Dükkan ve Lonca lisansı
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Dükkan ve Lonca lisansı
Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var çoktandır. Bu dükkanda bulunan lonca lisansı ara ara indirime giriyor mu, giriyorsa hangi aralıklarda giriyor ? Bakıyorum +5 yetenek ve kasa erişimi sürekli indirimde lonca lisansı lazım ve hiç indirimde göremiyorum bilen birileri var mı acaba
Göster

Re: Dükkan ve Lonca lisansı
+5 ve Kasa erişimi kaç yıldır indirimdebyalone38 yazdı: ↑22 Eyl 2020 20:26 Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var çoktandır. Bu dükkanda bulunan lonca lisansı ara ara indirime giriyor mu, giriyorsa hangi aralıklarda giriyor ? Bakıyorum +5 yetenek ve kasa erişimi sürekli indirimde lonca lisansı lazım ve hiç indirimde göremiyorum bilen birileri var mı acaba
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
byalone38 yazdı: ↑22 Eyl 2020 20:26 Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru var çoktandır. Bu dükkanda bulunan lonca lisansı ara ara indirime giriyor mu, giriyorsa hangi aralıklarda giriyor ? Bakıyorum +5 yetenek ve kasa erişimi sürekli indirimde lonca lisansı lazım ve hiç indirimde göremiyorum bilen birileri var mı acaba
+5 ve kasa çemberlitaş kutu içersinde olduğu için yıllardır özel indirimde yine lonca lisansı aynı pakette olduğu için şuana kadar hiç indirime girmedi 1495 akçe sabit yada ben görmedim ::)
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- legendpolice
- Cin Avcısı

haftaya indirim bitiyor dostum al hemen