Zirvedeki Yalnızlar İçeri !(Eminönü)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Noter
İskele Babası
İskele Babası

Zirvedeki Yalnızlar İçeri !(Eminönü)

Mesaj gönderen Noter »

Selamlar
Uzun uzun yazıları okumayı sevmiyorum o yüzden uzun uzadı yazmamaya dikkat edeceğim.
Bu başlık eminönü sunucusunda karakteri ve tılsımları full olan yeni şeyler deneyimlemek isteyen 'zirvedeki yalnızları' ilgilendiriyor.
Arkadaşlar biraz snop bi başlık gibi gelebilir ama karaköyü bitirmiş karakterlerini fullemiş ve savaştan da sıkılan arkadaşları görüyorum ve bende böyleyim işin açığı. Oyunda deneysel yeni kesim metotları, fantazi grup bölgesi kesimleri gibi arayışlar içindeyim.
5+1 Gazap , ofansif , defansif , çember , ateş, buz, elek grup bölgelerine girip ortalığı dağıtsak veya pehlivanla GBZ ye dalsak nasıl olur mesela :)
Arz lodos tarafsız ful arkadaşları bugün akşam 21.00 gibi oyunda klansız şekilde bekliyorum. #Zirvedekiyalnızlar tagını bırakın biz sizi buluruz . Bir topluluk oluşturabilirsek belirli günlerde yeni fikirler geliştirip deneriz .
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Zirvedeki Yalnızlar İçeri !(Eminönü)

Mesaj gönderen Sonne »

full değilim ama kendimi zirvede hissediyorum hocam dualarım kabul olur mu :D
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Dediğin adamlar zor olabilir ama organize etmek daha zor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Sonne yazdı: 18 Eki 2020 20:09 full değilim ama kendimi zirvede hissediyorum hocam dualarım kabul olur mu :D
Biz senle forum zirvesinde yalnızız. Zaten postlarımızın fantastik olması da bu sebepten.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Alidurna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Alidurna »

Gönül zenginliği mi maddi zenginlik mi 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön