Turan Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Turan Loncası

Mesaj gönderen Karaseytan »

Aslından bizim forumun sayfasına bu v.b İdoitlerin geçmesini yasak etmeliyiz. Sen kimsinki ki seni kaLÊ almalıyız. Bak evlat bu senin sayfaların..
1-KeserNuriAbi..---> Hesab Hakları İhlali -----> 999 Tüm sunucularda Bann. :lol: Hayrola ne yaptın
Link ; http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 460.0.html
2-Heavenxçılgın ----> Kimin hesabını patlatmışsın baksana hele sen
Link ; http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 526.0.html
Sen diyorsunda imzaların altındaki isimler yeter. Bu mu senin imzanın altında yazacagın isimler.. Sen varya kimle dans ettgini bilmiyorsun dikkat et böyle ayagın takılır dans esnasında düşürsin. Bu Linkler eski forumdan alıntıdır.
Ha bu arada moda geçmiyorum veya klana bu gibi etkinliklerden tiskiniyorum ama emin ol geçersem kimseden izin almam. Hadi abisi İyi bak kendine.
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Tacsiz yazdı:Karaşeytan bunu burda deyil oyunda söyleyin gülüm daha loncadaki adamalrınız beni görünce çıkamıyor sancaktan daha dünkü loncasınız hemen havalanmayın imzamdaki isimler yeter size oke öptüm gözlerinizden hadi eyvallah ;)

Beni ws de kessen ne olur kesmesen ne olur
Kabadayı modu kadar gereksiz bir şey yok şu oyunda ayrıca senin kesernuriabi olduğunada inanmıyorum
eskiden en iyi arkadaşlarımdandı charını kapattırıcak bişi yapmazdı yada char calmaya calısmazdı
Ayrıca belirtmek isterimki bidaha lonca sayfamıza böyle gereksiz ve boş yorumlarınla kirletme lütfen
Biz çok güzel oyundada söyleriz sen merak etme ayrıca seni şu oyunda defalarca satın alabilirim
Biraz para kas kendini kas 42 Lv charla oynama 49 ol ;)
Kullanıcı avatarı
Turanbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Turanbey »

Şuan lonca sayfamız içerisinde çeşitli atıflarda bulunan cemaat....!
Öncelikle konuşmalarınız eleştiri veya yorum dışına cıkıcak bizi pek bağlamayan konular ise burada değil kendi adınıza açabileceğiniz bir "Amele" konusu içerisinde tartışabılırsınız.Ki o zaman bizlerde rahatsız olmayız.Ayrıca bu yorumu yaparak sizleri dıkkate aldığımızı sakın sanmayın.Sadece sizlerinde bizler gibi oynunu eğlence için oynaması için bir öneri .Ama yok biz dik kafalıyız , anlamayız bir kerede derseniz onada yapcak birsey yok çünkü;

"Eşşeğe altın semer taksan eşşek yine eşşektir.."

Sakın bu atasözunu üstünüze alıp yorumlar veya tehdıtler savurmayın..Çünkü;

"Yarası olan gocunur..."

Kimsiniz /kimlersiniz ? bu konu hakkında size dair olan bilgilerim sadece oyun düzenini bozan ve oyun içerisinde çocukca tartısmalara yaratarak var olan sistemın içinde kendini büyülten aciz insanlarmışssınız....Bunu ben değil siz insanların aklında bıraktıgınız sizler yaratttınız....

Ayrıca loncamız hakkında ileri geri konuşmayın Hak eden herkes Hak ettiği yerde olur .Sizin gibilerde tıpkı bir kasap kedisi uzanamadığı ciğere mındar der ;)

Lütfen lonca üyelerım artık bu kişilerin yazmıs bulundugu yorumlara cevap verme gereksınımınde bulunmayınız...

Hadi Selametle

Turanbey
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

Turanbey Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Karaseytan yazdı:Aslından bizim forumun sayfasına bu v.b İdoitlerin geçmesini yasak etmeliyiz. Sen kimsinki ki seni kaLÊ almalıyız. Bak evlat bu senin sayfaların..
1-KeserNuriAbi..---> Hesab Hakları İhlali -----> 999 Tüm sunucularda Bann. :lol: Hayrola ne yaptın
Link ; http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 460.0.html
2-Heavenxçılgın ----> Kimin hesabını patlatmışsın baksana hele sen
Link ; http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 526.0.html
Sen diyorsunda imzaların altındaki isimler yeter. Bu mu senin imzanın altında yazacagın isimler.. Sen varya kimle dans ettgini bilmiyorsun dikkat et böyle ayagın takılır dans esnasında düşürsin. Bu Linkler eski forumdan alıntıdır.
Ha bu arada moda geçmiyorum veya klana bu gibi etkinliklerden tiskiniyorum ama emin ol geçersem kimseden izin almam. Hadi abisi İyi bak kendine.
tek madde gülüm KeserNuriAbi Heavenxçılgın Hataylı meşur hırsızlar tarafından çalındı KeserNuriAbiye ban yedirttiler Heavenxçılgınıda hırsız yaptırttılar iki adamıda çalan İsyankarxkalbim adlı lşahırtır oke öptüm gözlerinden imzam yeter bizi tanıyan tanır dünkü çocuksunuz daha
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Sinekmi vızıldıyor ne Liderimizinde dediği gibi
Lütfen Kaile alıp cevap vermeyiniz
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Turanbey sizin sayafanızda bizim hakkında ileri geri konuşun varsa benimde cevap yakkım var oke öptüm gözlerinizden geçler bu gün yas günüm o yüzden vakit ayıramam ikvye 10 gün yas tutucam dedim 8 ci gün beni beni üzmeyin daha fazla :( hadi by by allah emanetsiniz
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Godfatherx »

Ramoreise sorun Godfatherr ıcın neler yapmıs oyunda dıye sızler yokken bu adamı bız koruyorduk handanda sımdı loncaya gırmıs ayak yapıyort Karaseytanx sana gelınce evlat sen kımsınkı sana benım takımımda yer vereyım ula cakal sen kendı cıkarların ıcın yasana bırıydın ben reeldede cok genıs bırısıydımdır rahat ol pasam ümranıye bızımdır Bysessızlık sana gelınce senı tanımıyorum bıle senın ankaraguun yokkenbenım Godfatherr handana baskınlar duzenlıyordu evlat sız sımdı ıkıleyın sızle ugrascak vaktım yok benım mod yok:=)
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karaseytan »

Ramazan kardeşim,Belediye bazı (Dog)'ları zehirlemeyi unutmuş müdahale etde zehirlesin. Bilinçli toplum için..
Bu arada Loncadan arkadaşlarıma Duyurum vardır.. Kadim Görevi yapmayan arkadaşlarımız Facede Erdinc Çorbacıyı ekleyerek Kadim Etkinlik Sayfası var oradan İsim,Klan,Karekter Sınıfını Yazarak Katılımını yapsınlar Jupiter tarafından yapılan etkinliktir.. Forum üzerinden de yapabilirsiniz.. Duyrulur.
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
impedimenta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen impedimenta »

Tacsız gaddar kapayın olm çenenizi buraya bir daha yorum yapmayın adam olun oyununuzu adam gibi oynayın gerçek hayattan kopmuşsunuz gerçek hayatta yediğiniz tekmelerin acısını burdan çıkarmaya çalışıyonuz burda efelenip kendinizi bi #@!? sanıonz bi işe yaramazsınız boşa yaşıonz mal mal yorumlar yapmayın kirletmeyin şu sayfayı..!
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

sinekmi vızıldıyo ne burak olm delimisin kendi kendine konuşuyon yasaklayın
Şu herifi bitsin forumdada yasaklanıyo artık ^^

“Genel Sohbet” sayfasına dön