Yeni hesap ve Exp dağılımı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ErLiKHaN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Yeni hesap ve Exp dağılımı.

Mesaj gönderen ErLiKHaN »

Malûm artık e-posta üzeriden hesap açılmıyor, bari mevcut hesabımızdaki karakteri kasmak için; gruptakiler arasındaki belli bir seviye farkından ötürü exp azalması ya da hiç alamaması durumunu kaldırın. Yeni karakter kasmanın eziyet olduğu şu dönemde bir nebze olsun oyunculara yardımcı olun. Nasıl olsa bir karakter 49 seviyeye ulaşmış olsa bile, Karaköy bölgesine girebilmesi için belli başlı görevleri yapmış olması gerekiyor. Bunların üstüne Büyük Hol'deki yaratıkların eskisi kadar exp vermiyor olması da daha bir eziyet haline getiriyor karakter kasmayı. Zor bir şey olmasa gerek, sadece eski exp sistemini geri istiyoruz. Oyunculara biraz yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
İyi forumlar...
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Yeni hesap ve Exp dağılımı.

Mesaj gönderen SERDARBEY »

zor bi ihtimal
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Destek ekibine yaz, öneride bulun. Cevapsız kalmazsın kardeşim emin ol.

Şahsen düşüncene saygı duyuyorum ama tavsiye etmem. Her şey zaten çok kolay olmuş. Bu da kolaylaşırsa afk karakterler 1 günde 59 olur sonra da olaylar olaylar.

Exp kasma konusunda Exp arttırıcı ve sağlam bir lonca öneriyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Zannetmiyorum.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
singleshot23
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen singleshot23 »

50 levele kadar savaşçı ve büyücü karakterler rahat bir şekilde kasılabiliyor görev yapa yapa onlara kesinlikle gerek yok bence. Şifacının kasması zor onu da arkadaşlarından yardım alarak kasacaksın. Karaköy’de kasmak zor ancak orda da seviye farkı mevzusu yok. Senin dediğin şekilde herkes afk karakter kasar ortalık toz duman olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön