Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Re: NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI
Nerelerdesin küçük sincap bugları kesmeni özledik.MkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 17:00Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Vaziyet alın,buralar karışacak.
-
- İskele Babası
Benim gibi bug kesen bulamadığından hasret kalmışsın. İyi keserim. Bir gün senin için gelirim minnak piremses. Bekle beni....Sonne yazdı: ↑07 Eyl 2020 21:11Nerelerdesin küçük sincap bugları kesmeni özledik.MkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 17:00Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
İnşallah o günleri de görürüz be sincabım.MkAxIZDIRAP yazdı: ↑08 Eyl 2020 00:38Benim gibi bug kesen bulamadığından hasret kalmışsın. İyi keserim. Bir gün senin için gelirim minnak piremses. Bekle beni....Sonne yazdı: ↑07 Eyl 2020 21:11Nerelerdesin küçük sincap bugları kesmeni özledik.MkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 17:00Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Bu yeni istenilen bir şey değil küçük aynştayn. Yıllardır isteniliyor,gittiği yere kadar istenilecek. Bunu 5-10 kişi istemiyor. Binlerce oyuncu istedi. Sen nasıl kopma,çökme olmasın istemiyorsan bu insanlarında bunu istemesi normal değil mi?MkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 17:00Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
-
- İskele Babası
Benim isteklerim diye söylediğin şeyler oyunun temel sorunları ve kaç senedir düzeltilmiyor. Oyunda temel hataları bile gideremeyen bir yönetimden nostalji sunucu istiyorsun diyorum.Bana sırf cevap vermek için oyunun temel sorunlarına senin istediğin şeyler de var diyerek onlar da ister diye cevap veriyorsun. Az akıl diyorum mantık diyorum.KraToSs yazdı: ↑08 Eyl 2020 11:05Bu yeni istenilen bir şey değil küçük aynştayn. Yıllardır isteniliyor,gittiği yere kadar istenilecek. Bunu 5-10 kişi istemiyor. Binlerce oyuncu istedi. Sen nasıl kopma,çökme olmasın istemiyorsan bu insanlarında bunu istemesi normal değil mi?MkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 17:00Sunucularda lag kopya çökme olayları diğer sorunları çözemeyen yönetimden nostalji sunucusu istemek çok mu mantıklı zeka küpü arkadaşKraToSs yazdı: ↑07 Eyl 2020 16:40Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Ayranın yok içmeye diyorum tahtırevanla gidiyorsun diyorum. Absürt oluyor diyorum. Yoksa herkes her şeyi ister bunun ucu bucağı yok diyorum. Aynı konular aynı konuşmalar tekrara düşmenin hiç anlam yok Edison. (ampul önemli icat)