Kondrit çekmek
Kondrit çekmek
Kondrit çekme şansını arttırmak için hangi tür maden arttırıcı almam gerekiyor?
Since 2008
- legendpolice
- Cin Avcısı

- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Re: Kondrit çekmek
Hem özel hem lonca lokman artıcı alarak holde rahatlıkca çekebilirsin 49 zamanda çektim zamanlara dayanarak söylüyorum günde 7 8 tane çekilebilir bütün kaynaklar düzgün bir rotasyonla toplanırsa eğer biraz sıkıcı ama kondirt çekmek cok zevkliydi 
Şuandada şansın aynı olduğunu düşünüyorum drop oranları değişmemiş çünkü hiç
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Arttırıcı olmadan 7-8 kere çektim,çok iyi hatırlıyorum,hepsinin ekran görüntüsünü almıştım, arttırıcı olmadan çekmek,büyük başarıydı benim için
.
Sanırım kondrit dropları düşmemiş ama salgı-peptit oranları rezalet durumda. Eskiden olsa şu an 5-6 tane rahat düşürmüştüm ama 1 tane anca çıktı. Azcık arttırsalar da hevesimiz kırılmasa keşkeEqualero yazdı: ↑18 Eyl 2020 22:41 Hem özel hem lonca lokman artıcı alarak holde rahatlıkca çekebilirsin 49 zamanda çektim zamanlara dayanarak söylüyorum günde 7 8 tane çekilebilir bütün kaynaklar düzgün bir rotasyonla toplanırsa eğer biraz sıkıcı ama kondirt çekmek cok zevkliydi
Since 2008
Ben tek Lokman alıp çift torbaya kadar çekebiliyorum, nasıl yani sarraf olması gerekiyor ?legendpolice yazdı: ↑18 Eyl 2020 22:32 tek artırıcı değil lokman ve sarraf artırıcı 2 sinin olması gerekiyor
Sanırım yanılıyorsunuz çünkü Kondrit ve Çamur madenlerini toplamak 0 puan ile dahi oluyor?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN