Bir umuttur yaşamak
Bir umuttur yaşamak
Oyunun gidişatı pek iç açıcı değil ama face de paylaşımların aktifleşmesiyle insan içine bi Umut geliyor sizce oyuna güncelleme gelir mi gelirse kaç yıl içinde gelir yoksa böyle gidip en son kapanır mı oyun bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum
Re: Bir umuttur yaşamak
ikv kapanmaz 
Oyunda sürekli para yatıran bir kitle var,o kitle giderse,oyun maksimum 2 ay dayanır,ondan sonra fişi çekerler.
Sadece geçen ay 500tl lik harcama yapmıştım oyuna. Benim gibi birçok hatta dahasını yatıran var oyuna. Zannetmiyorum kapanacağını.
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Otamatik ödeme talimatı yaptım ben aylık 400 tl falan akce çekiyorum
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Hey maşallah.
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Son 7 ay içerisinde lonca olarak ve karakterlerimize aldığımız akçenin değeri minimum 3000TL civarlarında. Yani bu oyun gerçekten bir bağımlılık. İnsanı mutlu ediyor, bazen sadece maden çekerken değerli bir maden görünce bile zevki doruklarına kadar yaşayabiliyoruz. #Evdekal süreci boyunca oyunun ciddi miktarda para kazandığını ve bunun gözle görülebilir olduğunu biliyoruz. Bu para ile mutlaka oyuna küçükte olsa bir yatırım yapılacağı kanaatindeyim. Bu şekilde para ödedikten sonra oyun kapanmaz arkadaşlar içiniz rahat olsun. Sosyal medyaya son 1 ay içerisinde büyük bir çaba sarfedildi ve etkileşim alması adına bu paylaşımlar halen devam etmekte. Foruma aynı şekilde yeni yöneticiler alındı. Ve etkinliklerde de gözlemlediğimiz üzere Gönüllü Destek Takımında da artış var. Yani İstanbul Kıyamet Vakti oyununda ele alınır hatalar olmasına rağmen bu tarz küçük olan şeyleri görünce mutlu olmayı başarabiliyoruz.
Unutmayalım hala tamamlanması gereken bir hikayemiz var
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN