hakir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: hakir

Mesaj gönderen Esadullah »

KraToSs yazdı: 17 Eyl 2020 12:38Ben magnezyum giyerken karşımdaki güldikeni giysin bi zahmet. Olmadı kristal,dalton falan. E şimdi bakıyorsun herkeste oğuz kağan bilmem ne anu. Bir yerde herkes aynıysa orada hiçkimse yoktur sözü vardır oyun aynen böyle . Oyunda hiçkimse yok şu an. Kopya birbirinin aynı karakterler var.
Bu konuda sana katılıyorum.

İKV dünyasına Grup Bölgelerinin gelmesi ile birlikte senin dediğin 39. döneminin havası bitmiş oldu.

Gorgar, Karaköy geldiğinde efsunların üretim mi? düşürerek mi istesin dediğin de, üretim yapmak daha mantıklı idi. Olur da yeni gelecek olan paket olursa tamamiyen Meteor bölgesinin işleyişi olursa çok daha iyi olur. Materyaller boss'lardan düşürülerek değil de, görev ganimeti veya çekilerek toplanması daha güzel olur.

Velakin, kopya işi bitmeden o dediğinde daha büyük sorunları teşkil eder maalesef.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Esadullah yazdı: 17 Eyl 2020 12:54
KraToSs yazdı: 17 Eyl 2020 12:38Ben magnezyum giyerken karşımdaki güldikeni giysin bi zahmet. Olmadı kristal,dalton falan. E şimdi bakıyorsun herkeste oğuz kağan bilmem ne anu. Bir yerde herkes aynıysa orada hiçkimse yoktur sözü vardır oyun aynen böyle . Oyunda hiçkimse yok şu an. Kopya birbirinin aynı karakterler var.
Bu konuda sana katılıyorum.

İKV dünyasına Grup Bölgelerinin gelmesi ile birlikte senin dediğin 39. döneminin havası bitmiş oldu.

Gorgar, Karaköy geldiğinde efsunların üretim mi? düşürerek mi istesin dediğin de, üretim yapmak daha mantıklı idi. Olur da yeni gelecek olan paket olursa tamamiyen Meteor bölgesinin işleyişi olursa çok daha iyi olur. Materyaller boss'lardan düşürülerek değil de, görev ganimeti veya çekilerek toplanması daha güzel olur.

Velakin, kopya işi bitmeden o dediğinde daha büyük sorunları teşkil eder maalesef.
Max hasar varken element olsa bile kim takar ki hocam zirh kirliyo mesela savasci bir agir duz vurus yapio sifaciya savasciya direk tek atio aytım olarak degilde karakoy ile her sinifa 3 er adet daha yetenek gelmedigi icin oyun iyice vasat duruma dustu her sinifin ozel pasifli bir yetenegi olabilirdi

Sifacida saflasitma ve kitle kontrol alini hasarlari emebilen bir kalkan grub uyelri dahil.kutubu zihini bozan bir saflasitrma kalkani

Buyucude yer degistrme isinlanma sabitleme ulti yetenekleri

Savascida ozel paisfli can calma yetenegi bekleme suresi sifirlayan bir suikatci yetenegi bagisiklik yetenegi vs
Yeni bir yetenej sistemi gelse oyun cok farkli bir sekilde bicimlendirebilrdi .
Suan hersey bot gibi yapilabilcek seylet sabit itemler sabit herkes ayni yani 😎
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Ahh karaköy ahh yaktın bizi.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

ejedrogl yazdı: 17 Eyl 2020 20:03 Ahh karaköy ahh yaktın bizi.
Hiç sorma valla :unamused: Alıyorum yanıma çerezimi buradaki tartışmaları okuyorum, tavsiye ederim :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Retaliation yazdı: 24 Ağu 2020 23:14
Plafect00 yazdı: 24 Ağu 2020 17:51
Retaliation yazdı: 24 Ağu 2020 15:06 2 senedir hiçbir şey değişmemiş, üzücü.
Ben çok değiştim
Ben de çok değiştim Muhammed
ben de çok değiştim Furkan
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sonne yazdı: 17 Eyl 2020 20:06
ejedrogl yazdı: 17 Eyl 2020 20:03 Ahh karaköy ahh yaktın bizi.
Hiç sorma valla :unamused: Alıyorum yanıma çerezimi buradaki tartışmaları okuyorum, tavsiye ederim :relaxed:
Daha önce oyunda stres atardım, şimdi buralarda :unamused:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

romendiyojen yazdı: 17 Eyl 2020 20:40
Retaliation yazdı: 24 Ağu 2020 23:14
Plafect00 yazdı: 24 Ağu 2020 17:51
Retaliation yazdı: 24 Ağu 2020 15:06 2 senedir hiçbir şey değişmemiş, üzücü.
Ben çok değiştim
Ben de çok değiştim Muhammed
ben de çok değiştim Furkan
Seni unutamıyorum Veysel.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön