İKV GERİ DÖNÜŞ HAKKINDA
- yusufmelek18
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: H I T
İKV GERİ DÖNÜŞ HAKKINDA
Merhabalar beni tanıyanlar tanır ysfMELEK,sHorty,PAWEL,testiMony isimli karekterlerle oyunda 10 sene mazim vardı.Olumsuz bir olay yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım geri dönmeyi düşünüyorum kimler devam ediyor tavsiye edermisiniz ?
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: İKV GERİ DÖNÜŞ HAKKINDA
Ben seni goruyordum eminonude arkdaslarn varsa hala oyunda geri donmemi tavsiye ederim tek basina yapilcak birsey yok oyunda 
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- yusufmelek18
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: H I T
Equalero'nun da dediği gibi oyunda çevren varsa başlamaya değer. Tek başına oynarken elbet zamanı gelince sıkılırsın ve tekrar bırakırsın.
Oyundan çok forumdayız kardeşim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bir hevesle item düşürüp maden çekip uretim yapmak zevkli fakat herkesin aynı şeye sahip olduğunu görünce oynama hevesi kalmıyor.
başlayayım mı
Yıllar önce oynadığım kütük yaran zamanından kalma bir insandım. Sonralar başladım kenan falan yapmıştım en son. 3-4 kişilik bi arkadaş grubuyuz 2yede düşebiliriz. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyoruz. Fikir verir misiniz?
Re: başlayayım mı
49 levele geldikten sonra yapacak bir şey kalmadığını göreceksiniz... Tabii Karaköy'e girene kadar görevlerinize yardımcı olacak kişiler yoksa.