Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak
Dediğin gibi rekabetsiz bir oyun olmaz.
Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak
Cumartesi ve Pazar günleri boş zaman geçirmek için dahi oyuna girmiyorum KORKUDAN. Korona gibi olmuş ortalık, aldığın nefesten bile hesabı kaybedebilirsin!YigidoSivasli yazdı: ↑12 Eyl 2020 12:46Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak
Kesinlikle katılıyorum ve bu yüzden ticaretim bitmiş durumda gibi.Esadullah yazdı: ↑13 Eyl 2020 13:12Cumartesi ve Pazar günleri boş zaman geçirmek için dahi oyuna girmiyorum KORKUDAN. Korona gibi olmuş ortalık, aldığın nefesten bile hesabı kaybedebilirsin!YigidoSivasli yazdı: ↑12 Eyl 2020 12:46Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak
Buda yanlış, çünkü karşıdan takas ettiğin veya aldığın maden kopya olabilir. Senin sağlam madenin de harap olur, hesabında maalesef!YigidoSivasli yazdı: ↑14 Eyl 2020 09:15İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Hocam asil senin hatan var maden takasinda ve normal alisveriskerde hic bir sekilde ceza verilemez .Esadullah yazdı: ↑14 Eyl 2020 16:04Buda yanlış, çünkü karşıdan takas ettiğin veya aldığın maden kopya olabilir. Senin sağlam madenin de harap olur, hesabında maalesef!YigidoSivasli yazdı: ↑14 Eyl 2020 09:15İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Bu korkudan dolayı şahsen uzun zamandır oyuna girmiyorum doğrusu velakin loncadaşlarım başta olmak üzere bir çok kişiden aynı sıkıntıyı duydum. Özellikle aldıkları bonolardan. Mesela: Çektiği Sibiryalı'yı bono karşılığında sattığında bonolar kopya ise karakteri gidenler var. Buna ne denmeli?Equalero yazdı: ↑15 Eyl 2020 11:33Hocam asil senin hatan var maden takasinda ve normal alisveriskerde hic bir sekilde ceza verilemez .Esadullah yazdı: ↑14 Eyl 2020 16:04Buda yanlış, çünkü karşıdan takas ettiğin veya aldığın maden kopya olabilir. Senin sağlam madenin de harap olur, hesabında maalesef!YigidoSivasli yazdı: ↑14 Eyl 2020 09:15İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Ceza verilmesi icin kopya yapip baska carlara maden aktatirsam o sekilde ban yerim ama ben nornal alisveris yapiyorsam diger oyuncularla kimse dokunamaz sahsen 2 ay icinde 5000 6000 maden alisverisi takasi yaptim 2000 3000 t bono alisverisi yaptim bugune kadar blok yemedim yememde sen cidden cok abartiyorsun durumu senin dusundugun gibi bir ceza yok olsaydi eger alisveris penceresi acan herkez ban yerdi nasil bir mantik anlamadim seni ??