hakir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: hakir

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Equalero yazdı: 12 Eyl 2020 12:09
NeWTRoBLe yazdı: 10 Eyl 2020 18:23 Foruma bak abi hiçbir şey değişmemiş. Eskiden de yarış yapanlar vardı, şimdi de var.
Bu kitle niye bu kadar egolu anlamıyorum sanki fps oyunu oynuyorlar
Oyunda bir rakabet mucadele olmadiktan sonra oynamamizin ne gibi bir mantigi var solermisn ?

Napalim bizde sen gibi alaska cubuk asayla gbz grubunami girmeye calisalim rekabet yerine ?
Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak 😂
Dediğin gibi rekabetsiz bir oyun olmaz.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

YigidoSivasli yazdı: 12 Eyl 2020 12:46
NeWTRoBLe yazdı: 10 Eyl 2020 18:23 Foruma bak abi hiçbir şey değişmemiş. Eskiden de yarış yapanlar vardı, şimdi de var.
Oyunda bir rakabet mucadele olmadiktan sonra oynamamizin ne gibi bir mantigi var solermisn ?

Napalim bizde sen gibi alaska cubuk asayla gbz grubunami girmeye calisalim rekabet yerine ?
Cumartesi akşam amcaoğlu ile def ws def anlaştık .Hem de iddialı. İddaa da kaybeden 2.5 Luk kola alacak 😂
Cumartesi ve Pazar günleri boş zaman geçirmek için dahi oyuna girmiyorum KORKUDAN. Korona gibi olmuş ortalık, aldığın nefesten bile hesabı kaybedebilirsin!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

oyunda rekabeti çok yanlış anlamışsınız siz :')
auril & DoubleLift
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Esadullah yazdı: 13 Eyl 2020 13:12
YigidoSivasli yazdı: 12 Eyl 2020 12:46

Cumartesi ve Pazar günleri boş zaman geçirmek için dahi oyuna girmiyorum KORKUDAN. Korona gibi olmuş ortalık, aldığın nefesten bile hesabı kaybedebilirsin!
Kesinlikle katılıyorum ve bu yüzden ticaretim bitmiş durumda gibi.
İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Akıl almaz fiyatlar var.
Bir erlik atmaca zırh için 10 t verene 3 adet 3 saf maden ile takas diyorum adam 10t daha değerli bono veriyim diyor 😂
Benim cantamdaki 300m bile ondan daaha değerli dedim. Öyle hadi karakter bam yemedi oyundan düş gir bono yok 😎
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

YigidoSivasli yazdı: 14 Eyl 2020 09:15İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Buda yanlış, çünkü karşıdan takas ettiğin veya aldığın maden kopya olabilir. Senin sağlam madenin de harap olur, hesabında maalesef!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Esadullah yazdı: 14 Eyl 2020 16:04
YigidoSivasli yazdı: 14 Eyl 2020 09:15İhtiyacım var ise de sadece maden takaslı alış veriş yapıyorum.
Buda yanlış, çünkü karşıdan takas ettiğin veya aldığın maden kopya olabilir. Senin sağlam madenin de harap olur, hesabında maalesef!
Hocam asil senin hatan var maden takasinda ve normal alisveriskerde hic bir sekilde ceza verilemez .
Ceza verilmesi icin kopya yapip baska carlara maden aktatirsam o sekilde ban yerim ama ben nornal alisveris yapiyorsam diger oyuncularla kimse dokunamaz sahsen 2 ay icinde 5000 6000 maden alisverisi takasi yaptim 2000 3000 t bono alisverisi yaptim bugune kadar blok yemedim yememde sen cidden cok abartiyorsun durumu senin dusundugun gibi bir ceza yok olsaydi eger alisveris penceresi acan herkez ban yerdi nasil bir mantik anlamadim seni ??
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Equalero yazdı: 15 Eyl 2020 11:33
Esadullah yazdı: 14 Eyl 2020 16:04
Hocam asil senin hatan var maden takasinda ve normal alisveriskerde hic bir sekilde ceza verilemez .
Ceza verilmesi icin kopya yapip baska carlara maden aktatirsam o sekilde ban yerim ama ben nornal alisveris yapiyorsam diger oyuncularla kimse dokunamaz sahsen 2 ay icinde 5000 6000 maden alisverisi takasi yaptim 2000 3000 t bono alisverisi yaptim bugune kadar blok yemedim yememde sen cidden cok abartiyorsun durumu senin dusundugun gibi bir ceza yok olsaydi eger alisveris penceresi acan herkez ban yerdi nasil bir mantik anlamadim seni ??
Bu korkudan dolayı şahsen uzun zamandır oyuna girmiyorum doğrusu velakin loncadaşlarım başta olmak üzere bir çok kişiden aynı sıkıntıyı duydum. Özellikle aldıkları bonolardan. Mesela: Çektiği Sibiryalı'yı bono karşılığında sattığında bonolar kopya ise karakteri gidenler var. Buna ne denmeli?

Tabii yönetim araştırmalar sonucu doğruyu çözer velakin ufak tefek bu tür sorunlarda var yok değil. Senin dediğine yanlıştır demiyorum ama bahsettiğim konu gerçekleşmiş bir vakaa.

Ki umarım benim dediğim gibi değil, senin dediğin gibidir inşeAllah. Emin ol bende çok istiyorum çünkü kasa karakterime ek yapmak, kasa karakterlerimi birleştirmek için zaman kolluyorum.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bu oyunda rekabet yokki herkes aynı item aynı tip zaten neyin rekabetini veriyorsunuz?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

Bu oyunda rekabet çoktuda geldıgı sonuç bitik
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

İkv global bir oyun olsaydı başkasına da karmaşık gelirdi. Burda demek istediğim eskiden rekabet vardı bir şeyler için. Şu an herkes full değil mi zaten yetenekler,eşyalar,gözlük,tip,efsun hepsi aynı.

Ben magnezyum giyerken karşımdaki güldikeni giysin bi zahmet. Olmadı kristal,dalton falan. E şimdi bakıyorsun herkeste oğuz kağan bilmem ne anu. Bir yerde herkes aynıysa orada hiçkimse yoktur sözü vardır oyun aynen böyle . Oyunda hiçkimse yok şu an. Kopya birbirinin aynı karakterler var.
En son AhiEvran tarafından 19 Eyl 2020 09:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntının silinmesi nedeni ile içerik düzenlendi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön