oyun
- Sitav
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Justice Legeau
Re: oyun
Gerçekten artık iyice dozunu kaçırmaya başladınız. Yıllardır şu oyunun sunucuları için bir çözüm bulamadınız. Son yıllarda bunu daha beter bir şekilde yönetmeye başlamışsınız belli ki. Herkes genel olarak "PLUS" üyelik alarak oyuna giriliyor ve oyuna verilen akçeler için konuşmuyorum bile, yani buradan yapacağınız çıkarım bu oyunun hali hazırda hala size kazandırdığı para ve buna göre verdiğiniz hizmet rezalet.
Dünya sana hediye sunmaz inan bana. Bir yaşam istiyorsan, çal onu.
(SiTaV,SiTaVII,Sitavco,SoResCo)
(SiTaV,SiTaVII,Sitavco,SoResCo)
İyi ki bi yıllar sonra geri dönelim dedik oyuna. Sabahtan beri Eminönü'ye giremediğim için hadi dedim başka serverda karakter açayım. Bu sefer de oyun komple çöküyor. Ve ben foruma gelip öğreniyorum ki bu öyle olağanüstü bir olay da değil.
İnanılmaz gerçekten. İnanılmaz.
İnanılmaz gerçekten. İnanılmaz.
Yanılmıyorsam 'tüm kullanıcıların' aktiflik göstergesi gizlenebiliyor kardeşim. Yani bildiğin gibi değil, tüm mesajlarımızı görüyorlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Tamam da 1 gizli yazıyor o zaman, hiç görmedim 2 gündür. Ayrıca geçenler de Ahievran hızlı destekte birine cevaplamıştı,gizli giriş yetkimiz bulunmamaktadır diye.
Arkadaşlar boşa heyecanlandırmak istemem ama sunucu çökmesinden kaynaklı kapanmalarda siteye ve foruma da girilmiyordu ancak şimdi hem site hem forum açık ayrıca geçen gün sabah 8-9 gibi oyundayken yönetici oyuna girdi ve güncelleme için oyunu bir süre kapatacaklarını söyledi(her sabah yapılan 6:20 otomatik güncellemesi değil) ve oyun 15-20 dk kapalı kaldı. Demem o ki yine yöneticiler oyunu kapatıp bir ayar çekiyor olabilir yeni bölge mi dersiniz başka bir değişiklik mi dersiniz bilmem. Ha ben elimde olan ipuçlarıyla bir çıkarıma ulaştım doğruluğu yanlışlığı tartışılır bakarsınız oyun cidden çökmüştür. Ancak böyle uzun süreli çökme durumlarında Nihat abi resmi ikv instagram sayfasından oyunculara bilgilendirme yapıyor. Şu an baktığımda herhangi bir bilgilendirme göremedim. Dediğim gibi yöneticiler ayar çekiyor olabilir
En son Dofians tarafından 08 Eyl 2020 23:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Since 2008
-
- Acemi Savaşçı
oyun geldi arkadaşlar
Foruma giriş yaptığın yerde kullanıcı adı ve parola panelinin hemen altında "Bu oturumda çevrimiçi olduğumu gizle" buttonu var kardeşim. Ondan bahsetmiştim, kontrol edebilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN