Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~ Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Trakya Paşaeli Cemiyeti başkanları 13 yıldır birlikteler. Tek amaçları Beyaz Köşkü bu dönemde oynanabilir bir sunucu haline getirmek. Sanırsam bunun sesleri şimdiden duyulmaya başladı.
Demiştik TSK GERİ DÖNDÜ.
Ben oyunda yeniyim, fakat ne zaman yardım istemek için loncanizdan birisine ulassam hiçbir zaman geri cevirmediler bunun için hem uyelerinize hemde böyle nezih bir birliği oluşturan yoneticilerinize teşekkür ediyorum
cr0waz yazdı: ↑06 Eki 2020 07:49
Ben oyunda yeniyim, fakat ne zaman yardım istemek için loncanizdan birisine ulassam hiçbir zaman geri cevirmediler bunun için hem uyelerinize hemde böyle nezih bir birliği oluşturan yoneticilerinize teşekkür ediyorum
Beyazköşk/Dorukcuk
TSK ve Trakya Paşaelicemiyetinin tek amacı yeni başlayan neferlerimizi oyundan soğutmamak için elinden geleni yapmaktaktır. Oyunda isminin alt tarafında dediğimiz loncalardan birini gördüğünüzde mutlaka yardım isteyiniz boşta olan varsa seve seve ve koşa koşa yardıma gelecektir