Sancak Savaşı Hakkında !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
XxgreenWoLF
İskele Babası
İskele Babası

Sancak Savaşı Hakkında !!!

Mesaj gönderen XxgreenWoLF »

İlk defa sancak savaşına katılan biri olarak Gm lere sormak istiyorum.

1-Salona arzları aldınız ve ardından lodosları aldınız. Arzlardan bir kaç kişinin ve lodoslardan birkaç kişinin birbirleriyle elektrik atışması sonucu İLK DEFA SANCAK SAVAŞINA GİREN BİR OYUNCU OLARAK savaşın başladığını zannederek sadece TESLA GÖZCÜSÜ saldım. 5 sn geçmeden oyundan bağlantım kesildi ve 1 haftalık blok aldım.

SORUM ŞU-----
Sancak savaşı için tarafları salona almadan uyarınızı yapamaz mıydınız? Millet birbirlerine fizik elektrik atıyor uyarı o zaman yazıyorsunuz ve ardından blok atıyorsunuz. Zaten hafta içi birkaç saat oyuna girmeye fırsatım oluyor insanları neden bu kadar katı kurallarla imtihan ediyorsunuz ?

Sizlerden talebim blok cezamın 1 güne indirilmesi ve etkinlik zamanları oyuncuları daha ayrıntılı bilgilendirmeniz...

Saygılarımla greenWoLF
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sancak Savaşı Hakkında !!!

Mesaj gönderen SERDARBEY »

geçmiş olsun
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Geçmiş olsun etkinlik başlamadan önce gerekli anons veriliyor zaten .
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
Cezası 7 gün süresi bitmeden açılamaz 7 gün beklemen gerekiyor...
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Merhabalar;

Sancak Savaşında ilgili grupların etkinlik salonuna alınmasının akabinde yine etkinlik görevlilerince söyle kanalı içerisinde "Komut verilmeden karşı Klana saldırmanın ve yardımcı yollamanın yasak olduğunu hatırlarız." uyarısı yapılmakta olup ayrıca gerek etkinlik kurallarında gereksede etkinlik öncesi anons kanalında bu husus net olarak belirtilmektedir. Kısacası bahsettiğiniz gibi "Sancak savaşı için tarafları salona almadan uyarınızı yapamaz mıydınız?" ifadeniz açıkça yersiz kalıyor.! Bundan sonraki etkinliklerimizde etkinlik kurallarına uyarak bu gibi tatsız durumlara düşmemeniz olacaktır.

Ayrıca, üyeliğe uygulanan moderasyonlar forumlarımız içerisinden değerlendirebilmemiz mümkün değil. Bu hususta destek alabileceğiniz İletişim Destek Formu >Ceza İtiraz alanı üzerinden bildirimde bulunarak itiraz edebilirsiniz.

Konun farklı mecralara açık olması nedeni ile konuyu kilitliyorum.

Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön