Müteferrika mı yoksa Altuncu mu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Müteferrika mı yoksa Altuncu mu ?

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Zuvay yazdı: 17 Eki 2020 09:57
Eleedr yazdı: 17 Eki 2020 00:05 Mürettirifka çünkü Kudret rejanasyonu ve krtik veriyor altuncu ise savunma kritk
Kudret rejenerasyonu değil Maksimum kudret veriyor
Verdiği toplam 10 puan lik kudret yani sadece bir adet ağır vuruş yapabilirsin yani o takı yüzünden saldırı yani vuruş isabetini azaltirsin yani kritik vuruşlarınında oranlarını azaltirsin. Bir adet yetenek kullanmak için hem ıska yapmayı hem kritik vurmayı istememek bence tuhaf!
Bosslar içinse işi bilen bir tank iksir bile içmeden çok rahat kudretini tüketebilir!
Neyse sonuçta senin bir stratejin ama bana göre de yanlış.
( Yanlış metnini alıntı yapmışım üsteki metnin olacaktı)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Zuvay yazdı: 17 Eki 2020 09:52 Müteferrika kudret etkisini savaşçı üzerindeki etkiyi bilmiyorsanız savaşçı wslerinde kaybetmeye devam edebilirsiniz madem bu küçük nüansı bilmeyen çok var bari bilenler kullanmaya devam etsin de bi ayrıcalıkları olsun.Biraz efsunları ve karakterlerin kudret havuzlarını dikkate alınız :D
Uzayan savaşlarda yada klan savaşlarında bi nebze haklı olabilirsiniz ama vs’lerde size katılmıyorum. Savaşçı vs Savaşçı özellikle bam güm birbirine girdiğin olay. Silah değiştirmeleri vs saymazsak ıska geçenin kaybettiği çok bariz. Savunma itemi çok daha fazla iş yapar maksimum kudrete göre. Yani benim zaten 10 saniyelik vs’de kudretim bitmiyor. Vs bittikten sonra kudretin 20 kalsa ne değişir, 30 kalsa ne değişir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Buycu altuncu
Sifaci altuncu mut iki takida olcak
Savasci atmaca

Sahsen ben gorsel olarak hem altuncu hem mut taki setlerini kullaniyorum

Buyucude Altuncu belki defansa karsi ise yarayabilir full.ofans kolay kolay sekmiyor zaten ..
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

altuncu candır
Kullanıcı avatarı
Different
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Different »

Eleedr yazdı: 17 Eki 2020 00:05 Mürettirifka çünkü Kudret rejanasyonu ve krtik veriyor altuncu ise savunma kritk
yanlışın var kudret rejerasyonu değil max kudret :blush:
Resim

Resim
Eleedr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Eleedr »

Zuvay yazdı: 17 Eki 2020 09:57
Kudret rejenerasyonu değil Maksimum kudret veriyor
Yalnış yazmşım doğrusu dediğin gibi
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Esadullah yazdı: 17 Eki 2020 07:56 Büyücü sınıfında Meditasyon yeteneği olduğundan dolayı Müteferrika'yı şahsen tercih etmiyorum. Altuncu daha mantıklı olur.

Ayrıca kardeşim savaşçı için Müteferrika?
Zuvay yazdı: 17 Eki 2020 00:07 Müteferrika daha çok savaşçıların işine yarar.Altuncu büyücüler için daha iyi
Savaşçı için bir şifacıya ya da defansif savaşçıya karşı bir savaştaysanız eğer Yeşilmen Mütefferika takı seti %25 e yakın fazladan kudret verir. Buda olduğundan daha fazla yetenek kullanımı demek. Sizi avantaja taşıyabilir. Yoksa Defansif savaşçının henüz canı 30 40 iken sizin kudretiniz biter ve sizi öldürür.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Emoscann yazdı: 17 Eki 2020 17:36
Esadullah yazdı: 17 Eki 2020 07:56 Büyücü sınıfında Meditasyon yeteneği olduğundan dolayı Müteferrika'yı şahsen tercih etmiyorum. Altuncu daha mantıklı olur.

Zuvay yazdı: 17 Eki 2020 00:07 Müteferrika daha çok savaşçıların işine yarar.Altuncu büyücüler için daha iyi
Savaşçı için bir şifacıya ya da defansif savaşçıya karşı bir savaştaysanız eğer Yeşilmen Mütefferika takı seti %25 e yakın fazladan kudret verir. Buda olduğundan daha fazla yetenek kullanımı demek. Sizi avantaja taşıyabilir. Yoksa Defansif savaşçının henüz canı 30 40 iken sizin kudretiniz biter ve sizi öldürür.
Tamam çok güzel, çok mantıklı söylüyorsunuz da. Ben kudretimi bitirene kadar kullandığım yeteneklerle zaten kesebiliyorum. Kudretim sıfırlanana kadar karşı taraf ölmüş oluyor zaten. O yüzden mantıksız geliyor Maksimum Kudret savaşçı da.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

SkyBlue yazdı: 17 Eki 2020 18:18
Emoscann yazdı: 17 Eki 2020 17:36

Tamam çok güzel, çok mantıklı söylüyorsunuz da. Ben kudretimi bitirene kadar kullandığım yeteneklerle zaten kesebiliyorum. Kudretim sıfırlanana kadar karşı taraf ölmüş oluyor zaten. O yüzden mantıksız geliyor Maksimum Kudret savaşçı da.
Karşıdaki kişi eğer ıska atmaz ise büyük ihtimalle defansif bir savaşçıyı kesemezsiniz.
O yüzden mütefferika takıları takmak şart.
1 e 1 vs atarken kesinlikle özellikle şifacılara da karşı mütefferika takılır ki tabii bunu herkes yapmaz o yüzden bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten :)
Olur sen kesebiliyorsundur ama başkası kesemeyebilir. Sadece sana özel yazılmış bir cümle değil yani bunlar
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
SekerKasabi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SekerKasabi »

Boss kesimlerinde, büyücü vslerinde müteferrika takmanız daha uygun olur, Altuncu ise size yakın dövüşten ,hasar veren yaratık savaşçı, pehlivanlı şifacı gibi sınıflara ve yaratıklara karşı ıska ihtimalini arttırır. Kısacası karşı karşıya kaldığınız duruma göre değişebilir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön