Çemberlitaş Görevleri Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
nychrizll
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberlitaş Görevleri Hk.

Mesaj gönderen nychrizll »

Bilindiği üzere Çemberlitaş görevleri yapılmadan karaköye giriş yapılamıyor.Bu durum oyuna sıfırdan başlamak isteyen ve oyun ile yeni tanışan birileri için çok can sıkıcı bir durum haline geldi Neden? diye sorarsınız Çemberlitaş Eskiden zordu şimdi kolay olması gerektiği yerde dahada zorlaştı Bossları kesebilmek için sizinle beraber minumum full+full tılsımlı 5 kişi gerekiyor güncellemeden sonra gaffarı kesmek her babayiğidin harcı olmamaya başladı.Bu grubu toplamak oyuna sıfırdan başlayan birisi için neredeyse imkansız çünkü herkes karaköyde item dizme veya savaş derdinde .Anlayacağınız durum çok saçma bi hal aldı
keza Güncelleme sonrası bu durumu göz önünde bulundurarak Açıkbölge Çemberlitaşı getirdiler bununla birlikte yeni itemlerin üretimde Çemberlitaş materyallerine yer verdiler fakat kopya vb. olaylardan hemen sonra kimse tenezzül edip Erg,köşk,hidro kasmaya uğraşmadı.

Biliyorum daha öncesinden görev gerekmiyordu fakat Boss kaçıranlar slot bozanlar ile baş edilemediğinden böyle bir önlem alındı ama bu önlem çok sert diye düşünüyorum.

Benim naçizane fikirlerim şunlar eğer sizde desteklerseniz ve sesimizi duyurursak:
1.Çemberlitaş görevleri yerine meran,kadim hidra vb. görevleri yerine getirmek yeterli olsun.
2.Açık bölge Çemberlitaştaki Slotların kaldırılması sadece bossların kalması.
3.Açık bölge Çemberlitaştaki Slotların Enerjilerini Holdeki yaratıklar gibi düşük yapmaları ve yeniden doğma sürelerini uzatmaları.(Tılsımsız şekilde kesilebilir olmalı ve bosslar materyal atsınki herkes yardıma gelsin)

Benim gibi haftalardır görevinin bir şekilde yapılmasını bekleyen bir sürü insan var.

not:Bütün bunları okuyup Çemberlitaş etkinliğinden bahsetmeyin rica ediyorum.Bu etkinlik bana yetersizlikmiş gibi geliyor kusura bakmayın ama başka şekilde çözemedik böyle sacma bir şekilde çözüyoruz gibisinden.
Kullanıcı avatarı
Dascapital1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Çemberlitaş Görevleri Hk.

Mesaj gönderen Dascapital1 »

Kesinlikle katılıyorum
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

1.Çemberlitaş görevleri yerine meran,kadim hidra vb. görevleri yerine getirmek yeterli olsun.
Kardeşim bu madde hariç diğerleri hiç mantıklı değil. Bu dediğin uygulanırsa olabilir. Mesela şuan Yeraltı ölü durumda.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

1. Madde daha mantıklı gibi yapılması ve uygulanabilirliği daha iyi
Kullanıcı avatarı
styx26
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen styx26 »

Bu konuda bir çok nefer gibi ben de size katılıyorum. Ama görev zincirinin bu konuda pek bir suçu yok bence. Çemberlitaş konusunun çözümünün aslında basit olduğunu yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş açıklamıştı lakin Gorgar reddetmişti. Bana kalırsa bu bir hata. Yönetim de bunun farkında ki "Çemberlitaş Görevleri" diye bir etkinlik getirdiler hatta üzerine, adının "Grup Bölgesi" olmasına rağmen grupla girmeye gerek duyulmayan çeşidini eklediler. Herkes grup bölgelerinin gereksiz zor olduğunun farkında.

Bana kalırsa bu ikinci girişler direkt olarak kapatılmalı ve isminin hakkını vermesi için grup bölgesi olarak kalmalı. Grup bölgelerinin içine gelecek olursak tank savaşçılar harici karakterlerin şefleri "tanklamasından" rahatsız olunduğu ve yine tank savaşçılarla bu bölgelerin kolaylaştığı iddia ediliyordu. Çok basit bir çözüm olarak, dirençler yine 600 kalabilir ama savaşçının defansif dövüşme yeteneği aktif edilirse bu direnç üst sınırı 1000'e çekilebilir. Şayet hala daha grup bölgelerinin kolay olacağına inanılıyorsa buna ek olarak tank karakterleri de zorlayacak şekilde bir şef taban hasarı gelebilir. Büyü hasarı ve fiziksel hasara ek olarak şeflere bir Gerçek Hasar mekaniği eklenebilir. Tıpkı bombalardaki gibi karşındakinin direncine ve zırhına bakmadan direkt olarak karakterin enerjisine belirli miktarda bir hasar uygularsa ve bu hasarın üzerine eksik direnç ve zırh değeri içinde ekstra bir hasar verirse tanklar harici sınıfların etkisiz hale geleceğini düşünüyorum. Bu mekanikle beraber grup bölgelerinin Karaköy öncesine göre zor fakat şimdiye göre kolay olacağına inanıyorum.
Resim
2007-2009
Kullanıcı avatarı
rembrandt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen rembrandt »

