Adasstra'nın Ticari Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
afaik61
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts of Anatolia
Discord: Axcos

Adasstra'nın Ticari Günlüğü

Mesaj gönderen afaik61 »

Merhaba arkadaşlar
Ben Adasstra. Şu anda Beyazköşk sunucusunda oyun hayatımı devam ettirmekteyim. Ghosts of Anatolia Loncası mensubuyum. Bu günlüğü açmamın sebebi hem ticaret yaparken bu deneyimlerimi sizlerle paylaşmak hem de bu ticaretlerimin kalıcı olmasını istemem.
Günlüğümün bu bölümünde sermayeden bahsedeceğim. Öncelikle lonca arakdaşlarımla böyle bi karar aldık ve sermayeyi oluşturmak adına herkes elinde avcunda kullanmadığı tılsım, maden, reçete gibi materyalleri bana verdi. Hedefimiz bu tılsımları ve materyalleri Eminönün’de satıp o parayla, Beyazköşkte para edecek Eminönünde ucuz olan madenleri toplayıp sunucumuzda satmak.

Resim

Aktarımı bugün başlattık umarım bol kar eder emeklerimizin karşılığını alırız.Ticaret yaptıkça günlüğümü devam ettireceğim ve bu ticaretleri burada paylaşacağım umarım piyasa anlamında da bu günlük herkese yararlı olur.
Umarım takip ederken eğlenirsiniz beklemede kalın 
Saygılar
Adasstra
Ghosts of Anatolia
Kullanıcı avatarı
legendpolice
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Adasstra'nın Ticari Günlüğü

Mesaj gönderen legendpolice »

Güzel bir başlangıç olmasını temenni ederim günlüğünün takipçisi olacagım başarılar
Alidurna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Alidurna »

Güzel bi başlangıç olmuş devamının gelmesi. Dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Günlüğün hayırlı olsun dostum her ne kadar ticaret günlüğü olarak başlasan da üretimler görmek isterim :D hayırlı olsun ;)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
afaik61
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen afaik61 »

Merhaba arkadaşlar B-)

Öncelikle günlüğüme başlamadan önce yorum atan arkadaşlara buradan teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İnanın çok sevindim ve bu yorumlar benim için çok değerli. Umarım beklentilerinizi karşılayabilir, sizlere keyifle takip edebilceğiniz bir içerik sunabilirim.

legendpolice yazdı: 09 Eki 2020 00:56 Güzel bir başlangıç olmasını temenni ederim günlüğünün takipçisi olacagım başarılar

Alidurna yazdı: 09 Eki 2020 08:18 Güzel bi başlangıç olmuş devamının gelmesi. Dileğiyle

Sonne yazdı: 09 Eki 2020 11:41 Günlüğün hayırlı olsun dostum her ne kadar ticaret günlüğü olarak başlasan da üretimler görmek isterim :D hayırlı olsun ;)

Günlüğün bu bölümünde, içinde sermayemiz bulunan kasa karakterimizin Eminönü’ne başarıyla transferinin gerçekleştiğinin müjdesini vereyim :) Transferin de gerçekleşmesi ile sabahın erken saatlerinde “Vira Bismillah” diyerek kasamdaki tüm tılsım ve materyalleri bölge genelinde yansıttım. Tabii gelmeden önce piyasa araştırması yaptığım için aşağı yukarı neyin ne kadar ettiğini biliyordum. Derken yazışma kanalında aniden mor bir yazı belirdi. Heyecanlandım çünkü ilk ticaretimizi yapıcaktık. Bir arkadaş İyileştirme tılsımıma talip olmuştu. Öyleydi böyleydi alırım ederim derken bi fiyat üzerinde anlaştık.

Resim

3500 bono + 5 Taaffeite karşılığında İileştirme tılsımını sattım. ( İlk ticaretin günahı olmaz  )
Biraz piyasayı takip edeyim derken Erg satan bir arkadaşa denk geldim. Cüzi bir pazarlıktan sonra 15 Erg + 35 Martiana karşılık 24t verdim.

Resim

Tılsımları bölgeden yansıttığım sırada of3 tılsımıma teklif geldi ve pazarlıksız 50 Taaffeite + 35 Martian karşılığında of3 tılsımımı verdim.

Resim

Beyazköşkte üretimlerde ucuza Haydar bulmakta zorlanıyordum önüme gelen fırsatı geri çevirmedim 35t karşılığında 50 tane haydar aldım mutluyum şimdilik.

Resim

Beyazköşkte piyasası düşük ve satılmayan barutlarımı burada bazı materyallerle takasladım. (21 barut = 17 ytt / 82 barut 60 martian )

Resim

Elimde biraz nakit olsun diye Elek 3 ümü 55t ye sattım gitti

Resim

Evet arkadaşlar günlüğümün bu bölümünün de sonuna geldik. Şimdilik yaptığım ticaretlerden memnunum elimde daha materyal ve tılsım var onları da satıp güzel değerlendirmeye çalışcam :) Amatörlüğümü mazur görün ilk defa böyle bi işe kalkışıyorum :) Zamanla bu günlüğü beraber daha güzel hale getiricez umarım. Hoşça kalın

Adasstra
Ghosts of Anatolia
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Kıyamet günlüklerini okudukça oyuna başlayasım geliyor ':) Materyallerin hayırlı olsun dostum ;)
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
canercinbasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen canercinbasi »

Lonca arkadaşın olarak ticaretlerini çok güzel buluyorum, piyasayı iyi takip ediyor ve bulmakta zorlandığımız madenleri alıyorsun. Tebrik ediyor, destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum :relieved:
Death is like the wind; always by my side
Alidurna
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Alidurna »

Azmin ve kararlığın devam eder umarım takipteyiz bunu unutma nefer
Kullanıcı avatarı
afaik61
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen afaik61 »

Merhaba arkadaşlar B-)
Sonne yazdı: 09 Eki 2020 16:30 Kıyamet günlüklerini okudukça oyuna başlayasım geliyor ':) Materyallerin hayırlı olsun dostum ;)

canercinbasi yazdı: 09 Eki 2020 17:38 Lonca arkadaşın olarak ticaretlerini çok güzel buluyorum, piyasayı iyi takip ediyor ve bulmakta zorlandığımız madenleri alıyorsun. Tebrik ediyor, destekliyor ve başarılarının devamını diliyorum :relieved:

Alidurna yazdı: 10 Eki 2020 06:55 Azmin ve kararlığın devam eder umarım takipteyiz bunu unutma nefer

Gerek oyun oyun içi gerek de forumdan attığınız güzel mesajlar için çok teşekkür ederim. İnsan yorumlarınızı okudukça art arda günlük yazmak istiyor :relaxed: Ayrıca unutmadan söylemeliyim ki bana bu yolda desteklerini fazlasıyla hissettiren lonca arkadaşlarıma kalben teşekkür ederim iyi ki varsınız :relaxed:
Günlüğümüzün bu bölümünde yine ticari olarak kar edebilceğimiz takaslar, alışverişler yapmaya çalıştık. Olabildiğince çeşitli malzemelerle Köşk’e dönmek istiyorum çünkü.

Bu yüzden saatlerimi, yazışma kanalında yansıtılan materyallere fiyat sorarak geçirdim. Ve en sonunda aradığım tarzda bir fırsat yakaladım ve 80 tane taaffeiteyi 55t gibi bir paraya alarak güzel kar ettiğimi düşünüyorum.

Resim

Oyun içi (al-sat)’a çok fazla vakit ayıran biri olarak şunu söylemeliyim ki ticarette nezaket çok önemli ve üzülerek söylüyorum ki Eminönü’nde çok fazla -tabiri caiz ise- nazik tüccar yok. Ya fiyat sordum cevap vermediler, ya fiyat sordular cevabımdan sonra geri dönüş yapmadılar, ya atıyorum 1t lik mala 100m fiyat biçip malzememi öldürmeye çalıştılar gibi gibi daha sayamadığım bir sürü hoşuma gitmeyen şeylerle karşılaştım ve üzüldüm yani. Buna rağmen çok güzel ve düzgün tüccarlarla da karşılaştım ki onlara buradan çok teşekkür ederim.

Yanımda getirdiğim bazı tılsımları, elinde bolca martian bulunan bir adamla martian karşılığında takas ettim çünkü düşündüm ki hem takas için elim güçlensin hem de martian bizim sunucuda çok değerli.

Resim
Resim

Elimdeki barutları bulabildiğim güzel tekliflerde değerlendirmeye çalışıyorum ama hala çok barutum var.

Resim

Farkettim ki elimde hiç sevgi ve ipek yok bu yüzden olabildiğince madenlerimi çeşitlendirmeye çalıştım ve takaslarımı bu yönde gerçekleştirdim.

Resim
Resim

Gün sonuna geldiğimde yine yaptığım ticaretlerden ve takaslardan memnunum. Umarım önümüzdeki günler de böyle bereketli geçer de bir an önce sunucuma geçip kar etmeye başlayabilirim :relaxed:
Bir arkadaşımız bu günlükte tıkla üret de görmek istediğini söylemişti, sırf tıkla üretle geçecek günlük bölümleri de olacak planım bu :relaxed: Günlüğümü okuduğunuz için teşekkür ederim yorumlarını her gün merak ediyor ve önemsiyorum.

Adasstra
Ghost of Anatolia

Kullanıcı avatarı
knees2faces
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gondor

Mesaj gönderen knees2faces »

günlüğün güzel ticaretin başarılı kopya materyalden sorunu yaşamazsın umarım O:-)
There is good guys and there is bad guys in this world and make no mistake about it ladies and gentlemen, ım a bad bad man.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön