şu ana kadar eski bir bilgisayarla
şu ana kadar eski bir bilgisayarla
İKV'yi akıcı şekilde oynardım. Şimdi ise sağlam sistemli yeni bir bilgisayarım var. İKV oynamayı daha öncesinde bırakmıştım ama tabii ki İKV'ye yeniden başlamaya karar verdim ve bilgisayarıma yükledim. Ama gelin görün ki 17 fps alıyorum
grafikleri düşürdüm, varsayılana aldım ama yine 17 fps veriyor. Bunun nedeni nedir, nasıl düzeltilir? 
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Re: şu ana kadar eski bir bilgisayarla
Oyun windows 10'u görünce takla atıyor.
- mehmetoskay61
- Salgın Koruyucusu

Bu sorunla bende karşı karşıya geldim sildim tekrar yükledim fps kilidini açtım grafik düşürdüm gene o lagımsı düşük fps veriyor.Tek bir çözüm buldum eskiden game booster vardı internete öylesine yazdım acaba tekrar işe yarıcak mi diye karşıma razer game booster diye bi uygulama çıktı denedim ve oyun gayet şu an akıcı dediğin gibi eskiden fps çok düşüktü f9 ile fps kilitini açtım bu sefer oyunda frame dropun allahı oluyordu razer game boosteri denemeni tavsiye ediyorum bende işe yaradı.
Bende anlam veremedim win 10 toplanmış sistemde oyun kasıyor. win 7 toplanmış sistemde kasmıyor, garip bi olay
win 10 biraz sıkıntılı çalışıyor bendede ilk başta öyleydi bilgisayarını yeniden başlat sorun düzelirsaglam yazdı: ↑20 Ağu 2020 13:18 İKV'yi akıcı şekilde oynardım. Şimdi ise sağlam sistemli yeni bir bilgisayarım var. İKV oynamayı daha öncesinde bırakmıştım ama tabii ki İKV'ye yeniden başlamaya karar verdim ve bilgisayarıma yükledim. Ama gelin görün ki 17 fps alıyorumgrafikleri düşürdüm, varsayılana aldım ama yine 17 fps veriyor. Bunun nedeni nedir, nasıl düzeltilir?
![]()
Arkadaşın da dediği gibi Windows 10’da yeniden başlat’a tıklayarak ilgili sorunu halledebilirsin. Ama kalıcı bir çözüm değil bu, normal değerlerin altına düştüğünde tekrar başlatman gerekiyor.