Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.
Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.
Online süresi yüksek olan, günlük düzenli sporunu yapan, sağlıklı beslenen, zararlı alışkanlıkları olmayan, ikvde 5+ yıl geçirmiş, ekip arkadaşları aranıyor. Akdeniz, ege, iç anadolu ve marmara bölgesinden oyuna katılması tercihimdir. İyi forumlar 
Ölmenin bile bedeli var. (Froshbite)
- vokalanestezii
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sıfırdan Sonsuza Ekip Arkadaşları Aranıyor.
1.90 boyundayım,fitness+boks yapıyorum.Sigara/alkol türevlerini görünce çığlık atıp kaçıyorum.13 yıldır İKV oynuyorum.Maalesef aynı anda Akdeniz,Ege,İç Anadolu,Marmara bölgesinde yaşayamayacağım için son kriterlerinize uygun değilim,Akdeniz bölgesinde yaşıyorum.Son kriterinizde anlatım bozukluğu yaptığınız için siz beni kabul etseniz bile ben sizi kabul etmem,iyi forumlar.
- BendeSENIN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Tahzen Sabr
Her akşam müsaitim oyuna ara sıra giriyorum, spor yapmıyorum aksine fit vücuda sahibim, düzenli yemek yiyorum ayırt etmem her yemeği yerim, alkol ve sigara kullanıyorum, 10 yıldır oynuyorum , her seferinde ekip ile oynadım , başkentte yazıyorum angaraliyim, daha merak ettiğiniz şeyler varsa sen sor ben söylerim şimdilik bu kadar , iyi forumlar
5 senedir bilfiil torbacılıkla uğraşıyorum. Varsa böyle arkadaşlar bende oynamak isterim.
İlk sırada alınmayı hak ediyorsun emin ol..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Ne amaclı bir ekip topliyorssunun ?
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Özelden numara atan arkadaşlar olursa grup kurup hazırlık yapmaya başlayabiliriz
Yazdıktan sonra tekrar okumadığım için yapılmış bir anlatım bozukluğuDUZENBAZ yazdı: ↑23 Ağu 2020 20:051.90 boyundayım,fitness+boks yapıyorum.Sigara/alkol türevlerini görünce çığlık atıp kaçıyorum.13 yıldır İKV oynuyorum.Maalesef aynı anda Akdeniz,Ege,İç Anadolu,Marmara bölgesinde yaşayamayacağım için son kriterlerinize uygun değilim,Akdeniz bölgesinde yaşıyorum.Son kriterinizde anlatım bozukluğu yaptığınız için siz beni kabul etseniz bile ben sizi kabul etmem,iyi forumlar.