Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
misafir2011
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın

Mesaj gönderen misafir2011 »

Meran sunucusu

Gladyatör
Ultraburak
Warrior
(3 hesapta çalındı.)

Gorkeemm
(İlk 30 seviye beraber kastık 2007/2008)

Agemennon
(Eski forumdan beri arkadaş ama çok yanlışı vardı.)

Morduman(Xbxuxrxaxkx)

(Kendisini farklı tanıtıp milleti soydu kaçtı Teşkilata)

Aşkımmmm (Khanisli/ Kanisli)
(Kız hesapla herkesi dolandırdı kaçtı Eminönüne iyi tanırım 😂)

Thieff
Şavaa
Azizz
Zeydan

(Mahşerin 4 atlısı, iyi insanlardı ama çevreleri hep kötüydü 😁 )

Fundaa

(Arada sırada muhabbet edebildiğim tek kişi)

Hepsi ile muhabbetim bayağı olmuştur. Sonra çeşitli sebeplerden muhabbetimiz kesildi. (2007-8/2011 arası)

Tskxsubay (Dumanistt)
Eski bir dost..

TLKKRN
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Darkangel,Sefaxastra,Cigdemxastra(Sefa Abi,Çiğdem Abla) kesinlikle unutamadığım kişiler arasında yerlerini sürekli alacaklar. Bana 2006 2007 yıllarında alamadığımdan dolayı plus paket alıyorlar,gerekli eşyaları sağlıyorlardı. Bende onların emrinde sağa sola her yere giderdim.
Dalton Ok Ucu set dizmişlerdi Hasan 2 Jandarma Ali Kütük Yaran ve Hedef Netleştiren gözlük ile beraber :)
Bana oyun hayatımda olsun gerçek hayatta olsun bakış açılarımı değiştirip yön veren kişilerdir. :)
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

otobanfaresi yazdı: 11 Ağu 2017 00:02 Oyuna ilk başladığımda 7.sınıf falandım meteor eklendikten 1 hafta sonra oyuna başladım teşkilat sunucusunda myangel diye bi savaşcı açmıştım tabii bizden büyük abi abla çok muhabbet edemiyoduk bilenler bilir dadaşkent loncasının full alman ok ucu meteoru ağlattığı yıllar :) neyse nuri diye biriyle tanıştık hiç aramızdan su sızmıyor karakterinin adı bjkxnuri ydi sanırım yaşımız aynı olduğu için muhabbet güzeldi sonra plus almak istedim plusta o zamanlarda ya kredi kartıyla alıyosun ya da sobee bin anlaşmalı internet cafeleri vardı aydında yoktu 2010 da gelmişti bu nuriye ben plus konusunu açtımda kanka sen ver bana hesabı alayım plus nolacak babamın kredi kartı var demişti tabii nuri benim en iyi arkadaşım olduğu için hemen vermiştim sonrası malumunuz.. :) burdan okuyosa dargın kırgın değilim canın sağolsun konyalı bjknuri selam olsun sana :)
Buna benzer bir hikayede beyaz köşkte ben yaşamıştım yine aynı yıllar tabii. Adamın teki tüm gözlükleri almış yansıtıp yansıtıp duruyor. Halbuki fiyatların 0 yapıp hepsini alabiliyormuşsun ayarlar ile oynayınca. Sadece yansıtılabiliyor ama takılmıyordu. Adam beni yağlayıp bağlayıp inandırdı sanada yaparım güzel kardeşim diye. Karakteri verdiğimde malumunuz dediğin gibi takla attık :)
Beta karakterim gözümün nuru o şekilde heba edilmişti. Hesap mynette olduğundan ötürü olsa gerek tüm bilgilerimi vermeme rağmen geri alamamıştım. Bunun üzerine mynet hesabıda şirket hesabı olduğundan beni bir güzel kalaylamıştı şirket yöneticileri :D
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
VeniceSANCAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Row

Mesaj gönderen VeniceSANCAK »

Oyun ilk açılış sürecinde evimizde PC yoktu ve o zamanlar alt komşumuz Eyüp ile oyuna başlamıştık :) 25 ve 29 zamanları hep birlikteydik. Sonraları sancak sunucusuna geçtik ve bu süreçte baya ilerlemiştik... İlk sığınaklar , ilk junon, ilk kadim, ilk iflis, meran görevleri, merana ulaşmanın heyecanı, eminönü banka savaşları, heyecanlı maden dibi beklemeleri çoğu güzel anımı birlikte geçirdik. Gruba alındığımızda, görevimiz yapıldığında, saf maden çektiğimizde birbirimize sarıldığımızı hatırlarım...

Sonraları ejder asa üretimi için günün nerdeyse 15 saati oynuyorduk ve biriktirdiğimiz parayla akçe ile destekleyerek çok kısa zamanda ejder asamızı üretmiştik... Çemberlitaş dönemi Eminönü sunucusuna geçiş yaptım bu sıra komşum bırakmıştı.(çarları çaldırdı :') )

xMrKaRa - xEBULFETH abilerim ile tanıştım ve senelerdir hala görüşür araşırız. Oyunda çok iyi konumlara gelmemde hep yanımda oldular. Hepsine selamlarımı iletiyorum. Başından sonuna anlattığım süreçte mahalleden abimiz olan ve birçok desteğini esirgemeyen ve yanımda olan Quatroo Gökhan abiyi eklemeden geçemicem :) Aslında birçok değer verdiğim arkadaşım dostum var fakat bunlar benim için unutulmayanlar arasında :)

Keyifli Forumlar - RowxVeNiCe
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

VeniceSANCAK yazdı: 02 Eki 2020 13:50 Oyun ilk açılış sürecinde evimizde PC yoktu ve o zamanlar alt komşumuz Eyüp ile oyuna başlamıştık :) 25 ve 29 zamanları hep birlikteydik. Sonraları sancak sunucusuna geçtik ve bu süreçte baya ilerlemiştik... İlk sığınaklar , ilk junon, ilk kadim, ilk iflis, meran görevleri, merana ulaşmanın heyecanı, eminönü banka savaşları, heyecanlı maden dibi beklemeleri çoğu güzel anımı birlikte geçirdik. Gruba alındığımızda, görevimiz yapıldığında, saf maden çektiğimizde birbirimize sarıldığımızı hatırlarım...

Sonraları ejder asa üretimi için günün nerdeyse 15 saati oynuyorduk ve biriktirdiğimiz parayla akçe ile destekleyerek çok kısa zamanda ejder asamızı üretmiştik... Çemberlitaş dönemi Eminönü sunucusuna geçiş yaptım bu sıra komşum bırakmıştı.(çarları çaldırdı :') )

xMrKaRa - xEBULFETH abilerim ile tanıştım ve senelerdir hala görüşür araşırız. Oyunda çok iyi konumlara gelmemde hep yanımda oldular. Hepsine selamlarımı iletiyorum. Başından sonuna anlattığım süreçte mahalleden abimiz olan ve birçok desteğini esirgemeyen ve yanımda olan Quatroo Gökhan abiyi eklemeden geçemicem :) Aslında birçok değer verdiğim arkadaşım dostum var fakat bunlar benim için unutulmayanlar arasında :)

Keyifli Forumlar - RowxVeNiCe
sana da keyifli forumlar :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

2007 den beri

AyriklarinSehri 2007
YalnizlarinSehri 2007
Halusinaysyon 2008
KulhanBey 2011
KulahBeyx 2011
KörTopaL 2012
TheLionKinq 2012
narinkardelen 2020
queenYağuR 2020
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Oyuna ilk başladığımda (39 level zamanı) oyundan gram anlamazken kuklacıda Alexfb diye bir büyücü vardı ne zaman yardım istesem yardıma gelirdi mor denim ceket olması lazım ve ankası vardı hayran hayran bakardım bir defasında 20bin para vermişti bana işportadan oyuncağa benzeyen balyozu alıp gezmiştim tüm gün hiç unutamıyorum pek arkadaşım değildi ama güzel bir anı bıraktı bende.

Hiç unutamadığım arkadaşım ise namı değer Denizcik pek fazla oyuna girmesek de hala görüşüyoruz ( Tabi o zamanlar yaşlar 11-12 olduğu için nickler leş benim de furkanxd idi ':) )
Kullanıcı avatarı
Suminat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: İttihad I Arz

Mesaj gönderen Suminat »

Beyazköşk Kabre sığmaz loncası ve başta Laislabonita reisi unutmayacağım.
İttihad I Arz
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

Meran'da (Hatırladıklarim)

Ashleyxtisdale (adını hiç sormayı düşünmedim 😂)
Dewil '' Emir''
Orko ''ismini hatırlamıyorum ''
Legolas '' Musa''
Destiny. ''Ercan ''
Aspelya '' Oğuzzz'' bunun adını bile yazarken gülüyorum 😂😂😂
Cizoo '' Vahap'' ( bunla reel hayatta kardeş gibiyiz hala görüşüyoruz)
Alişan Köprücü...
Göktuğxbaba kendisi şuan Astsubay hala görüşüyoruz.
Akınbey kendisi Antepliydi antebe gittiğimde gezmistik baya birlikte.

Teşkilat

Enfal '' Veysel ''
Alico '' Murat ''
Zagato (ismini hatırlamıyorum)
Karasovalye '' Kemal ''

Aslında çok. Kişi var ama o güzel insanlar aklımıza gelmiyor. Unutup gidiliyor.
...COMANDANTE...

... Semsûr...
Kullanıcı avatarı
02ARMA02
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Hamunaptra

Mesaj gönderen 02ARMA02 »

misafir2011 yazdı: 01 Eki 2020 23:33 Meran sunucusu

Gladyatör
Ultraburak
Warrior
(3 hesapta çalındı.)

Gorkeemm
(İlk 30 seviye beraber kastık 2007/2008)

Agemennon
(Eski forumdan beri arkadaş ama çok yanlışı vardı.)

Morduman(Xbxuxrxaxkx)

(Kendisini farklı tanıtıp milleti soydu kaçtı Teşkilata)

Aşkımmmm (Khanisli/ Kanisli)
(Kız hesapla herkesi dolandırdı kaçtı Eminönüne iyi tanırım 😂)

Thieff
Şavaa
Azizz
Zeydan

(Mahşerin 4 atlısı, iyi insanlardı ama çevreleri hep kötüydü 😁 )

Fundaa

(Arada sırada muhabbet edebildiğim tek kişi)

Hepsi ile muhabbetim bayağı olmuştur. Sonra çeşitli sebeplerden muhabbetimiz kesildi. (2007-8/2011 arası)

Tskxsubay (Dumanistt)
Savaa ketçap salça aynı kişiler değil miydi 😁 hırsızlıklara meşhurdular
...COMANDANTE...

... Semsûr...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön