sabitfikir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sabitfikir »

Torbanın ayak altına düşmesinin içeriğiyle bir alakası yok. Eğer kestiğin yaratık duvarın içindeyse iyi ödüller de kötü ödüller de ayağının altına düşer.
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

sercanoztan5 yazdı: 22 Eki 2020 21:41 ayak altına hangi haller de torba düşer sizce?
ben söyliyeyim bos kesimden sonra maden cekiminden sonra iksir yada üretim yaptıktan sonra ..
fakat hol bölgesinde akrep yada örümcek kestiğinizde de ayak altına canta düşüyor yanlış okumadınız pepit klorotoksin cıkan cantalar örümcek salgısı cıkan cantlar düşüyor demek isterdim fakat tam bir haftalık bir slot maratonundan sonra günde 12 saat kasmama ragmen sadece 4 yada 5 tane değerli martelyal alabilidim . fakat benim canımı sıkan esas konu sadece pepit yada sagı düşmesi gereken (ayak altıma cıkan poşetlerden bahsediyorum burda) torbalardan çöp eşya çıkması .destege bu konu hakkında yazdıgımda bana verilen cevap cok manidar . oyunda ki düşme havuznun rast gele eşya atması gibi bişiler deniliyor.. evet jakpot sitemi ile calışan bir şans oyunu programı gibi rast gele limonları tututran hediyeyi alıyor . ben buna birşey demiyorum . benim sorunum oyun hatası olan ayak altına düşen torbadan çöp eşya cıkması .ayak altına cıkan torbadan çöp eşya cıkması oyun hatası değildir diyebilen biri varsa bana bu konuyu açıklasın .
Ayağının altına çöp torba çıkma olasılığı yok hemen açıklıyorum. Kestiğin yaratıklar eğer duvarın ya da bir engelin içerisinden geçiyorsa o engelin içerisinde çıkamayacağından ötürü ayağının altına geliyor torba.
Yani bir örümceği çektiğin zaman holdeki kristallerin içindeyken öldüyse ve torba atacaksa o torba ayağının altına düşer :)
Bu her yerde böyledir. 1 Levellik fareleri keserken ağacın ortasındayken kesersen yine ayağına atacaktır torbayı.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Burası gerçekten çok dikkat edilmesi gereken ayrintidan oluşuyor. Başta dediğim gibi duvar bina tren her heyse ama (v.b.) dememin sebebi ise ağaç yerdeki kutu kısacası senin ulaşıma olanak saglanmayan noktada ölen yaratıktan dolayı ayağının dibine çantayı bırakır. Hele ki hol bölgesi çok engebeli bir yer. Bunu raylarda denemeni tavsiye ederim . Trenlerin uzağında slotları keserek testini yap. Çantalar nerede oluşuyor gör 😂
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Hocam yaratık çiçeğin duvarın kayanın içinde ölürse ayağının altına torba düşer, kötümsenecek pek bir yanı yok gibi.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

viewtopic.php?f=100&t=161505&p=1234010& ... p#p1234010
AhiEvran yazdı:Merhabalar;

Drop oranlarında her hangi bir değişikliğe gidilmediği gibi, Saf maden çıkması vb. hususlar tamamen "Random" yani rastgele şans sistemine dayalıdır. 10 defa, 20 defa maden çekince safı çıkacak gibi bir kaide bulunmamaktadır. Örneğin 1 ile 10 arasındaki sayıları ele alalım. Kondrit madeni 10. sayıda çıkacak olsun. Sistem size üst üste 1,2,3...,8,9 sayılarını seçerse sürekli Meteorit çekersiniz. Ne zaman ki sistem 10. sayıyı seçerse o zaman Kondrit çıkar. Sistem üst üste 1 ile 9 arasındaki sayıları seçebileceği gibi, yine üst üste 10 sayısını da seçebilir ve art arda da Kondrit çekebilirsiniz. Bu tamamen şans sistemine bağlıdır.

Şansınız açık olsun.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön