Neden Ceza verilmiyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
serdarkeles
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Neden Ceza verilmiyor ?

Mesaj gönderen serdarkeles »

Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Neden Ceza verilmiyor ?

Mesaj gönderen Sonne »

Ekran görüntüsü ile bir moderasyon uygulamıyorlar sanırım bende zamanında böyle bir durum yaşayıp SS göndermiştim ancak kabul etmemişlerdi.
Resim

Anka
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

serdarkeles yazdı: 11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Dur bakalim.kardesim ya adam 2 3 hafta kacirsin destek cani istedigi gun baksin bakmadan bile 7 gun bloke atsin sonra yan cariyla 3 hafta daha kacirsin ozamana 7 gun blok acilir oyle devam.eder naptin sen kardesim ya oyle bi ceza sistemimiz yok.bizim.hemen kacirsin ban yesin birdaha yapmaya cekinsin oyle bir ceza sistemimiz.yok ki 😀

Ama etkinlik zamani veya gmye karsi ters bi davranis yap aninda 7 gun bannyersin onlarin hayati daha onemli bizim oyuncularin degeri yokki kardes naptin sen ya 😀
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

serdarkeles yazdı: 11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Video şeklinde gönderirsen daha sağlıklı olabilir.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Equalero yazdı: 11 Eyl 2020 15:33
Dur bakalim.kardesim ya adam 2 3 hafta kacirsin destek cani istedigi gun baksin bakmadan bile 7 gun bloke atsin sonra yan cariyla 3 hafta daha kacirsin ozamana 7 gun blok acilir oyle devam.eder naptin sen kardesim ya oyle bi ceza sistemimiz yok.bizim.hemen kacirsin ban yesin birdaha yapmaya cekinsin oyle bir ceza sistemimiz.yok ki 😀

Ama etkinlik zamani veya gmye karsi ters bi davranis yap aninda 7 gun bannyersin onlarin hayati daha onemli bizim oyuncularin degeri yokki kardes naptin sen ya 😀
Mlbb yi bıraktın mı
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Yat, kalk günde 5 vakit tüm içtenliğinle okulların açılması için dua et kardeşim. Geçmiş olsun.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Esadullah yazdı: 11 Eyl 2020 17:59
Yat, kalk günde 5 vakit tüm içtenliğinle okulların açılması için dua et kardeşim. Geçmiş olsun.
İnşallah açılırda şu kriz edenlerden kurtuluruz. Bi tane de Saatte var slot bölmekten başka bir şey yaptığı yok deli ederler adamı.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön