derindeki sır paketi çıktığında 15 yaşındaydım ya da 14 tam hatırlamıyorum. konya'da kulesite var bilen bilir, bizim eve de baya uzak o zamanlar tek d&r orada var. tramvaya atlayıp oradaki d&r'a gittim tabii 20 tl baya büyük para benim için. içimde bir korku var, evdekiler kızacak falan filan. neyse gittim adama sordum, ilk başta ikv ne ya falan demişti hiç unutmuyorum
HATIRALARIM CANLANDI (ESKİ İKV KUTULARI)
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: HATIRALARIM CANLANDI (ESKİ İKV KUTULARI)
vay be güzel bir konu açmışın, kendi adıma teşekkür ediyorum.
derindeki sır paketi çıktığında 15 yaşındaydım ya da 14 tam hatırlamıyorum. konya'da kulesite var bilen bilir, bizim eve de baya uzak o zamanlar tek d&r orada var. tramvaya atlayıp oradaki d&r'a gittim tabii 20 tl baya büyük para benim için. içimde bir korku var, evdekiler kızacak falan filan. neyse gittim adama sordum, ilk başta ikv ne ya falan demişti hiç unutmuyorum
çok bozulmuştum. sonra arkadaşına sordu ve haa o kalmadı ya elimizde diyip beni göndermişti. hala içimde ukte.
-
- Sahaf Yardımcısı
Bir sürü vardı Ben de çok fazla taşındığımız için kayboldu gitti teşekkür ederiz bu güzel nostaljik paylaşımın için. 
bende mevlut dinç ve nerull imzalısı vardıHumanity yazdı: ↑16 Eki 2020 19:32 ATILMASINI İSTEMEDİĞİM ŞEYLERİ BİR SANDIĞA KOYUP SAKLARIM HATIRA OLSUN DİYE. BUGÜN AÇTIM MERAK ETTİM NELER VAR İÇİNDE . 2009 2010 2011 YILLARINA AİT T SHIRT-KUTU -POSTER-E PİN KODLARINI GÖRDÜM. BABAMDAN HARÇLIK ALIP BULUŞMALARA GİDERDİM NE GUZEL GÜNLERDİ . JUNON KENAN ZAMANLARI ÖZELLİKLE HEP HATIRLADIM. İLK KADİM HİDRA CIKTIĞINDA YER ALTINDA YÜZLERCE KİŞİ KESEMEDİK KAÇ GÜN BOYUNCA HİDRAYI . TEKER TEKER CANLANDI GÖZÜMDE.SOLUCAN GÖREVLERİ İFLİS GÖREVLERİ. O MERAN LABİRENTİNİ 8 YILDIR OYUNAGİRMEDİĞİM HALDE EZBERE BİLİYORUM HALA.
O GÜZEL ABİLERİM,ARKADAŞLARIM,KARDEŞLERİM HEP AKLIMDA KALACAK SONSUZA KADAR.
bilmiyorum ne oldular
eski epin kartları vardi 40 50 tane hep kayboldu
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Görsellere 5 saniye bakınca Mevlüt Dinç i görüyorsun 

Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İlk kutu ve isim değişikliğini GameX'de almıştım ben de. Yanlış hatırlamıyorsam eğer sene 2012 veya 2011 falandı. Kim bilir o özenerek sakladığım kutularım, posterlerim nerede şimdi
.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...