Neden Ceza verilmiyor ?
- serdarkeles
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
Neden Ceza verilmiyor ?
Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Re: Neden Ceza verilmiyor ?
Ekran görüntüsü ile bir moderasyon uygulamıyorlar sanırım bende zamanında böyle bir durum yaşayıp SS göndermiştim ancak kabul etmemişlerdi.
- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Dur bakalim.kardesim ya adam 2 3 hafta kacirsin destek cani istedigi gun baksin bakmadan bile 7 gun bloke atsin sonra yan cariyla 3 hafta daha kacirsin ozamana 7 gun blok acilir oyle devam.eder naptin sen kardesim ya oyle bi ceza sistemimiz yok.bizim.hemen kacirsin ban yesin birdaha yapmaya cekinsin oyle bir ceza sistemimiz.yok kiserdarkeles yazdı: ↑11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Ama etkinlik zamani veya gmye karsi ters bi davranis yap aninda 7 gun bannyersin onlarin hayati daha onemli bizim oyuncularin degeri yokki kardes naptin sen ya
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Video şeklinde gönderirsen daha sağlıklı olabilir.serdarkeles yazdı: ↑11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Mlbb yi bıraktın mıEqualero yazdı: ↑11 Eyl 2020 15:33Dur bakalim.kardesim ya adam 2 3 hafta kacirsin destek cani istedigi gun baksin bakmadan bile 7 gun bloke atsin sonra yan cariyla 3 hafta daha kacirsin ozamana 7 gun blok acilir oyle devam.eder naptin sen kardesim ya oyle bi ceza sistemimiz yok.bizim.hemen kacirsin ban yesin birdaha yapmaya cekinsin oyle bir ceza sistemimiz.yok kiserdarkeles yazdı: ↑11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
Ama etkinlik zamani veya gmye karsi ters bi davranis yap aninda 7 gun bannyersin onlarin hayati daha onemli bizim oyuncularin degeri yokki kardes naptin sen ya![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Yat, kalk günde 5 vakit tüm içtenliğinle okulların açılması için dua et kardeşim. Geçmiş olsun.serdarkeles yazdı: ↑11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İnşallah açılırda şu kriz edenlerden kurtuluruz. Bi tane de Saatte var slot bölmekten başka bir şey yaptığı yok deli ederler adamı.Esadullah yazdı: ↑11 Eyl 2020 17:59Yat, kalk günde 5 vakit tüm içtenliğinle okulların açılması için dua et kardeşim. Geçmiş olsun.serdarkeles yazdı: ↑11 Eyl 2020 14:52 Eminönü sunucusunda bir velet var, sürekli olarak boss kaçırıyor, farklı kişiler tarafından sürekli şikayet ediliyor, boss kaçırdı ekran görüntüsü aldım desteğe attım ne bir cevap var ne de yaptırım ? Nasıl olacak bu iş sayın yetkililer ?