Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

madem o kadar hatrınız var oyunda gidin canere söyleyin bana düşman olsun o zaman görüyüm ne kadar hatırlısınız. Bu son sözüm ve sizin gibi ciğeri 5 para etmez adamlar bu oyunda olduğu sürece bu oyunun tadı kalmaz.
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

xXpLaYbOyXx yazdı:madem o kadar hatrınız var oyunda gidin canere söyleyin bana düşman olsun o zaman görüyüm ne kadar hatırlısınız. Bu son sözüm ve sizin gibi ciğeri 5 para etmez adamlar bu oyunda olduğu sürece bu oyunun tadı kalmaz.
lan biz K ahpemiyiz milleti birbirine düşürelim o kadar düşmedik zamanı geldiğinde canerde yolunu seçer o onun bileceği iş sen böyle devam edersen sanırım ben ordumu toplamaya başlıyom geri geliyor ordum rahat ol Çılgıngenç Lejyon BoDGuArdy tam hatırlıyamıyom hala daha sayayımmı üstadımın adamlarını şimdi yol al esnaf spora kaydını yaptırdım ben rahat ol sen
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

xXpLaYbOyXx yazdı:
Godfatherx yazdı:
xXpLaYbOyXx yazdı:Resim

alın size foto ;)
fotoyu koymussunda kendı adamında yerde :=) yazık ustune ustun bızım 2tane oyuncuda sapasağlam :=) sağlam foto koysandı benım gıbı bumu koydun foto geluyorum senle ugrasamıcam oyunda ben ders verıyorum sıze zaten burda vermeye gerek yok:=)

Bizim oyuncu dediğin Canerxbizans sa git söyle caner bizansa beni karşısına alacakmı bakalım. sizin gibi dünkü bebeler için kimse beni karşısına almaz babalığınıza başlatmayın sizden olsa olsa iskele babası olur. Yol aldırabilen aldırsın oyundayım herzaman. Uzatmayın icraat yapın..
Bysesısz bırader sen cocukmusun cocuk rolumu yapıyorsun bana senın oyunda abı cektın kısıler bızım tayfanın oldugu ve basında ben buludugum yere geldıklerı zaman onlerını ılerleyıp ses seda cıkarmadan yol alıp gıdıyorlar sımdı canere gelınce canere ben dıyıcemde sana dalmıcak ula kolpa sen bızı 2 3 kısıyımı tanıdımızı sanıyorsun oyunda yazık guluyorum ne abı cektın kısıler gelıyor bıze calsııyor sımdı yol al oyunda bysessızlık turanalemdar nıcklarına mod yok yol al babayı yorma
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim mod yok bır gun herkez bu sozcugu kullancaği aklıma gelmezdı guzel olusum bıtmez bızde temızlık dersı verıyoruz:=))
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim operasyon goruntulerı her aksam burdayız 2 3 cakala bızım koltumuzu bıracak değiliz :=)) baba yıne modu yasaklattı resımler konussun:=) Hurremsultana bakın acız bır sekılde:=)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Resim gorun ıcraat yok dıyenlerı Ergenekonx kım oldugu önemli değil kımı ele gecırdıklerı Yazın bunu Tacsızkralenes bu ımzayı buraya atıcak hadı yol alın...
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tacsiz yazdı:Resim gorun ıcraat yok dıyenlerı Ergenekonx kım oldugu önemli değil kımı ele gecırdıklerı Yazın bunu Tacsızkralenes bu ımzayı buraya atıcak hadı yol alın...
eyw knk resımler yakıyor yıne :=) Mod yok
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Carismatixlyder yazdı:godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .
evlat bizreal hayatla oyunu bir tutmuyoz ama oyunda kesilenler gelipte burda arkamızdan dedikodu yapacaklarsa o zaman bizimde bunları söylememiz ve resimleri koymamız hakkımız oke öptüm gözlerinden son 1 gün bitiyor yasın ha gayret yarın cehennem olacak oyun
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Carismatixlyder yazdı:godfather ve enes Allah için biraz büyüyün.Yahu kendinizi dış dünyadan soyutlamış oyunla kafayı bozmuş dengesiz insanlar oldunuz.Kendinize biraz çeki düzen verin . . .
bunları bıze deyıne baksana Godfatherr zamanında bu adam oyunda kım ıcın calısıyordu bızım ıcın ne oldu knk derdı:=) sımdı adam olun dıyor bunları o donmeler kral yaptık oyunda meshur oldular yol verdık hepsıne tek tek mıllete abı ceke ceke olgunlasmaya caslıyorlar bunlar bız kralına rest cekmısız Carısma yas 20 kendın buyu bana adam olmayı ogret hade eywallah babayı yormayın...Mod yok
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön