Oyunda Shen Kuo İcadı Kara Kürk Emsali İksir, Şarap İksir ve çift efsunlu direnç iksirlerin (Örneğin Vahşi Emsali Kara Kürk Emsali İksir gibi) reçeteleri kesinlikle bulunmamaktadır. Elimde var diyen yalan söyler. Bu şekilde tasarlanmış, nedenini bende bilmiyorum. Ama olmasını ister miydim, elbette çok isterdim. Öneri olarak bir göndermeni tavsiye ederim, inşallah dikkate alınır.ybrdelisix yazdı: Demek istediğim Shen Kuo icadı Kara Kürk Emsali iksir reçetesi neden düşmüyor yada satılmıyor diğerleride akçe ile satılıyor ama reçeteleri mevcut ya slotlardan düşüyor yada satılıyor. Öğrenmek istediğim elinde bu reçete olan varmı veya diğer çift direnç iksir reçeleri neden yok!! Amaç para kazanmak ise kondrit ,plus ,kasa ,tesla,artı 5 ve diğer arttırıcıları alırken zaten fazlası ile para ödüyoruz. Bu konuda bir çalışma yapılabilir diye düşünüyorum. Zor olması hiç olmamasından iyidir.
Kimyacı Reçeteleri ve Materyalleri
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kimyacı Reçeteleri ve Materyalleri

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Eline sağlık
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
Şarap iksirini koymayı unutmuşsun

Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Jön Türkler
Shen Kara reçetesi olsaydı sen akçeyle çekermiydin.Tabikide çekmezdin.Al sana nedeniBilgeTonyukuk yazdı:Oyunda Shen Kuo İcadı Kara Kürk Emsali İksir, Şarap İksir ve çift efsunlu direnç iksirlerin (Örneğin Vahşi Emsali Kara Kürk Emsali İksir gibi) reçeteleri kesinlikle bulunmamaktadır. Elimde var diyen yalan söyler. Bu şekilde tasarlanmış, nedenini bende bilmiyorum. Ama olmasını ister miydim, elbette çok isterdim. Öneri olarak bir göndermeni tavsiye ederim, inşallah dikkate alınır.ybrdelisix yazdı: Demek istediğim Shen Kuo icadı Kara Kürk Emsali iksir reçetesi neden düşmüyor yada satılmıyor diğerleride akçe ile satılıyor ama reçeteleri mevcut ya slotlardan düşüyor yada satılıyor. Öğrenmek istediğim elinde bu reçete olan varmı veya diğer çift direnç iksir reçeleri neden yok!! Amaç para kazanmak ise kondrit ,plus ,kasa ,tesla,artı 5 ve diğer arttırıcıları alırken zaten fazlası ile para ödüyoruz. Bu konuda bir çalışma yapılabilir diye düşünüyorum. Zor olması hiç olmamasından iyidir.![]()
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Emeği geçen arkadaşa teşekkürler.
Sanırım Ayarlarda değişiklik olduğu için iyi gözükmüyor, düzeltilirse çok güzel olur
Sanırım Ayarlarda değişiklik olduğu için iyi gözükmüyor, düzeltilirse çok güzel olur
Hortlattım kusruna bakmayın forum yetklisi arkadaşlar konuyu düzenlerse sevirim tooltip felan yazıyor karman çorman anlamakta zorlandım.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
uğraşmazlar bence
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Okumazlar bile
Kardeş gündemi altüst ettin. Ne yönetime sallamışsın ne karaköye saydırmışsın. Olmuyor ama böyle, dikkat et ne paylaştığına. Lütfen.