Bomboş yazıyorsun. Daha bir şey yazmayacağım sana.BendeSENIN yazdı: ↑15 Ağu 2020 12:58KraToSs yazdı: ↑15 Ağu 2020 09:01BendeSENIN yazdı: ↑14 Ağu 2020 13:4110 yıllık oyuncu olarak söylüyorum. Herkes eskiyi istiyor ama kimse eskisi gibi tad vermeyeceğini bilmiyor. Heves vardır insanda ve bu gelip geçici birşeydir. Bugün açılır dediginiz sunucu 1 hafta sonra kimse kalmaz 20 30 oynayan kalır o zaman da zevkli olmaz bu oyunda hikaye örgüsü olduğu için , ve çok şükür bizler şanslı insanlar olduğumuz için en başından bu zamana kadar eğlene eğlene güle güle ağlaya aglaya emek vere vere geldik bu hikâyede yanan biz olduk orası ayrı tabi.KraToSs yazdı: ↑14 Ağu 2020 12:02Çok net konuşuyorsunuz. Şimdikinden daha iyi olacağını söylüyorum o zaman bende. Açılmaması taraftarı olanları anlamıyorum. 7 küsür sunucu var zaten bir tane ekstra 39 olacak. Bi gelsin sonra haklıymışsın deriz.Hawkeye yazdı: ↑13 Ağu 2020 21:44
Bunu yapan birçok oyun oldu, ama hiçbiri umulduğu gibi olmadı. Bana göre bunun iki ana sebebi var bir yaş, ikincisi ise geçmişe duyulan özlem. Yaştan bahsedecek olursam o yıllarda henüz çocuktuk veya gençtik bir çoğumuz için böyle en azından, ama şimdi 2007 den günümüze kadar ki sürece bakacak olursak, şuan en gencimiz üniversiteye gidiyor. Birçoğu çoluk çocuğa karıştı. Bu insanların tek derdi artık oyun değil birçok sorumlulukları mevcut. Bu yüzden nostalji sunucu açılsa emin ol birçok kişi 3-4 ay oynayıp hevesini giderdikten sonra bırakacaktır.
İkinci olarak artık şunun anlaşılması lazım geçmişte size eğlenceli gelen güzel saatler yaşatan şeyler günümüzde aynı zevki vermeyebilir bunun sonucunda da büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çünkü değiştiniz hepimiz değiştik 10 sene önceki insan değiliz artık. O dönemden kalan anılar dostluklar arkadaşlıklar döneminde güzeldi.
Toparlayacak olursam birçoğunuz nostalji yaşamak istiyor hatta bende 39 dönemi ile yeraltının ilk zamanlarını çok özlüyorum oyunda geçirdiğim saatlerden gerçekten zevk alırdım meteorda ki klan savaşları kara kürk görevini yaptığım zaman yaşadığım sevinç. Unutulmaz zamanlardı doğrusu. Hadi TT böyle bir karar aldı açtı nostalji sunucusunu 1-39 lvl arası Kendi açımdan konuşayım eski tadı alamayacağımdan adım gibi eminim.
Yani uzun lafın kısası çok güzel zamanlar gecirdik mükemmel dostluklar gördük , hırsızda gördük , vefalı dostta gördük, parasını bizimle paylaşan, daha ilk kez gruba girmiş bir adamın bizimle iksir paylasmasinida gördük. Simdi burda iksir için düşük bir örnek olarak bakmayın bazıları olsa bile yok diyor. Bir iksirden ne muhabbetler ne dostluklar çıkıyor.. neyse arkadaşlar fazla gözlerinizi yormayim durduk yere linç yemeyelim burası forum herkes herşeyi yazmakta özgür, tabi kırmadan incitmeden.. Yani demem o ki yıllar geçiyor herkes işine gücüne baksın..
YAŞANDI VE BİTTİ...
-ANGARALI..
Bu dediklerin yalnız her şey için geçerli. Anı yaşamak önemli bu oyunun,senin,diğer şeylerinde sonu var. Şimdi sonu var, bir gün bitecek diye oyunu oynamayalım mı? Sevgili de yapmayalım o zaman?
Hikaye kısmı alternatif evrende geçen bir kurgu yapılabilir. Yapılmasın,edilmesin,bitecek diyip ot gibi yaşayalım o zaman.
Bu arada 10 yıllık oyuncuyum demişsinde benim sadece forum hesabım 10 yıllıkçok bilgili olmak için gerek yok yılları yazmakta.
Mesele burda yılları yazmak değil sadece en başından beri oynadığımı belirtip burda fikrimi paylaştım. Şimdi senin verdiğin cevaba bakarsak seninde 10 yıllık forum hesabın beni alakadar etmiyor anlatabiliyorum umarım? Burda yazılan her cevabı tartışmaya götürecek kadar değişik insanlarsınız. Bizde yıllarımızı verdik bizde her halini gördüm ama 5 dakika öncesine geri dönemezsin kardeşim umarım anlamışsındır demek istediğimi.
Dışarda olan hayat burdan daha önemli çok kasmayın bu kadar gidin işinize gücünüze bakın.
NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI
Re: NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Darkxfearless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
Net konuşuyorum sadece tecrübelerimden yola çıkıyorum. Bunu en iyi örnekle açıklamam gerekirse wow:classic geçen yıl wow classic çıkmadan önce de insanlar heycanlıydı. forumlarda yüzlerce konu açılmıştı sonunda eski wow geri döndü yaşasın gibisinden... Yalan yok bu hype trenine bende katılmıştım oyun açıldı insanlar bir heyecanla oyuna girdi bir kaç sonra birçok insan hayal kırıklığına uğradı. Yalan yok seven insanlar oldu ama ama çoğunluk genel olarak mutsuzdu.KraToSs yazdı: ↑14 Ağu 2020 12:02Çok net konuşuyorsunuz. Şimdikinden daha iyi olacağını söylüyorum o zaman bende. Açılmaması taraftarı olanları anlamıyorum. 7 küsür sunucu var zaten bir tane ekstra 39 olacak. Bi gelsin sonra haklıymışsın deriz.Hawkeye yazdı: ↑13 Ağu 2020 21:44Bunu yapan birçok oyun oldu, ama hiçbiri umulduğu gibi olmadı. Bana göre bunun iki ana sebebi var bir yaş, ikincisi ise geçmişe duyulan özlem. Yaştan bahsedecek olursam o yıllarda henüz çocuktuk veya gençtik bir çoğumuz için böyle en azından, ama şimdi 2007 den günümüze kadar ki sürece bakacak olursak, şuan en gencimiz üniversiteye gidiyor. Birçoğu çoluk çocuğa karıştı. Bu insanların tek derdi artık oyun değil birçok sorumlulukları mevcut. Bu yüzden nostalji sunucu açılsa emin ol birçok kişi 3-4 ay oynayıp hevesini giderdikten sonra bırakacaktır.
İkinci olarak artık şunun anlaşılması lazım geçmişte size eğlenceli gelen güzel saatler yaşatan şeyler günümüzde aynı zevki vermeyebilir bunun sonucunda da büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çünkü değiştiniz hepimiz değiştik 10 sene önceki insan değiliz artık. O dönemden kalan anılar dostluklar arkadaşlıklar döneminde güzeldi.
Toparlayacak olursam birçoğunuz nostalji yaşamak istiyor hatta bende 39 dönemi ile yeraltının ilk zamanlarını çok özlüyorum oyunda geçirdiğim saatlerden gerçekten zevk alırdım meteorda ki klan savaşları kara kürk görevini yaptığım zaman yaşadığım sevinç. Unutulmaz zamanlardı doğrusu. Hadi TT böyle bir karar aldı açtı nostalji sunucusunu 1-39 lvl arası Kendi açımdan konuşayım eski tadı alamayacağımdan adım gibi eminim.
Ek olarak ben açılmaması taraftarı değilim. Ayrıca şöyle bir şeyde mevcut açılması ile ilgili herhangi bir resmi duyuru yayınlanmadı sadece formda bu konuda açılan onlarca başlıktan biri sadece. Varsayım üzerinden konuşuyoruz. Benim içinden gelmesinde herhangi bir mahsuru yok önce çıkartacakları kesinleşsin de ondan sonra oynarız.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İçeriğine fazla göz atmadım zira benzer yazılar, eh haliyle.
İleride ikv2 çıkarsa ( elbette farklı ekip) , burda da bir nostalji sunucusu bırakmaya çalışırlar, belki (belki) "belki"
Gerçi değil bir nostalji, normal bir sunucunun bile açılamayacağını muhtemelen teknik sebeplerden ötürü mümkün olamayacağını ifade etmişlerdi ama yine siz bilirsiniz.
İleride ikv2 çıkarsa ( elbette farklı ekip) , burda da bir nostalji sunucusu bırakmaya çalışırlar, belki (belki) "belki"
Gerçi değil bir nostalji, normal bir sunucunun bile açılamayacağını muhtemelen teknik sebeplerden ötürü mümkün olamayacağını ifade etmişlerdi ama yine siz bilirsiniz.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Kardeşim dediğini unut, imkansız.. Düzelirse bu oyun düzelir başka da yok.IIASiLKANII yazdı: ↑05 Eyl 2020 01:17 İçeriğine fazla göz atmadım zira benzer yazılar, eh haliyle.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Daha yeni içmiştim, ısrar etme lütfenEsadullah yazdı: ↑05 Eyl 2020 17:51Kardeşim dediğini unut, imkansız.. Düzelirse bu oyun düzelir başka da yok.IIASiLKANII yazdı: ↑05 Eyl 2020 01:17 İçeriğine fazla göz atmadım zira benzer yazılar, eh haliyle.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
BENCEDE BÖYLE OLURSA GÜZEL OLURrebirth yazdı: ↑09 Ağu 2020 14:29 Herkese merhaba arkadaşlar,
Ben oyunu karaköy çıktıktan sonra bıraktım ve benim gibi bırakan bir sürü arkadaşım var çünkü hepinizin bildiği gibi İstanbul Kıyamet Vakti eskiden böyle değildi. Muhteşem klan savaşlarını görürdük. Eski bilgisayarlarımızın kasmasına rağmen savaşlardan çıkmadığımız zamanları hatırlatırım. Bu efsane ve güzel günleri fazlasıyla özlüyorum ve özleyen arkadaşlarımın da olduğuna eminim. Bu nedenle İstanbul Kıyamet Vakti ekibinin böyle bir şeyi düşünmesini rica ediyorum. Nostalji sunucuları açılsa maksimum seviyenin 29 - 39 - 49 olduğu sunucuların fazlasıyla ilgi çekeciğini düşünüyorum. Eminim ki hepiniz Kütük yaran ile vs atmayı özlediniz. Ya da labirentte pant kesmeyi kitabeye gitmeyiBu sunuculardan diğer sunuculara geçişlerinde yasaklanması ile çok güzel bir ortam oluşacağını inanıyorum. Lütfen bi düşünün
İyi forumlar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Sorunlar düzelmiyor diye açıyorlar bu konuyu çok bilen arkadaşMkAxIZDIRAP yazdı: ↑07 Eyl 2020 00:41 Yeter be kardeşim. 2 3 ayda bir aynı konular aynı konuşmalar hiç mi sıkılmıyorsunuz. Oyunun tonla sorunu var. Ekip kalmamış herkesin bir şikayeti var derdiniz olmuş nostalji sunucu. Bi bitmediniz...
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.