Beyazköşk Sunucusu kapalı
Beyazköşk Sunucusu kapalı
Arkadaşlar sunucu sizde de kapalımı

Re: Beyazköşk Sunucusu kapalı
her zamanki şeyler. 3 gündür neden olmuyor diye merak ediyordum.

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

- legendpolice
 - Cin Avcısı

herhangi bir oyunda 15 dakika kesinti olsa bir sürü telafi ödülü falan veriliyor. biz hatasız 1 hafta geçirsek ben ödül vericem 

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

- byalone38
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Yalnız Krallık

+1 Bu en dandik telefon oyunlarında bile var ama bizim oyunda sağolsunlar o tekrarı oldu ki artık kaderimiz olduğuna inandık
Göster

- 
				delidirdeli
 - Salgın Koruyucusu

koskte junon gorevine yardim edebilcek yokmu

- Equalero
 - Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Tekrar hatirlatmakda fayda oldugunu dusunuyorum..
Geri sarma hic bir sekilde duzeltilemez .
Ben 1 ay sarmadigini biliyorum bu oyunun sonra duzenini bozmadan gun asiri 2 gunde bir sarar kimse umitlenmesin yani duzeldi duzelcek diye kisacasi kara duzen oldugu icin devam yani sarmada devam.kopyada devam kayibiniz varsa
Gecmis olsun ...

Ben 1 ay sarmadigini biliyorum bu oyunun sonra duzenini bozmadan gun asiri 2 gunde bir sarar kimse umitlenmesin yani duzeldi duzelcek diye kisacasi kara duzen oldugu icin devam yani sarmada devam.kopyada devam kayibiniz varsa
Gecmis olsun ...
  Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Düzelir, emin ol düzelir. Az sabır.Equalero yazdı: ↑16 Eki 2020 12:34 Tekrar hatirlatmakda fayda oldugunu dusunuyorum..
Gecmis olsun ...![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.

ÖZGÜR FİLİSTİN  

- VeniceSANCAK
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Row

Merhaba;Equalero yazdı: ↑16 Eki 2020 12:34 Tekrar hatirlatmakda fayda oldugunu dusunuyorum..
Gecmis olsun ...![]()
Siteminde her ne kadar haklı da olsan bu durum göz ardı edilebilecek bir konu değildir. Üst birimlerin ve diğer yönetici arkadaşların bu konu hakkında çözüm üreteceğine inancım tam. Fakat burada asıl problem çözümün ne zaman netliğe kavuşturulacağıdır. Daha önce de yeni bölge gelmeyecek tarzı paylaşımlar çok kez yapılıyordu ama geldi... Bazen sabretmek zor olsa da her zaman inançlı olmak lazım. Bazılarımız için bu oyunun mazisi çok güzel anlamlar içeriyor. Umarım öyle de devam eder...
Keyifli Forumlar dilerim...
RowxVeNiCe - Sancak