Yoook hiç öyle bir şey diyemez (!) çünkü eskiden yaz tatili paketi vardı şimdi yok. Ne oldu yaz mevsimi oyun takviminden silindi mi ?
EVDEKALvYAZTATİLİ
Re: EVDEKALvYAZTATİLİ
Valla devam etse çok güzel olurdu diyorum. Gerçekten bu paketler güncelleme olmasa da insana yapacak bir şeyler veriyor.
...
Göster
Tam oyuna geri dönecektim!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- yavuzsavage
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Outcast
Yaz paketi veya evde kal paketi getirmek yöneticilere birşey kaybettirmeyeceğini düşünüyorum bence tekrardan getirilmeli.

bayağı işe yarıyordu tam destek benden.
Maden artırıcı satamazlar bireysel olanındanyavuzsavage yazdı: ↑04 Ağu 2020 23:16 Yaz paketi veya evde kal paketi getirmek yöneticilere birşey kaybettirmeyeceğini düşünüyorum bence tekrardan getirilmeli.
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Evde kal olduğu zaman daha çok arttırıc alıyorlar sanki daha çok torba düşsün diyeTOLGARDA yazdı: ↑05 Ağu 2020 00:23Maden artırıcı satamazlar bireysel olanındanyavuzsavage yazdı: ↑04 Ağu 2020 23:16 Yaz paketi veya evde kal paketi getirmek yöneticilere birşey kaybettirmeyeceğini düşünüyorum bence tekrardan getirilmeli.
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
-1
Bir önce ki kampanyayı başlatmış birisi olarak söylüyorum ki bence de yeterli. 4 5 aylık bir zaman diliminde hep vardı.
Şimdi tekrar tekrar istemek oyuncuları alıştırmış gibi olur. Açıkcası tüm sunucularda aktif oynayan birisi olarak gözlemledim ve gerekli duyup arkadaşlarımı da dahil edip başlatmıştık. Örn. Sunucularda itemsiz görev yapamayan arkadaşlarımız çok fazlaydı bu süreci iyi kullandılar parayla yaptırdılar görevlerini hep
Yaz tatili paketinin gelme taraftarıyım ama sadece sarraf lokman maden artıcı %15 yine eskisi gibi devam etmesi taraftarıyım. Kp xp artıcıları artık fazlasıyla verildi. Oyunun dengesini fazlasıyla bozabilir bence. İyi forumlar.
Kod: Tümünü seç
https://www.youtube.com/watch?v=08r8wSn1MCc
Geri dön geri dön ne olur geri dön