bilgisayarı yeniden başlatınca liste geliyor. ama oyundan çıkınca liste yine gidiyor. sürekli yeniden başlat yapmak zorunda kalıyorum.
biraz sıkıntılı ama hiç giremeyenler için belki çözüm olur.
Sunucu Listesi Gelmiyor!
Re: Oyun Girebiliyor musunuz
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Antibari ile deniyorum maalesef sunucular gelmiyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- İskele Babası
Yeniden başlatınca girdim fakat sonra çıkınca yine giremedim yeniden başlat da işe yaramıyor sunucular gelmiyor
Şuan oyuna giriş yapabiliyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- İskele Babası
Re: Sunucu Listesi Gelmiyor!
Ben de sunucular gelmiyor bölgesel erişim sıkıntısı mo var acaba
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Sabahtan beri sunucu listesi gelmiyor. Hasbelkader bi kere giriş yaptım sonra çıkınca bidaha liste gelmedi
- legendpolice
- Cin Avcısı
Bende sorunsuz geliyor.
Benim iletimin saati daha erkenken nasıl bu yazdığım sizlerin yazdığından daha aşağıda oluyor?
Saat 3 gibi iki kez başıma geldi. İkisinde de launcherı çarpıya basıp kapattıktan sonra görev yöneticisinden oyunu bulup (Launcher.exe'ydi sanırım) ordan da kapatıp tekrar oyunu açınca sunucu listesi gelmişti.
Belki yardımcı olur
Belki yardımcı olur