Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
madem o kadar hatrınız var oyunda gidin canere söyleyin bana düşman olsun o zaman görüyüm ne kadar hatırlısınız. Bu son sözüm ve sizin gibi ciğeri 5 para etmez adamlar bu oyunda olduğu sürece bu oyunun tadı kalmaz.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
lan biz K ahpemiyiz milleti birbirine düşürelim o kadar düşmedik zamanı geldiğinde canerde yolunu seçer o onun bileceği iş sen böyle devam edersen sanırım ben ordumu toplamaya başlıyom geri geliyor ordum rahat ol Çılgıngenç Lejyon BoDGuArdy tam hatırlıyamıyom hala daha sayayımmı üstadımın adamlarını şimdi yol al esnaf spora kaydını yaptırdım ben rahat ol senxXpLaYbOyXx yazdı:madem o kadar hatrınız var oyunda gidin canere söyleyin bana düşman olsun o zaman görüyüm ne kadar hatırlısınız. Bu son sözüm ve sizin gibi ciğeri 5 para etmez adamlar bu oyunda olduğu sürece bu oyunun tadı kalmaz.

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
Bysesısz bırader sen cocukmusun cocuk rolumu yapıyorsun bana senın oyunda abı cektın kısıler bızım tayfanın oldugu ve basında ben buludugum yere geldıklerı zaman onlerını ılerleyıp ses seda cıkarmadan yol alıp gıdıyorlar sımdı canere gelınce canere ben dıyıcemde sana dalmıcak ula kolpa sen bızı 2 3 kısıyımı tanıdımızı sanıyorsun oyunda yazık guluyorum ne abı cektın kısıler gelıyor bıze calsııyor sımdı yol al oyunda bysessızlık turanalemdar nıcklarına mod yok yol al babayı yormaxXpLaYbOyXx yazdı:Godfatherx yazdı:fotoyu koymussunda kendı adamında yerde :=) yazık ustune ustun bızım 2tane oyuncuda sapasağlam :=) sağlam foto koysandı benım gıbı bumu koydun foto geluyorum senle ugrasamıcam oyunda ben ders verıyorum sıze zaten burda vermeye gerek yok:=)xXpLaYbOyXx yazdı:
alın size foto
Bizim oyuncu dediğin Canerxbizans sa git söyle caner bizansa beni karşısına alacakmı bakalım. sizin gibi dünkü bebeler için kimse beni karşısına almaz babalığınıza başlatmayın sizden olsa olsa iskele babası olur. Yol aldırabilen aldırsın oyundayım herzaman. Uzatmayın icraat yapın..
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
eyw knk resımler yakıyor yıne :=) Mod yokTacsiz yazdı:gorun ıcraat yok dıyenlerı Ergenekonx kım oldugu önemli değil kımı ele gecırdıklerı Yazın bunu Tacsızkralenes bu ımzayı buraya atıcak hadı yol alın...
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
evlat bizreal hayatla oyunu bir tutmuyoz ama oyunda kesilenler gelipte burda arkamızdan dedikodu yapacaklarsa o zaman bizimde bunları söylememiz ve resimleri koymamız hakkımız oke öptüm gözlerinden son 1 gün bitiyor yasın ha gayret yarın cehennem olacak oyunCarismatixlyder yazdı:godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
bunları bıze deyıne baksana Godfatherr zamanında bu adam oyunda kım ıcın calısıyordu bızım ıcın ne oldu knk derdı:=) sımdı adam olun dıyor bunları o donmeler kral yaptık oyunda meshur oldular yol verdık hepsıne tek tek mıllete abı ceke ceke olgunlasmaya caslıyorlar bunlar bız kralına rest cekmısız Carısma yas 20 kendın buyu bana adam olmayı ogret hade eywallah babayı yormayın...Mod yokCarismatixlyder yazdı:godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .