Equalero yazdı: ↑25 Eyl 2020 13:08
Esadullah yazdı: ↑25 Eyl 2020 11:17
Equalero yazdı: ↑25 Eyl 2020 08:08
Arque yazdı: ↑25 Eyl 2020 04:45
Bayadır geri sarma olayları olmuyor. Buna istinaden boss'lardan falan item düşünce esc'de atmıyorum artık.

Sizce geri sarma olayı düzeldi mi dersiniz?
Ve 2'nci sorum; sizce bu oyunun geri sarması ne ile alakalı bir durum?
Oyunun kalabalık oluşu ile alakalı derseniz, gecenin 04'ünde de sardığı da oluyor. Lag'tan deseniz o da değil. Artık bu geri sarma olayının kasıtlı birşey olduğunu düşünmeye başladım.

Ne gibi kasıtlı olacakki diyecek olursanız malûmunuz oyuncu sayısı eskiye göre baya baya azaldı ve yönetim mevcut olanları da kaybetmemek uğruna arada bi kıyak çekiyor millet üstünü fullesin diye. Benim tahminim böyle. Sizin de komplo teorileriniz varsa buyrun efenim
Oyun 1 ay sarmadigini biliyorum.
Tüm sorun geri sarmada, eğer düzeltilirse tüm sorun kapanır ve piyasa düzelir.
Bahsetiginiz gibi bir durumda oyun piyasinin duzelmesi mumkun degil . Kendi dusuncenize gore kopya bug olmayinca piyasa eski haline donecegini saniyorsunuz keza herkez bu duruma alistigi icin piyasaninda belli bir olcusu var asagi yukari sabit yani.
Dedigim hadisede oyun yaklasik 1 ay sarmayinca herkesin elindeki kalan maden bono cok degerli olmaya basladi .
Ve kimse hicbirsey satmak istemedi dogal olarak cunku arkasi yok gibiydi artik cogu.maden karaborsaya dustu eger sarmazsa oyun uzun bir vakit kimse bisey uretmek istemiycek nedeni ?
Cunku herkez alismis kopyaya bu satten sonra maden cekmekle
10 cip 10 ipek kasmakla ugrasmaz kimse ugrasan kiside asla madenini satmaz o yuzden yanlis dusunuyorsun ..
Tekrar belirtmekde fayda var
Oyun sarmasi hic bir sekilde duzeltilemez kesin bir bilgidir ..
boş konulara ve boş tartışmalarla dolu forumda bir daha yorum yapmamayı düşünüyordum fakat bu kısma yorum yapmadan etmek olmaz.
ilk defa gerçek bir anlatım ve yıkıcı depremin sarsıntıları anlatılıyor.
kopya olayı çözülürse oyunun bittiği günün tarihi belli olur.
gecesini gündüzüne katıp kopya yapıp satan üreten vs.ler piyasaya hep malzeme ve bono pompaladı
1mlik şey oldu 10t belki 100t ee şimdi ne olacak ?
kopya durduğu an o 10t'lik şey 100t'den bile daha değerli olacak.
bu sefer millet çip ipek vb. şeyler düşürmeye ve maden cekmeye başlayacak bu seferde eldeki bonolar yer değiştirecek.
sonuç olarak arz talep'e bağlı olarak piyasa bir kriz daha geçirip ardından yavaş yavaş düşecek.
ama oyuncu kitlesi bunu kaldırabilecek kalabalıkta ve kararlılıkta değil bu sebepten ne üretim olacak ve kopya (misal kopya bitti)
elinde bonosu vs.'si olanlar işi reele dökecek ve 1 yıl belki sürer herşeyin değeri ciddi derecede azalacak cünkü talep olmayacak.
senin elindeki mal 100t edebilir alan olmayınca 1tye satmaya calısacaksın.
ve mutlu son azalan azalan azalan oyuncu sayısı derken en baba kopyacılar ve elinde dizili karakterleri olanlar girip oyununa bakacak.
kopyacı elindeki malzemeyi bitirince sıkılıp bırakacak üstü dizili insanlar yenilik olmadığından sıkılıp bırakacak.
tek yol var yeni madenler yeni para birimi yeni eşyalar.
kaldı ki 2 yıldan fazladır yeni gelmiş bölgenin eksikleri tamamlanmamışken (gözlük buglar hatalar)
bunlardan bahsetmek akıl sağlığı yerinde olmayan biri olmak gibi bir şeydir.
yinede güzel yıllar yaşattı gerçekten severek oynadık Mevlüt Dinç'e Teşekkür Eder çekilirim

Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.