Merhaba değerli İstanbul Kıyamet Vakti'ne gönül vermiş neferler, oyuncular ve yetkililer;
Ben Boğaç Kılıçarslan. Birçoğunuz beni uzun zamandır yayınladığım video serisi ile tanıyor.
Sizin de ilgi ile takip ettiği, desteğini esirgemediği KUZGUN VE YOLCUYouTUBE kanalımız üzerinden29 Ocak 2020'de başlayıp yayınladığımız
4 sezon 46 bölümlük"İSTANBUL KIYAMET VAKTİ | OYNUYORUZ"serimizi 28 Eylül 2020 akşam saat 8'de sonlandırıyoruz.
Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz ilgi, yapmış olduğunuz yapıcı eleştiriler ve yorumlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Siz olmasanız, bu seri bu kadar ilgi görmezdi.
Ayrıca; sizin de yorumlar bölümünde görebileceğiniz, oyunu hiç bilmeyen, daha önce adını hiç duymamış oyunseverlere ulaşamaz, İstanbul Kıyamet Vaktimizi onlara tanıtamazdık.
Size keyifli ve kaliteli dakikalar, saatler yaşatabildiysem, sunabildiysem ne mutlu bana.
Oynatma listesi içerisindeki bölümleri büyük coğunlukta 1080p - 60fps ayarlarında yayınlamaya çalıştım. (1. sezonun ilk bölümleri hariç.)
... ve büyük finali de aynı kalitede, aynı şekilde hakkıyla tamamlama vaktidir.
Her türlü soruna ve her türlü sıkıntıya, oyuncuların haklı/haksız soruları ve talepleri eşliğinde çözüm bulmaya çalışan yönetim ekibine de oyunumuzu ayakta tuttukları için teşekkürü borç bilirim.
Pek malum, oyunumuz hem oyuncular hem de yetkili ekip için zor bir dönemden geçiyor. 2009 yılında oynamaya başladığım bu başyapıta, İstanbul Kıyamet Vakti'ne"Bir gün gerçekten bir meteor onun sonunu getirebilir."korkusu ile kendi tılsımımı bıraktım. Etkili olacak mı, zaman gösterecek.
Bizler daimi tanıklarıyız, hep var olacak kentimizin... Şimdi ve kıyamette...
İzlediğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla,
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Ey gidi boğaç.
Rylaixbizans'tan tanıyordum seni. Oyun içerisinde çok başarılı biriydin ve bu'nun bir oyun olduğunun bilincindeydin her zaman. Seriyi izledim hiç bir video'n sıkıcı değildi. Emek verdiğin ve uğraştığın için biz teşekkür ederiz.
Oyunu ve seriye başlamadan yıllar yıllar önce çarlarını sildiğini gördüğümde çok üzülmüştüm.Stuart kesim videondaki önceki ekibin arkadaşların ve sen çok sıcak kanlı insanlarsınız umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.Bu oyunu sadece oyun olarak gören nadir insanlardansın final bölümünü attıktan sonra bidaha gelirmisin bilmem sanırım senden önce ben bırakmış oldum.Kendine dikkat et görüşmek üzere.