Okursan pişman olmazsın (Ahievran)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ikv01
İskele Babası
İskele Babası

Okursan pişman olmazsın (Ahievran)

Mesaj gönderen Ikv01 »

selamlar Ahievran kardeşim sorunlarla elinden geldiğince ilgilenebildiğin için yazıyorum buraya forumdan herhangi bir destek beklemiyorum hesabım blok alalı 4 aydan fazla oldu ve ben her şeyi kendi emeğimle yaptım ve alışveriş sonucunda başkasının kopya bonosu elime geçti ancak bunda benim bir suçum yok ve düşük level kimseylede alışveriş yapmıyordum.Desteğe yolladığım bildirimlere zaten cevap alamıyorum yapmanız gereken üst birimlere iletip 30 dakikalarını ayırmaları bi inceleme yapsınlar bildirimime baksınlar tarihi her şeyi verdim 4.5 ay gibi bir süre gerçekten uzun süre bloğu hak etmediğim için buraya yazıyorum haksız olsam suçumu zaten kabullenirim.Yazdıklarımı dikkate alıp gerekeni yapmanızı istiyorum.İyi çalışmalar diliyorum.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Okursan pişman olmazsın (Ahievran)

Mesaj gönderen Esadullah »

Kardeşim geçmiş olsun.

İkv destek forumuna yazsan daha güzel olur bence. Yoğunluktan dolayı geç cevap verebilirler ama bir arkadaşın karakteri icin denemiş biri olarak söylüyorum geri dönüş yapılıyor. (sahsi görüşümdur. yinede ahievran beyin cevabını dikkate al.)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Ikv01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ikv01 »

sağolasın kardeşim peki tahmini süre nedir bilgi verirsen sevinirim.
Ikv01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ikv01 »

Ahievran kardeşim şu konuyu inceleyip lütfen dikkate alırmısın gerçekten inceleme yapsanız sorunum basit çünkü iyi çalışmalar.
Ikv01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ikv01 »

Ahievran bey cevapsız bırakmazdın normalde konuları azıcık vaktini ayırıp bakarsan benim için kafi.
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Merhaba;

Öncelikle yaşadığın durumdan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim. Lakin Forum Genel Etkileşim kanalının amacı oyuncular arası iletişim, oyun hakkında diyaloglar ve bunların tartışılma alanıdır. Yaşadığın durumdan her ne kadar üzgün de olsam bu tür konuların Forum kanalları üzerinden paylaşılmasını doğru bulmuyorum. Forum Hızlı Destek birimimin işleyişi hakkında sürekli olarak bilgilendirme yapıyorlar. Üst birimlerin incelemesi gereken durumlarda Hızlı Destek biriminin etkisi ne yazık ki bulunmuyor. Sana tavsiyem Destek Ceza-İtiraz kısmından iletide bulunduysan sabırla beklemendir. Üst Üste konu veya mesaj yoluyla forum kanallarını kullanman hem sana hem de diğer oyuncuların aleyhine bir davranış olduğunu hatırlatmak isterim.

Keyifli Forumlar dilerim...

RowxVeNiCe - Sancak
Ikv01
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ikv01 »

kardeşim öncelikle açıklaman için teşekkür ederim.Yalnız belirtmek isterim oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız olsun ya ada kopyadan habersiz olan arkadaşlarımız olsun onlarda bu işler yüzüne blok yiyor ve buradan şikayetlerini yazıyorlar ve destekten aylardır cevap alamayan insanlar var ve ben hiçbir şekilde oyun açığından anlamam ve senelerden oynuyorum her ne yaparsam kendi emeğimle yapıyorum ve gelelim blok meselesine oyunda da sorduğum insanlar oldu ve açılan diyenini daha görmedim herkes mi haksızda kimsenin bloğu açılmıyor anlamış değilim benimde 4.5 ay olacak ve bu bekleyişim hiçde adil değil bunun için uğraşıyorum incelemeyide zaten talep ettim destekten ancak ne bir cevap var ne bişey inceleseler zaten yanlış bir iş yapmadığım ortaya çıkacak ama sonuç yine aynı ve benim gibi blok alan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum gerçekten de baya sabırlı olmak gerekiyor herkese iyi forumlar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Catalyst

Mesaj gönderen Catalyze »

Aynı durum bende de var dönmüyorlar :DDD
CATALYZE
CATALYSE