İkv'nin Polyannası Olarak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: İkv'nin Polyannası Olarak

Mesaj gönderen benibanladilar »

HollyShit yazdı: 01 Ağu 2020 23:32 İKV bir bahçe gibi başladı. Tohumlar fidan, fidanlar ağaç oldu ve meyve verdi. Meyve veren ağaçlar taşlandı, taşlandıkça bahçede kurudu ve yeni tohumları toprağa serpti.

Bu bahçenin en ulu çınarı tahmininizdir ki Nerull. Toprağa tohumlarını bırakanlar da Zwartan, Gorgar ve diğerleri.

İlla ki yeni tohumlar, yeni fidanlar ve ağaçlar oluşturur. Günün birinde ilk günleri kadar olmasa da, şimdikinden daha iyi hallere gelecektir İKV de. Siz merak etmeyin.
Dostum nerull normal bir oyuncuyken sonradan ekibe katılan birisi. Gorgar grafik ve hikaye konusunda zwartann programlama kısmında ikv yi toprağa diken adamlar. Ve artık ikiside ekipte yok.

İkv nin hikayesini yazan adam artık ikvde çalışmıyor.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

KraToSs yazdı: 01 Ağu 2020 23:48
Mutlakguven yazdı: 29 Tem 2020 22:38
mmtozgr yazdı: 29 Tem 2020 22:23 Psikolojide gecikmiş kabullenme diye bi olay var olan bir olayı hemen kabullenememek yani. Kabullensekte kabullenmesekte ikv the end. 2008 de başladıgım bu oyun Güzel anı ve arkadaşlıklar edinerek 2013''te sona erdi benim için. Ama hâlâ hatıralarımda taze ve hâlâ foruma girme ihtiyacı hissediyorum. Hayat devam ediyor bu oyun bu kadarmış...
Tamamen pozitiflik içeren bir konuyu umutsuzluk aşılamanı her ne kadar doğru bulmasam da senin düşüncen saygı duyarım.
Adam ne yazmış sen ne anlamışsın. Yeterli bir farkındalığın yok anlamak için. Tamamen haklı koyduğu teşhiste.
Umutsuzluk aşılamaktan kast ettiğim ters düşünce evet karşıt düşünceler güzeldir buna katılırım ama bu konunun amacı tamamen olumlu düşüncelerdi çünkü bu günlerde buna ihtiyacımız var.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

napcan066 yazdı: 02 Ağu 2020 00:02
Mutlakguven yazdı: 29 Tem 2020 13:42 Umut fakirin ekmeğidir olarak başlıyorum konuşmama. Ben hala ikv'den umutlu biriyim ve hep öyle olucam benim düşüncelerim hala ikv'ye yeni bölge geliceği yönünde bunu burda yazma gereğinde bulunuyorum çünkü genel de herkes oyunun bitmesi yönünde düşüncelerde fakat bu benim açımdan doğru değil bu aksine rahatsız edici bir düşünce.Bizi sadece umut kurtarır umutsuzluk dayanaksızlığa benzer her ne kadar sonucunu bilsen de bir şeylere inanmak güzeldir.
Siz önce insanları oyundan soğutucak bi lonca olmayın, her önünüze geleni laflarınızla insanları sinir ederek banlatmayın, o zaman belki oyuncu kalırda kurtulur. En önemlisi bulunduğun loncadan sağlığın için çıkmanı tavsiye ederim.
Bir insanı ne kadar uyarabilirsem o kadar uyardım lonca aktiviteleriyle yakındam ilgilenmediğim için bölge girmek dışında yaptığım bir şey yok o yüzden lonca üzerinden yapılan bir eleştiriyi kabul edemiycem
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

Mutlakguven yazdı: 02 Ağu 2020 14:51
napcan066 yazdı: 02 Ağu 2020 00:02
Mutlakguven yazdı: 29 Tem 2020 13:42 Umut fakirin ekmeğidir olarak başlıyorum konuşmama. Ben hala ikv'den umutlu biriyim ve hep öyle olucam benim düşüncelerim hala ikv'ye yeni bölge geliceği yönünde bunu burda yazma gereğinde bulunuyorum çünkü genel de herkes oyunun bitmesi yönünde düşüncelerde fakat bu benim açımdan doğru değil bu aksine rahatsız edici bir düşünce.Bizi sadece umut kurtarır umutsuzluk dayanaksızlığa benzer her ne kadar sonucunu bilsen de bir şeylere inanmak güzeldir.
Siz önce insanları oyundan soğutucak bi lonca olmayın, her önünüze geleni laflarınızla insanları sinir ederek banlatmayın, o zaman belki oyuncu kalırda kurtulur. En önemlisi bulunduğun loncadan sağlığın için çıkmanı tavsiye ederim.
Bir insanı ne kadar uyarabilirsem o kadar uyardım lonca aktiviteleriyle yakındam ilgilenmediğim için bölge girmek dışında yaptığım bir şey yok o yüzden lonca üzerinden yapılan bir eleştiriyi kabul edemiycem
Valla kusura bakma ama loncaya girdiğinde onların fikirlerini tasvip etmiş olursun. Yani senin bı suçun olmasa bile onların loncasında, ortamında bulunduğun sürece yaptıklarından sende meshulsün. O yüzden burda yazdıklarının bı anlamı yok.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

turkoxHAMSTER yazdı: 02 Ağu 2020 02:40

İKV 2012 ile 2018 arasındaki eklenti gelmeyen onca sene boyunca bile, ekibinde birçok yazılımcı/geliştirici bulundurdu. Fakat şu an bu durum söz konusu değil. Yalnızca bizim gibi oyuncular ile ilgilenen ve İKV'nin yılmaz isimlerinden Nerull ve bir grup gönüllü destek ekibi bulunuyor.
Büyük ihtimalle o seneler arası Kader Mühürleri adlı oyunun yapımıyla ilgileniyorlardı,oyun tutmayınca Türk Telekom,Soobe'yi kapatma kararı aldı bence. Kısacası Kader Mühürleri,Soobe'nin kaderi oldu.
aytanr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aytanr »

Yıl 2020 hağalen karaköye giremedim çemberlitaş görevimi yapamıyorum umudum kalmamıştır
Kullanıcı avatarı
Marty
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Marty »

👍🏾👍🏾👍🏾
:grimacing:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

aytanr yazdı: 02 Ağu 2020 19:12 Yıl 2020 hağalen karaköye giremedim çemberlitaş görevimi yapamıyorum umudum kalmamıştır

Bencede artık bu konuya bir el atılmalı, çözüme odaklanmalılar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön