Ufak bir teşekkür :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ufak bir teşekkür :)

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Skull yazdı: 29 Tem 2020 12:28
Göster
0LIVERA yazdı: 29 Tem 2020 07:50
LadyGAGA yazdı: 29 Tem 2020 00:36 Teşkilatta ki lag halen devam ediyor, ilerde düzelecek diyorsunuz ama makina mı soğuk? Nasıl ilerde düzelecek anlamadım. :')
teşkilatın sorunu yazılımsal Nerul donanımsal bir değişikliğe gitti.

kopya ile ilgilisi varmı bilmiyorum fakat tüm sunucular 1 makinaya bağlı bu sebepten bir sunucu zorlandımı hepsi etkileniyor.

daha iyi bir sucunuya taşımanın bir çok sorunun önün geçeceğini öngörerek yapılan bir işlem.

Nerul'un bunu yapabilmesi bile büyük bir başarı sonuçta ttnet böyle bir oyuna sahip olduğunun farkında bile değil.

teşkilatın durumuda eskiden nasıl her sunucuda çift maraton kenan keserlerdi 1 sunucu hep laglı olur slota yakalanırdı onun gibi düşün çözerler ama ne zaman nasıl belli değil sebebi nedir bilmiyorlar demek ki.

yeni sunucu etkisini göstermiş gibi daha hızlı gelen launcher daha seri girişler daha iyi tepkimeler.
yada Nerul bizi kandırdı piskolojik iyi olmasını istiyoruz ':) ':) ':)
Nerull sunucuların tozlarını aldı ve tekrar çalıştırdı. :grinning: Yeni sunucular alınması lazım diyeceğim ama 15 yıllık oyuna yeni sunucular almakta ne bileyim. :grinning:

Bu suna benzedi 15 yillik oyunu yeni bir pcden oynamakta ne bileyim.

Kazandiriyorsa alirsiniz hemde en iyisini.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Ufak bir teşekkür :)

Mesaj gönderen Skull »

Göster
0LIVERA yazdı: 29 Tem 2020 12:36
Skull yazdı: 29 Tem 2020 12:28
Göster
0LIVERA yazdı: 29 Tem 2020 07:50
LadyGAGA yazdı: 29 Tem 2020 00:36 Teşkilatta ki lag halen devam ediyor, ilerde düzelecek diyorsunuz ama makina mı soğuk? Nasıl ilerde düzelecek anlamadım. :')
teşkilatın sorunu yazılımsal Nerul donanımsal bir değişikliğe gitti.

kopya ile ilgilisi varmı bilmiyorum fakat tüm sunucular 1 makinaya bağlı bu sebepten bir sunucu zorlandımı hepsi etkileniyor.

daha iyi bir sucunuya taşımanın bir çok sorunun önün geçeceğini öngörerek yapılan bir işlem.

Nerul'un bunu yapabilmesi bile büyük bir başarı sonuçta ttnet böyle bir oyuna sahip olduğunun farkında bile değil.

teşkilatın durumuda eskiden nasıl her sunucuda çift maraton kenan keserlerdi 1 sunucu hep laglı olur slota yakalanırdı onun gibi düşün çözerler ama ne zaman nasıl belli değil sebebi nedir bilmiyorlar demek ki.

yeni sunucu etkisini göstermiş gibi daha hızlı gelen launcher daha seri girişler daha iyi tepkimeler.
yada Nerul bizi kandırdı piskolojik iyi olmasını istiyoruz ':) ':) ':)
Nerull sunucuların tozlarını aldı ve tekrar çalıştırdı. :grinning: Yeni sunucular alınması lazım diyeceğim ama 15 yıllık oyuna yeni sunucular almakta ne bileyim. :grinning:

Bu suna benzedi 15 yillik oyunu yeni bir pcden oynamakta ne bileyim.

Kazandiriyorsa alirsiniz hemde en iyisini.
İKV oynamak için yeni pc toplayan olsun sanmıyorum. İKV de oynanabilir. Sunucu olayı ise tamamen farklı bir olay. Pikap ile taşınacak bir eşyayı kırkayak kamyon ile taşımak gibidir bu olayda.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön