NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
rebirth
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Mavi

NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI

Mesaj gönderen rebirth »

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ben oyunu karaköy çıktıktan sonra bıraktım ve benim gibi bırakan bir sürü arkadaşım var çünkü hepinizin bildiği gibi İstanbul Kıyamet Vakti eskiden böyle değildi. Muhteşem klan savaşlarını görürdük. Eski bilgisayarlarımızın kasmasına rağmen savaşlardan çıkmadığımız zamanları hatırlatırım. Bu efsane ve güzel günleri fazlasıyla özlüyorum ve özleyen arkadaşlarımın da olduğuna eminim. Bu nedenle İstanbul Kıyamet Vakti ekibinin böyle bir şeyi düşünmesini rica ediyorum. Nostalji sunucuları açılsa maksimum seviyenin 29 - 39 - 49 olduğu sunucuların fazlasıyla ilgi çekeciğini düşünüyorum. Eminim ki hepiniz Kütük yaran ile vs atmayı özlediniz. Ya da labirentte pant kesmeyi kitabeye gitmeyi :) Bu sunuculardan diğer sunuculara geçişlerinde yasaklanması ile çok güzel bir ortam oluşacağını inanıyorum. Lütfen bi düşünün :)

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: NOSTALJİ SUNUCULARININ KURULMASI

Mesaj gönderen Sonne »

Düşünüldü ve onaylanmadı ve onaylanmayacak gibi duruyor maalesef.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
rebirth
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Mavi

Mesaj gönderen rebirth »

Sonne yazdı: 09 Ağu 2020 15:34 Düşünüldü ve onaylanmadı ve onaylanmayacak gibi duruyor maalesef.
Forum başlığını açtıktan sonra Kuklacıya girdim yaklaşık 20dk boyunca dolandım bir tane insan görebildim sadece 1. 1 kişide klana ganoderma yansıttı bu süreçte başka da kimseden bi etkileşim yok o arkadaş da ganodermayı 300m satıyordu :) böyle devam ederlerse yakında eminönünü de diğer sunuculara benzer eskiyi özleyen çok
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Oyun 2 yıldır kanser tedavisi görüyor.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Dostum ölü sunucular var iken bunu yapmak mantıklı mı sence?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

çok zor bişey bu
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzsavage
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Outcast

Mesaj gönderen yavuzsavage »

Herkes sunucuların boş olmasından yakınmış doğrudur ama aslında şöyle bir olay var.Eminönü en yoğun sunucu, bu kadar çökmesine rağmen de hala orda oynayanlar fazla.Bu çökme aslında oyuncuları başka sunucu tercih etmesine yol açabilir diye düşünüyorum.Bunun yanında yeni bir sunucu açmanın diğer sunucularla pek alakasının olacağını düşünmüyorum çünkü 39 level sınırlı bir sunucuya plus paketsiz de erişim olursa eğer Eminönü kadar doluluk oranına ulaşabileceğini ön görmek mümkün fakat yine üzülerek şunu belirtmekte fayda var sunucu Eminönü kadar kalabalık olursa günde kaç kere çöker? Ortada birşey yokken böyle bir senaryo kurdum...
Resim
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

Böyle önerilerden önce yapılması gereken daha mühim şeyler var.Düşünsenize 39 level sunucu açılıyor ve siz gece menekşe elmas çekiyorsunuz,nasıl seviniyorsunuz anlatılamaz.Sonrasında oyundan çıkıp sabah kalktığınızda oyunun çöktüğünü farkediyorsunuz ve herifin birinde 100 tane menekşe elmas olduğunu düşünün,düşünün ve vazgeçin böyle önerilerden.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bırakın efsane olarak kalsın
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Mevcut sunuculardaki sorunu çözsünlerde nostalji isteyenler bir başlık açsın toplansın orada çarlarını 39 a kadar kasıp meteorda oynasınlar boş bir sunucuda bu zor bişey değil =)
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön