Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın
Re: Herkes oyunda en unutamadığı arkadaşını yazsın
Çemberlitaş ilk geldiğinde tanımadığım biri beni alıp direk gaffara götürecekti. Grup dağılınca söz başka zaman götüreceğim demişti ve götürmüştü de. Nicki CeHeNNeMxBüYüCü 'ydü sanırım. Şuan oyunu bırakmış çocukları oynuyor
. Buradaysan selamlar tekrardan 
oyunda değil de forumda Canceazi vardı bee

auril & DoubleLift
Zamanında kuklacıda oynarken Eray diye bir kardeşim vardı saçma sapan birşey için aramız bozuldu , bu yazıyı okuyorsan adamsın kardeşim unutulmadın
/Untouchable
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Kuklaci WeDneS betadan beri beraber oldugumuz ve ebedi dostlugumuzun sürdüğu güzel insan hiçbir zaman unutulmuyacaktir 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak olan Mustafa, Eaglex. Forumda da mstfmrt olarak da bilinir.
Oyunda en büyük atılımlar yapmaya başladığımda desteği olan Hatay'lı bir kardeşim. Hakkında çok kötü yazılıp çizildi ama kimse gerçek kalbini göremedi. Yardımsever, eli açık ve cömert bir kardeşim. Geçenlerde oyunda gördüm, ufak bir konuşma yaptık. Dilerim onunla uzun uzun sohbet edelim.
Oyunda en büyük atılımlar yapmaya başladığımda desteği olan Hatay'lı bir kardeşim. Hakkında çok kötü yazılıp çizildi ama kimse gerçek kalbini göremedi. Yardımsever, eli açık ve cömert bir kardeşim. Geçenlerde oyunda gördüm, ufak bir konuşma yaptık. Dilerim onunla uzun uzun sohbet edelim.
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
3 tane anım var unutamadıgım
birincisi;rumuzlarla ilgili birinin ismi SABAHYÜREKMİŞ digerinin ismi YANIyorsunfuatabi ne gülmüştüm.
ikincisi cemberlitaş yeni gelmiş ilk girişim epey ilerledik sonra bi ara öldüm dirildim giriş kapısından girecegime cıkış kapısından dışarı cıkmıştımXDDDDDD
bana abi ne içtin dediler gülmekden öldümxDDD
ücüncüsü;semihayla gafiyi ayrı kesecektik.semihayı cekerken biri öldü ve semihayı cekemedik.şifacıyım o ara sonra büyücü dedi dur ben cekem büyücü tek yeni sonra diger büyücüyü semiha cekti tek attı sonra şifa basayım derken gafide pert oldum.LAAA DEDİM 1 KİŞİYİ KURTARALIM DERKEN 4 KİŞİ PERT OLDU TANK GÜLMEKTEN ÖLDÜ XDDDD
NOT;TEK SAĞ KALAN TANK BU ARADA XDDDDD
birincisi;rumuzlarla ilgili birinin ismi SABAHYÜREKMİŞ digerinin ismi YANIyorsunfuatabi ne gülmüştüm.
ikincisi cemberlitaş yeni gelmiş ilk girişim epey ilerledik sonra bi ara öldüm dirildim giriş kapısından girecegime cıkış kapısından dışarı cıkmıştımXDDDDDD
bana abi ne içtin dediler gülmekden öldümxDDD
ücüncüsü;semihayla gafiyi ayrı kesecektik.semihayı cekerken biri öldü ve semihayı cekemedik.şifacıyım o ara sonra büyücü dedi dur ben cekem büyücü tek yeni sonra diger büyücüyü semiha cekti tek attı sonra şifa basayım derken gafide pert oldum.LAAA DEDİM 1 KİŞİYİ KURTARALIM DERKEN 4 KİŞİ PERT OLDU TANK GÜLMEKTEN ÖLDÜ XDDDD
NOT;TEK SAĞ KALAN TANK BU ARADA XDDDDD

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Düzeltim:
Meran Sunucusunda 39 seviye döneminde, Savaşçıenes, Cerahpaşalı ve İmzaxinferno..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Konuyu hortlattım kusuruma bakmayın...
Karaköyün ilk zamanları kuklacıda oynadığım vakit rexxar - Tekey ''Talha'' ve Gümüşxpaleo ''Metin'' en yakın 2 arkadaşımdır. Talha ile en son 2 sene önce oyunda karşılaşmıştık o gün bu gün ses yok. Umarım burayı görüyorsundur Talha. Özlendin kardeşim.(Rosenrot)
Karaköyün ilk zamanları kuklacıda oynadığım vakit rexxar - Tekey ''Talha'' ve Gümüşxpaleo ''Metin'' en yakın 2 arkadaşımdır. Talha ile en son 2 sene önce oyunda karşılaşmıştık o gün bu gün ses yok. Umarım burayı görüyorsundur Talha. Özlendin kardeşim.(Rosenrot)
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
39 level zamanında adını şuan hatırlamadıgım bir arkadaş ile kuklacı sunucusunda para karşlığı labirent görevleri yapıyorduk, tabi o zamanlar antik mızrak toplarken felan hasar yiyodu karakterler , savaşçı sakınma açıp deparlayıp kitabeye götürüyordu felan, velhasıl bu arkadaş ile 1 ayda 15m ye yakın para kasmıştık sadece görev yaparak kendisini hiçbir zaman unutmadım ama adını unuttum 
Karaköy
Ultron
Megatron
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Meran sunucusu
Gladyatör
Ultraburak
Warrior
(3 hesapta çalındı.)
Gorkeemm
(İlk 30 seviye beraber kastık 2007/2008)
Agemennon
(Eski forumdan beri arkadaş ama çok yanlışı vardı.)
Morduman(Xbxuxrxaxkx)
(Kendisini farklı tanıtıp milleti soydu kaçtı Teşkilata)
Aşkımmmm (Khanisli/ Kanisli)
(Kız hesapla herkesi dolandırdı kaçtı Eminönüne iyi tanırım
)
Thieff
Şavaa
Azizz
Zeydan
(Mahşerin 4 atlısı, iyi insanlardı ama çevreleri hep kötüydü
)
Fundaa
(Arada sırada muhabbet edebildiğim tek kişi)
Hepsi ile muhabbetim bayağı olmuştur. Sonra çeşitli sebeplerden muhabbetimiz kesildi. (2007-8/2011 arası)
Tskxsubay (Dumanistt)
Gladyatör
Ultraburak
Warrior
(3 hesapta çalındı.)
Gorkeemm
(İlk 30 seviye beraber kastık 2007/2008)
Agemennon
(Eski forumdan beri arkadaş ama çok yanlışı vardı.)
Morduman(Xbxuxrxaxkx)
(Kendisini farklı tanıtıp milleti soydu kaçtı Teşkilata)
Aşkımmmm (Khanisli/ Kanisli)
(Kız hesapla herkesi dolandırdı kaçtı Eminönüne iyi tanırım
Thieff
Şavaa
Azizz
Zeydan
(Mahşerin 4 atlısı, iyi insanlardı ama çevreleri hep kötüydü
Fundaa
(Arada sırada muhabbet edebildiğim tek kişi)
Hepsi ile muhabbetim bayağı olmuştur. Sonra çeşitli sebeplerden muhabbetimiz kesildi. (2007-8/2011 arası)
Tskxsubay (Dumanistt)
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN