Ben kurumsal ipden girdiğim için suçum olmadığı halde bloklandım başkasının yaptığını ipden ban atınca bana da ceza geldi. Kimse ilgilenmiyor. Kopyanın önüne geçmeyi beceremediler faturayı biz ödüyoruz. Bu arada 2 Nisanda başvuru yaptım ama hala sonuç gelecek işte ben ceza itirazdan birilerinin cevap aldığını düşünmüyorum.cawresamin03 yazdı: ↑11 Ağu 2020 20:13 Artık bi önlemi kalmadı sanırım çünkü üstünden bu kdr vakıt geçmesine rağmen bir çözüm bulanamamışsa bundan sonrada çözüm çok zor demektir.Önlem olarak av yapmıyorum diyebilirim büyücüm av'den ban yedi bu konuda haklılar kopya madenı almısım yanlısıkla bunu sineye çekiyorum fakat aynı ipden girdiğim için savaşçımla şifacıma ban atmak nası bir hadsizliktir bunu hiçkimse savunamaz bana kp kasmaktan ban yedi diyolar son'şan puanını gösterebilirim bana şuanki şan puanını gösterip kp kasılıp kasılmadıgını kanıtlayabılcek bır ıkv destek ekıbı yoksa karsımda bu oyun ıcın soylenecek tek kelıme YAZIKLAR OLSUN !!!
Korkuyoruz (Fikirlerimizi Paylasalim)
- xXMAYDONOSEXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Korkuyoruz (Fikirlerimizi Paylasalim)
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Artık adamlar ne yapsın inatla BIRAKMIYORSUNUZ ! oyunun ileri gitmesini geçtim yerinde bile sayamıyor her gün hızla geriye gidiyor ama siz hala körü körüne oynuyorsunuz. Kafanıza silah mı dayıyorlar, tehdit mi ediyorlar, şantaj mı yapıyorlar bırakmamanız için eğer böyle bir şey varsa forumdan çaktırmadan bir mesaj falan atın yardım edelim size. Herkes teker teker ceza alana kadar devam edecek bu sistem ve bir gün diyecekler ki bakın kimse kalmamış oyunda kapatalım artık.

- BendeSENIN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: La Tahzen Sabr
Geçen günlerde türk telekom ile yaklaşık 58 dakika konuştum, 5 dakika internet hakkında geri kalan bütün dakikalar oyun ile ilgili oldu. Konuştuğum temsilci bir zamanlar bende oynuyordum dedi. Onca şey anlattım eskilerden bahsettim verilen emeklerden bahsettim abartısız 30 dakika konuştum gerçekten oda konuştu anlattı oyundan kimsenin haberi yok orda. Cumlelerimin arasında oyun için yapilacak ne var ben şahsım adına tek başıma gönüllü olarak destek vermeye hazırım dedim. Gerçekten bunu para için değil bu oyunun kaderi için yaparım gereken neyse söyleyin dedim. Aynı şekilde forumda bir konu açarak bu konuda gerçekten gönülden destek verecek bir sürü insan bulabilirim bu konu için herkes yardımcı olur numaram orda var adım soyadim var bütün yetkililere haber salin en ufak bişeyde elimizden geleni yaparız dedim bunu dedikten sonra nerull instagram adresini açtı oyun adına bi kaç talep oldu bi kaç bişey yapıldı ama bilmiyorum ne kadar faydası oldu konuşmamın ne kadar olmadı bilemem, ben ankarada yasayan günlük daimi olarak çalışan güvenlik görevlisiyim, istanbulda olup yerlerini biliyor olsam 5 dakika durmaz giderim. Ama şartlar el vermiyor. Bu oyun içinde ne kadar şey yapılır ne kadar önemlidir artık bilemiyorum. Umarım bizi soktukları bu yolda bizi bir gün boğulmadan kurtarırlar...
Buraya ıçimden geçenleri ve yaşanan bir olayı nacizane paylaşmak istedim..
Vesselam...
Vesselam...
Elinden geleni yapmissin agzina yuregine saglikBendeSENIN yazdı: ↑13 Ağu 2020 10:17 Geçen günlerde türk telekom ile yaklaşık 58 dakika konuştum, 5 dakika internet hakkında geri kalan bütün dakikalar oyun ile ilgili oldu. Konuştuğum temsilci bir zamanlar bende oynuyordum dedi. Onca şey anlattım eskilerden bahsettim verilen emeklerden bahsettim abartısız 30 dakika konuştum gerçekten oda konuştu anlattı oyundan kimsenin haberi yok orda. Cumlelerimin arasında oyun için yapilacak ne var ben şahsım adına tek başıma gönüllü olarak destek vermeye hazırım dedim. Gerçekten bunu para için değil bu oyunun kaderi için yaparım gereken neyse söyleyin dedim. Aynı şekilde forumda bir konu açarak bu konuda gerçekten gönülden destek verecek bir sürü insan bulabilirim bu konu için herkes yardımcı olur numaram orda var adım soyadim var bütün yetkililere haber salin en ufak bişeyde elimizden geleni yaparız dedim bunu dedikten sonra nerull instagram adresini açtı oyun adına bi kaç talep oldu bi kaç bişey yapıldı ama bilmiyorum ne kadar faydası oldu konuşmamın ne kadar olmadı bilemem, ben ankarada yasayan günlük daimi olarak çalışan güvenlik görevlisiyim, istanbulda olup yerlerini biliyor olsam 5 dakika durmaz giderim. Ama şartlar el vermiyor. Bu oyun içinde ne kadar şey yapılır ne kadar önemlidir artık bilemiyorum. Umarım bizi soktukları bu yolda bizi bir gün boğulmadan kurtarırlar...
Vesselam...
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Sen yeni bir oyun motoru al 1 milyon tl ile biz kalani hallederiz .BendeSENIN yazdı: ↑13 Ağu 2020 10:17 Geçen günlerde türk telekom ile yaklaşık 58 dakika konuştum, 5 dakika internet hakkında geri kalan bütün dakikalar oyun ile ilgili oldu. Konuştuğum temsilci bir zamanlar bende oynuyordum dedi. Onca şey anlattım eskilerden bahsettim verilen emeklerden bahsettim abartısız 30 dakika konuştum gerçekten oda konuştu anlattı oyundan kimsenin haberi yok orda. Cumlelerimin arasında oyun için yapilacak ne var ben şahsım adına tek başıma gönüllü olarak destek vermeye hazırım dedim. Gerçekten bunu para için değil bu oyunun kaderi için yaparım gereken neyse söyleyin dedim. Aynı şekilde forumda bir konu açarak bu konuda gerçekten gönülden destek verecek bir sürü insan bulabilirim bu konu için herkes yardımcı olur numaram orda var adım soyadim var bütün yetkililere haber salin en ufak bişeyde elimizden geleni yaparız dedim bunu dedikten sonra nerull instagram adresini açtı oyun adına bi kaç talep oldu bi kaç bişey yapıldı ama bilmiyorum ne kadar faydası oldu konuşmamın ne kadar olmadı bilemem, ben ankarada yasayan günlük daimi olarak çalışan güvenlik görevlisiyim, istanbulda olup yerlerini biliyor olsam 5 dakika durmaz giderim. Ama şartlar el vermiyor. Bu oyun içinde ne kadar şey yapılır ne kadar önemlidir artık bilemiyorum. Umarım bizi soktukları bu yolda bizi bir gün boğulmadan kurtarırlar...
Vesselam...
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Ben en son asırlar önce kullanılmış takas sistemiyle ticaret yapıyorum. Satacağım şeyi ihtiyacım olan madenlerle takaslıyorum bi sorun olmadı şimdilik. Lidyalıların kemikleri sızlıyor
Since 2008
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Türk Telekom
sen ne saçmalıyosun? oyunun bi motoru sanal bellek üzerine kurulu bi motor sistemi var sadece bahsettiğin gibi 1 milyon tl'ile alınan bi oyun motoru vb.bişey değil ikv nin yapıldıgı zmnlarda ki sobee şirketinde 1 milyon tl mi vardıda oyun motorunu aldı hadı ucuza aldı dıyelım nıhat ozpay kendı roportajında oyunun kendıne aıt bı oyun motoru yok sanal bellek üzerine kurulu bi sistem var dedi oyunla alakalı bilgin olmadan herşeye yorum yapma !!Equalero yazdı: ↑13 Ağu 2020 11:09Sen yeni bir oyun motoru al 1 milyon tl ile biz kalani hallederiz .BendeSENIN yazdı: ↑13 Ağu 2020 10:17 Geçen günlerde türk telekom ile yaklaşık 58 dakika konuştum, 5 dakika internet hakkında geri kalan bütün dakikalar oyun ile ilgili oldu. Konuştuğum temsilci bir zamanlar bende oynuyordum dedi. Onca şey anlattım eskilerden bahsettim verilen emeklerden bahsettim abartısız 30 dakika konuştum gerçekten oda konuştu anlattı oyundan kimsenin haberi yok orda. Cumlelerimin arasında oyun için yapilacak ne var ben şahsım adına tek başıma gönüllü olarak destek vermeye hazırım dedim. Gerçekten bunu para için değil bu oyunun kaderi için yaparım gereken neyse söyleyin dedim. Aynı şekilde forumda bir konu açarak bu konuda gerçekten gönülden destek verecek bir sürü insan bulabilirim bu konu için herkes yardımcı olur numaram orda var adım soyadim var bütün yetkililere haber salin en ufak bişeyde elimizden geleni yaparız dedim bunu dedikten sonra nerull instagram adresini açtı oyun adına bi kaç talep oldu bi kaç bişey yapıldı ama bilmiyorum ne kadar faydası oldu konuşmamın ne kadar olmadı bilemem, ben ankarada yasayan günlük daimi olarak çalışan güvenlik görevlisiyim, istanbulda olup yerlerini biliyor olsam 5 dakika durmaz giderim. Ama şartlar el vermiyor. Bu oyun içinde ne kadar şey yapılır ne kadar önemlidir artık bilemiyorum. Umarım bizi soktukları bu yolda bizi bir gün boğulmadan kurtarırlar...
Vesselam...
- ErLiKHaN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Unity ve Unreal Engine 4 gibi aşırı iyi ve ücretsiz oyun motorları da var. Hali hazırda İKV'ye özel oyun motoru (Mevlüt Dinç'in yaptığı) da var Türk Telekom'un. Şimdiki çoğu oyun Unity ve Unreal Engine 4 oyun motoru ile yapılıyor zaten, oyun motoru değişecek olsalar bunlardan birine rahatlıkla geçerler. Değiştirmeyecek olsalar bile kendi ellerindeki motoru remake edebilirler. Tamamen yönetime kalmış bir şey ama onlar nasıl olsa bir oyun var ve iyi kötü para kazandırıyor bir şey yapmaya gerek yok diyerek sallıyorlar. Dünyanın en iyi MMORPG oyunu neden WoW olduğunu merak ediyorsanız; ilk ve son videolarına bir göz atın, durumu anlarsınız. Bu oyunun ömrü 2013'den sonra bitti, çünkü o zamandan bu zamana geliştirici ekip diye bir şey kalmadı. Mevlüt Dinç'in yani bu oyunun ve motorunun yaratıcısının son röportajına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Türk oyun sektörünün kurucusunun sözlerine de kulak vermeyecekseniz zaten, burada konuşmaya gerek yok.Equalero yazdı: ↑13 Ağu 2020 11:09Sen yeni bir oyun motoru al 1 milyon tl ile biz kalani hallederiz .BendeSENIN yazdı: ↑13 Ağu 2020 10:17 Geçen günlerde türk telekom ile yaklaşık 58 dakika konuştum, 5 dakika internet hakkında geri kalan bütün dakikalar oyun ile ilgili oldu. Konuştuğum temsilci bir zamanlar bende oynuyordum dedi. Onca şey anlattım eskilerden bahsettim verilen emeklerden bahsettim abartısız 30 dakika konuştum gerçekten oda konuştu anlattı oyundan kimsenin haberi yok orda. Cumlelerimin arasında oyun için yapilacak ne var ben şahsım adına tek başıma gönüllü olarak destek vermeye hazırım dedim. Gerçekten bunu para için değil bu oyunun kaderi için yaparım gereken neyse söyleyin dedim. Aynı şekilde forumda bir konu açarak bu konuda gerçekten gönülden destek verecek bir sürü insan bulabilirim bu konu için herkes yardımcı olur numaram orda var adım soyadim var bütün yetkililere haber salin en ufak bişeyde elimizden geleni yaparız dedim bunu dedikten sonra nerull instagram adresini açtı oyun adına bi kaç talep oldu bi kaç bişey yapıldı ama bilmiyorum ne kadar faydası oldu konuşmamın ne kadar olmadı bilemem, ben ankarada yasayan günlük daimi olarak çalışan güvenlik görevlisiyim, istanbulda olup yerlerini biliyor olsam 5 dakika durmaz giderim. Ama şartlar el vermiyor. Bu oyun içinde ne kadar şey yapılır ne kadar önemlidir artık bilemiyorum. Umarım bizi soktukları bu yolda bizi bir gün boğulmadan kurtarırlar...
Vesselam...
2007'DEN GÜNÜMÜZE...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...
Sancak - Erlik
Sancak - ERLİKHAN
Sancak - Externorum
İYİ FORUMLAR...