Daha önce hiç düşündünüz mü ?
- legendpolice
- Cin Avcısı

Daha önce hiç düşündünüz mü ?
Tüm 55 lvl iksirler var ama Asklepios iksir yok
haydi biraz beyin fırtınası yapalım
Re: Daha önce hiç düşündünüz mü ?
Asklepios iksirin olup olmadığını yeni öğrendim Karaköy bana yaramamış vesselam.
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Askepios ?legendpolice yazdı: ↑18 Eyl 2020 20:06 Tüm 55 lvl iksirler var ama Asklepios iksir yokhaydi biraz beyin fırtınası yapalım
Altuncu da yok Müteferikka da Ohm ve Terasa da Redaktör de yok Bazı iksirler oyun dengesini bozmamak için eklenmemiş açıklaması sadece bu kadar . . .
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Yöneticiler,gerekli testler sonucu gerekli olmadığını tespit etmişler,örneğin yeni direnç iksirlerin olmayışı gibi. Hızlı destekden aratabilirsiniz hatta.
Daha önce hiç düşünmedim
-
YigidoSivasli
- FareAdam Düşmanı

Karakter seviyesi ile eşyaların seviyesinin arasındaki fark açıldıkça eşya efsun değerleri düşmektedir. Malum bilindik bir husus bu.Equalero yazdı: ↑18 Eyl 2020 22:14Askepios ?legendpolice yazdı: ↑18 Eyl 2020 20:06 Tüm 55 lvl iksirler var ama Asklepios iksir yokhaydi biraz beyin fırtınası yapalım
Altuncu da yok Müteferikka da Ohm ve Terasa da Redaktör de yok Bazı iksirler oyun dengesini bozmamak için eklenmemiş açıklaması sadece bu kadar . . .
Ancak 1 seviye iksirin verdiği etki 59 seviye karakterde düşüş yapmamaktadır. Kısacası 45 seviye iksirlerin tüm serisi var iken 55 seviye iksirleri aramak gereksiz kalıyor. Tabiki üretim maliyetine ve zorluğunu ele almak gerekiyor.
Ama denge diye bir şey yok. Ok ucu modeli ve kritik artırıcı iksirin bile aynı seviyede ( ikiside 1 seviye ) fakat farklı efsunlar içerdiğini ki elimde ikiu iksirde mevcut hatıra kalıyor