Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.

Mesaj gönderen Breddy »

Online süresi yüksek olan, günlük düzenli sporunu yapan, sağlıklı beslenen, zararlı alışkanlıkları olmayan, ikvde 5+ yıl geçirmiş, ekip arkadaşları aranıyor. Akdeniz, ege, iç anadolu ve marmara bölgesinden oyuna katılması tercihimdir. İyi forumlar ;)
Ölmenin bile bedeli var. (Froshbite)
Kullanıcı avatarı
vokalanestezii
İskele Babası
İskele Babası

Re: Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.

Mesaj gönderen vokalanestezii »

hangi sunucu?
Pycelle
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

Breddy yazdı: 23 Ağu 2020 14:04 Online süresi yüksek olan, günlük düzenli sporunu yapan, sağlıklı beslenen, zararlı alışkanlıkları olmayan, ikvde 5+ yıl geçirmiş, ekip arkadaşları aranıyor. Akdeniz, ege, iç anadolu ve marmara bölgesinden oyuna katılması tercihimdir. İyi forumlar ;)
1.90 boyundayım,fitness+boks yapıyorum.Sigara/alkol türevlerini görünce çığlık atıp kaçıyorum.13 yıldır İKV oynuyorum.Maalesef aynı anda Akdeniz,Ege,İç Anadolu,Marmara bölgesinde yaşayamayacağım için son kriterlerinize uygun değilim,Akdeniz bölgesinde yaşıyorum.Son kriterinizde anlatım bozukluğu yaptığınız için siz beni kabul etseniz bile ben sizi kabul etmem,iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
BendeSENIN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: La Tahzen Sabr

Mesaj gönderen BendeSENIN »

Breddy yazdı: 23 Ağu 2020 14:04 Online süresi yüksek olan, günlük düzenli sporunu yapan, sağlıklı beslenen, zararlı alışkanlıkları olmayan, ikvde 5+ yıl geçirmiş, ekip arkadaşları aranıyor. Akdeniz, ege, iç anadolu ve marmara bölgesinden oyuna katılması tercihimdir. İyi forumlar ;)
Her akşam müsaitim oyuna ara sıra giriyorum, spor yapmıyorum aksine fit vücuda sahibim, düzenli yemek yiyorum ayırt etmem her yemeği yerim, alkol ve sigara kullanıyorum, 10 yıldır oynuyorum , her seferinde ekip ile oynadım , başkentte yazıyorum angaraliyim, daha merak ettiğiniz şeyler varsa sen sor ben söylerim şimdilik bu kadar , iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

5 senedir bilfiil torbacılıkla uğraşıyorum. Varsa böyle arkadaşlar bende oynamak isterim.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sonne yazdı: 24 Ağu 2020 09:52 5 senedir bilfiil torbacılıkla uğraşıyorum. Varsa böyle arkadaşlar bende oynamak isterim.
İlk sırada alınmayı hak ediyorsun emin ol..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Ne amaclı bir ekip topliyorssunun ?
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Breddy »

Equalero yazdı: 24 Ağu 2020 13:19
Ne amaclı bir ekip topliyorssunun ?
Zorbalık :)))
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Breddy »

Özelden numara atan arkadaşlar olursa grup kurup hazırlık yapmaya başlayabiliriz
Kullanıcı avatarı
Breddy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Breddy »

DUZENBAZ yazdı: 23 Ağu 2020 20:05
1.90 boyundayım,fitness+boks yapıyorum.Sigara/alkol türevlerini görünce çığlık atıp kaçıyorum.13 yıldır İKV oynuyorum.Maalesef aynı anda Akdeniz,Ege,İç Anadolu,Marmara bölgesinde yaşayamayacağım için son kriterlerinize uygun değilim,Akdeniz bölgesinde yaşıyorum.Son kriterinizde anlatım bozukluğu yaptığınız için siz beni kabul etseniz bile ben sizi kabul etmem,iyi forumlar.
Yazdıktan sonra tekrar okumadığım için yapılmış bir anlatım bozukluğu :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön