Oyuna Eklenebilecek Basit Yenilikler Nelerdir Sizce ?
Re: Oyuna Eklenebilecek Basit Yenilikler Nelerdir Sizce ?
50lwl lik karaköy itemleri karaköy materyalleri istiyor oysaki yeni başlayan kişiler 50lwl e geldiklerinde eskiye nazaran fazla hasarları olmalı bu itemlerin karaköye girmemiş veya henüz girmiş kişiler için hazırda olmalı.
kasa penceresi artırılmalı bence çünkü materyaller çok olduğu için ilaveten kasa karakteri açmak zorunda kalıyoruz buda beraberinde bazı sorunlara sebep oluyor.
yıllardır merak ediyorum bu kasaya 3. pencere eklemek çok mu zor bir şey acaba. yada çantayı bir tık büyütmek mesela.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Bosslarin falan canını azaltıp takım çalışması gerektiren görevleri azaltabilirsiniz çünkü kimse kimseye yardımcı olmuyor.
- legendpolice
- Cin Avcısı
- lARZl
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kasvet
güzel fikirler ama oyun gelistirilemez bu saaten sonra.
Biraz oyuncu eklenirse güzel olur gibi. Tam bir saattir oyundayım ve tüm bölgeleri gezdim sadece Meteor Bölgesi'nde 23. seviye bir karaktere rastladım o kadar.
- TheWesTSooNN
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
1 Nisan'a özel yapılan etkinlikte, eminönü sahile koyduğu farelerin yeniden canlanma sürelerini bile koyduktan tam 8 saat sonra zor halledebilen bir DEV(!) nasıl bu oyuna bir şey eklesin ?
WesTSooN
Oyunun herșeyi çok güzel, muhteşem velakin kasa 3 veya 4 olsa daha süper olacak 
Biz madenciler için çok güzel ilaç olur..
Biz madenciler için çok güzel ilaç olur..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN