TEK SUNUCU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: TEK SUNUCU

Mesaj gönderen asgsdga »

yalnız beyler adamın hakkını yemeyin. şimdi biraz düşünüyorum da aslında baya güzel fikir. yani bakın adam demek istiyor ki tüm sunucularda oyuncu sayısı az, bu az oyuncuları tek sunucuya toplarsak 1 sunucuda oyuncu sayısı çok olur ve ikv daha eğlenceli olur. gerçekten muazzam bir fikir.
ulan o kadar oyuncu kaç yıldır bu sorunu yaşıyoruz, nasıl oldu da bizim aklımıza gelmedi bu? yemin ediyorum nasa'nın başına geçecek adam.
haydi aramızda toplanıp bu akşam bu fikri kutlayalm, hatta yarın sabah ilk iş olarak gidip patentini alalım. sakın ha patent işlemlerini halletmeden rehavete kapılıp bu fikri sosyal medyada falan paylaşmayın.
bu gün ikv adına kutlu bir gün! gününüz kutlu olsun ikvSeverler!!
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

asgsdga yazdı: 09 Eyl 2020 19:08 yalnız beyler adamın hakkını yemeyin. şimdi biraz düşünüyorum da aslında baya güzel fikir. yani bakın adam demek istiyor ki tüm sunucularda oyuncu sayısı az, bu az oyuncuları tek sunucuya toplarsak 1 sunucuda oyuncu sayısı çok olur ve ikv daha eğlenceli olur. gerçekten muazzam bir fikir.
ulan o kadar oyuncu kaç yıldır bu sorunu yaşıyoruz, nasıl oldu da bizim aklımıza gelmedi bu? yemin ediyorum nasa'nın başına geçecek adam.
haydi aramızda toplanıp bu akşam bu fikri kutlayalm, hatta yarın sabah ilk iş olarak gidip patentini alalım. sakın ha patent işlemlerini halletmeden rehavete kapılıp bu fikri sosyal medyada falan paylaşmayın.
bu gün ikv adına kutlu bir gün! gününüz kutlu olsun ikvSeverler!!
Bence arkadaşa bi Nobel ödülü + olarak ise mahalle kasabından 1 ay sınırsız et hakkı vermek lazım.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Bir değişiklik olsun artık bıktık yaaa
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte tek sunucu olacağız!
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Plafect00 yazdı: 10 Eyl 2020 04:16 Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte tek sunucu olacağız!
Tek sunucu olursa bu oyun ben sana diim gunde 23.59.saat kapali kalir sunucu 1 dakika acik.kalir oda guncelle zamani
8nsunucu varken 16 saat kapali kaldigi oluyur ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Kelin ilacı olsa kafasına sürerdi.

Yönetimin derdi yok bir de sunucuları birleştirmek için ter dökecek, adamlar maillere bakmıyor iken sunucu birleştirmek için çaba sarf edecekler mi?

Anca oturdukları yerden parasını alıp, adamı olanlara yardımcı olmak dışında kime ne faydaları oldu ki oyuna faydaları olsun !!!

Bu yazıdan sonra yine BLOK alacağımı biliyorum ama yapacak bir şey yok.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
YigidoSivasli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen YigidoSivasli »

Ben öneri olarak " Haftalık Görev" adında bir etkinlik sunmuştum.
Her hafta Pazartesi başlayarak bir hafta boyunca süreli görev.
Ödül de cazip miktarda iksir olacaktı.
Ama gel görelim İKV DESTEK amca yakın zamanda böyle bir çalışma olması mümkün değil dedi ve hani o çok güzel sözde farklı departmanlarından birine bile göndermedi.
Size soruyorum gerçekten bu öneri kabul görse ve aktif olsaydı zararı ya da biz oyuncuların oyun dengesini bozar mıydı da umursanmadi ?.
Bırakın sunucu birleşmesini daha bize müşteri sıfatıyla bile bakan yok 😂
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

YigidoSivasli yazdı: 10 Eyl 2020 12:35 Ben öneri olarak " Haftalık Görev" adında bir etkinlik sunmuştum.
Her hafta Pazartesi başlayarak bir hafta boyunca süreli görev.
Ödül de cazip miktarda iksir olacaktı.
Ama gel görelim İKV DESTEK amca yakın zamanda böyle bir çalışma olması mümkün değil dedi ve hani o çok güzel sözde farklı departmanlarından birine bile göndermedi.
Size soruyorum gerçekten bu öneri kabul görse ve aktif olsaydı zararı ya da biz oyuncuların oyun dengesini bozar mıydı da umursanmadi ?.
Bırakın sunucu birleşmesini daha bize müşteri sıfatıyla bile bakan yok 😂
Bu oyunu oyuncular yonetiyor zaten benim gozumde yonetici vs bisey diyebilcegim birisi yok oyunu biz yonetiyoruz gerisi hikaye hic bisey beklemeyin yani ✌

Brian O'Conner; ( Son yemeginin tadini cikar ; )
Champion Class

Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Equalero yazdı: 09 Eyl 2020 12:15
Esadullah yazdı: 08 Eyl 2020 22:56 Daha önemli sorunlar var iken bırakın bu işleri artık ya..
Daha onemli bir sorun goremiyorum bn ortada ?

Oyunda yapilcak tek sey 15-20 dakika girip savasmak 21.dakikada bile sıkılıp cikmak gerekiyor 3-5 kisi keserisn 3-5 kere olursun tamam ✌
Geri sarma olayı daha önemli değil mi? Yönetimin işi şuan hatanın son bulması için çakışmalar yapmaktır, sunucu birleştirmek değil. Çözüm bu değil!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Esadullah yazdı: 10 Eyl 2020 23:29
Equalero yazdı: 09 Eyl 2020 12:15
Esadullah yazdı: 08 Eyl 2020 22:56 Daha önemli sorunlar var iken bırakın bu işleri artık ya..
Daha onemli bir sorun goremiyorum bn ortada ?

Oyunda yapilcak tek sey 15-20 dakika girip savasmak 21.dakikada bile sıkılıp cikmak gerekiyor 3-5 kisi keserisn 3-5 kere olursun tamam ✌
Geri sarma olayı daha önemli değil mi? Yönetimin işi şuan hatanın son bulması için çakışmalar yapmaktır, sunucu birleştirmek değil. Çözüm bu değil!
Geri sarma derken kardes 1.5 yildir suren bi hata bu 1.5 yilda dunyada neler yapiliyor neler degisiyor ornek bile vermek istemiyorum ..

Ama biz bu hatayi hala.cozemedik umursayan yok.yani fazlada umursamak lazim.her.kimse artik.ilgilenen 🙄
Champion Class

“Genel Etkileşim” sayfasına dön