eğer karaköye giriş o kadar kolay olur ise heryerde boss kesimlerine nara atan savaşçılar görürsün böylesi daha iyi bence
APARTMAN LAMBASININ BİLE FARK ETMEDİĞİ İNSANLARLA UĞRAŞIYORUZ ...
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

rembrandt yazdı: 08 Eyl 2020 21:05 eğer karaköye giriş o kadar kolay olur ise heryerde boss kesimlerine nara atan savaşçılar görürsün böylesi daha iyi bence
Maalesef ki Migrat Çemberlitaş ve Hol görevleri gerçekten oyundan zevk almak isteyip görevini yapamayan kitleyi aşıyor. Oyuncular arada kaldı :(
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

rembrandt yazdı: 08 Eyl 2020 21:05 eğer karaköye giriş o kadar kolay olur ise heryerde boss kesimlerine nara atan savaşçılar görürsün böylesi daha iyi bence
Kolaydi zaten phili gorevini yapip 49.olan girebiliyirdu karakoye ama sagolsun bu iyi.niyeti art niyete donusturen oyunclar yuzunden bos kacirma vs illegal yonlere basvuran kisiler yuzunden ct gorevleri zorunlu hala geldi hala kolay girmek dahada zor sistem olsa fena olmazdi
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Birde şu açıdan düşünün bir mmorpg oyununda bütün dünyayı ve hikayeyi daha iyi keşfetmek için oyunun görev sistemine, genişleme paketleri sirasina uyulması son derece önemlidir. Bizler zamanında cemberlitas gelmeden önce ejder asalarimizi aahaplarimkzi migrat sığınak itenlerimizi vb hazirlamistik, bu sayede kesebiliyorduk. Şimdi hop diye havadan bu aşamaların hepsini atlayarak çemberlitaş görevlerinin yapılabilir olmamasi gerektiğini düşünüyorum. Burada işte dirençler 600 e düştü, zırh desmeler azaldı bu itemler toplansa dahi kesim yapılamaz diyen çok kişi olucaktir, lakin bu kesimleri yapmak için illa 4 büyücü 1 şifa 1 tank gitmek zorunda değilsiniz. Geç olsun güç olmasın 2 büyü 2 şifa 2 tanktan oluşan bir grup dediğim item eksiklerini sığınak ve migrat ile beraber tamamladıkları taktirde çemberlitaş görevlerini yapabilirler. Hicbirimize bu görevler gökten inmedi herkes efor sarfederk bu görevleri tamamladı. İkv bu yüzden zor bir oyun ve oynamak isteyenlerin uzun süre sıkılmadan keyif almalarının tek yolu bu adımları izlemek.

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

melihbey yazdı: 10 Eyl 2020 23:20 Birde şu açıdan düşünün bir mmorpg oyununda bütün dünyayı ve hikayeyi daha iyi keşfetmek için oyunun görev sistemine, genişleme paketleri sirasina uyulması son derece önemlidir. Bizler zamanında cemberlitas gelmeden önce ejder asalarimizi aahaplarimkzi migrat sığınak itenlerimizi vb hazirlamistik, bu sayede kesebiliyorduk. Şimdi hop diye havadan bu aşamaların hepsini atlayarak çemberlitaş görevlerinin yapılabilir olmamasi gerektiğini düşünüyorum. Burada işte dirençler 600 e düştü, zırh desmeler azaldı bu itemler toplansa dahi kesim yapılamaz diyen çok kişi olucaktir, lakin bu kesimleri yapmak için illa 4 büyücü 1 şifa 1 tank gitmek zorunda değilsiniz. Geç olsun güç olmasın 2 büyü 2 şifa 2 tanktan oluşan bir grup dediğim item eksiklerini sığınak ve migrat ile beraber tamamladıkları taktirde çemberlitaş görevlerini yapabilirler. Hicbirimize bu görevler gökten inmedi herkes efor sarfederk bu görevleri tamamladı. İkv bu yüzden zor bir oyun ve oynamak isteyenlerin uzun süre sıkılmadan keyif almalarının tek yolu bu adımları izlemek.
cümleni kopyalayalım şuraya.

Geç olsun güç olmasın 2 büyü 2 şifa 2 tanktan oluşan bir grup dediğim item eksiklerini sığınak ve migrat ile beraber tamamladıkları taktirde çemberlitaş görevlerini yapabilirler

demişsin de. kardeş o eşyaları gruplarda tamamlayana kadar 55 olursun sonrada hepsi çöp. onuda geçtim ben o dediğin eşyaları 1.5-2 yıl sığınak migrat girerek tamamladım. çt yi yazmıyorum bile. 2 yılını karaköye girebilmek için bom boş sokaklarda geçirerek keyif alacak varsa buyursun haklısın.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön