Aşkxadamı'na Atılan İftira

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Aşkxadamı'na Atılan İftira

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Uzun zamandan beri çok sevdiğim klandan dün gece yarısı yine kendini beğenmiş bir lodosun ağzı yüzünden ayrıldım arz oldum saolsunlar arz klanında sevenim çok varmış Allah razı olsun onlardan bu oyundaki oyuncuyu sadece karakter olarak görümüyorum karşımdakinin insan olduğunu unutmadan konuşuorum Türkx loncasından o kadar küfür ettiler klandan ben yine etmedim yazık valla azıorum şimdi lodoslara klay gelsin iyi forumlar
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Denizz yazdı:Batuhan gs sana Volkan yaNİ KANKAMIN DEİDİGİ GİBİ Sen an ca olmadıgın loncarın ismini yas Tmmı aynı tempoyla devam et

xxswetxintikam KArdes senin bir sornum Yok am ben bu oyuna 49 oldung da geldim Beni nasıl aldılar sa Bi nedeniz wardır ama Türkxartsere Laf ettirmem o kdar

batuhan sen benc e konusma konustuk batıyorsun yasına weriyorum bu cocuklugunu Ben ce daha konusup da rezil olmas Tmm Abi tavsiyesi o Sekeri sana yedirtirim lon cam daki adma lar la Duzgun konus o kdar diyorum

Askxadamı seni az da olsa tanıyorum senin bole yapımıcagın ada inaniyorım Cunku sen le benm baya Em grdim

Sen oyunda ki Durust adam alr dan birisin dir

loncandakiler düzgünse düzgün konuşurum konuyu saptırma
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Arz Klananına Bir Cesur Yine kattık KAybedenler Utansın Hoşgeldin Coskun Abi
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Batuhangs730 yazdı:
Denizz yazdı:Batuhan gs sana Volkan yaNİ KANKAMIN DEİDİGİ GİBİ Sen an ca olmadıgın loncarın ismini yas Tmmı aynı tempoyla devam et

xxswetxintikam KArdes senin bir sornum Yok am ben bu oyuna 49 oldung da geldim Beni nasıl aldılar sa Bi nedeniz wardır ama Türkxartsere Laf ettirmem o kdar

batuhan sen benc e konusma konustuk batıyorsun yasına weriyorum bu cocuklugunu Ben ce daha konusup da rezil olmas Tmm Abi tavsiyesi o Sekeri sana yedirtirim lon cam daki adma lar la Duzgun konus o kdar diyorum

Askxadamı seni az da olsa tanıyorum senin bole yapımıcagın ada inaniyorım Cunku sen le benm baya Em grdim

Sen oyunda ki Durust adam alr dan birisin dir

loncandakiler düzgünse düzgün konuşurum konuyu saptırma
Loncadakiler düzgün merak etme Aşkxadamı ile Artser arasındaki bir meseleye senin girme hakkın yok Türk loncasına laf atıldığı için biz müdehale ettik yoksa bizim derdimiz burda tartışma yaratmak değil ama sen yangına körükle gitmeye çalışıyosun...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Kardeşim Bn Asterixx oyunda Sevdgiim ve Güvendigim adamlardandınn... bn Sanna İnanıyoruumm Amaa böylllle bir ikiii şerefsizzin lafı ile klanını degiştirme O gaza bende düşdüm Cünkküüü O Şahışlardaa Kendilerni Hakkllı Bulsalardı Coktann Yorumlar Yagışmışdı Burayhhhaa Türkasterii dERSEn O kendi Loncasnı Soymuş birii öyleeriin Lafını kaile bile Almaa Ostir İlk defa Duyyrumm Metrixxden De beklemezdimmm Ama kardeşim Klanını Degiştirme
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stromm »

Savas yazdı:
Batuhangs730 yazdı:seni az çok bilirim em satmıcak adamsın

türkxartserr çocuk ona şeker versen dilencilik yapar. İstanbulkartalıb ı adamdan sayıyosan yazık. Metrixx i beklemiodum
ostir muhtemelen 1 lwl çardır. sen işine bak kardeşim seni bilen biliyor

Batuhan senin konuştuklarını zaten kaideye almıyorum yaşın ufak önünde uzun seneler var kardeşim.

Ostir 1 lvl çardır diyorsun 1 lvl karakter ile 49 seviye oyuncular nasıl aynı er meydanına girebiliyor peki ? Azıcık düşünüpte yorum yazman dileğiyle

İyi Eğlenceler....
Bilader sen yaşı bıraqcan bu konularda aqıL yaşta deqiL baştadır BAtuhan kardeşim gibidir benım için aşkxadamı ise delıkanlı bı kardeşimizdir onla muhabettım olmuştur em satıcaq adam war satmıcaq adam war ayıqtırım senı
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Artserin Kişiliği ancak bu Kadar olabilir.Coşkun Abi Onları Bırak onun yüzünden Klan değiştim.
:twisted:
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Karadenizli28
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Karadenizli28 »

Çoşkun senin EM satmicanı bizde biLiyoruz böyLe ÇoLuk Çocuğun ağzına baqmayız biz korkma =) ÇoLuk Çocuk iLe muhabbet edeceksek bu İKV yi hiç oynamayız...!!!

Karadenizli
kızgun
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anadolurock18 »

yok be kanks takmıorum dicem ama yalan olucak :))
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
paradise42
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen paradise42 »

askxadamı boswer kardesımm herkes herkesın kım oldugunu bılıyor oyundaa kulak asma bu gıbı ınsanlara senn, 3gundur em yapıyorumm senınle oyle bırsey yapmıs olsaydınn bellı olurdu zatenn
Konyalıkarızma&Serserııııı&Lostxqarısma

“Genel Sohbet” sayfasına dön