Alman , Komet , Turnasol Setler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Alman , Komet , Turnasol Setler

Mesaj gönderen Jimyosef »

Alman , komet , tursonol set toparlayan varsa ne kadar sürede toparladıgı veya ne kadar zaman içerisinde reçetelerini temin ettigini bir gün içerisinde ne kadar kastıgını yazabilir mi ?
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Re: Alman , Komet , Turnasol Setler

Mesaj gönderen Equalero »

İkv camiasında item reçete vs düşürme sitemi tamamen şansa bağlı bir faktör olduğu için bahsettiğiniz gibi bir süre vermek mümkün değildir . 1 gün içinde de düşebilir veya hiç düşmeyebilir.
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Jimyosef yazdı: 22 Tem 2020 14:49 Alman , komet , tursonol set toparlayan varsa ne kadar sürede toparladıgı veya ne kadar zaman içerisinde reçetelerini temin ettigini bir gün içerisinde ne kadar kastıgını yazabilir mi ?
Tek efsun düşürebilirsin ama istediğini düşürmek o kadar zor ki sırf 6 ay uğraşan bilirim. Eminönünde setlerini mazi diye toplayan biri vardı onda da bi nefes merlin vs setler eksikti.

Satın almak düşürmekten daha kolay. Bence hiç o topa girme 55 takı düşürürsün mag dış yüzük düşüremezsin öyle bir dropu var 39’un
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

49 level zamanının element zamanlarında çok rahat toplanıyordu ben çok rahat toplamıştım ama o hesap çalındı.
Şuan alman set sahibi kişilerin çoğu oyunu bıraktığı için bulman çok zor diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

39 seviye döneminin başından beri bu oyunu oynayan biri olarak söyliyim kaç tane char kastım sayamam belki 15 tane charı 1. sevıyeden 39 sevıyeye getirmişimdir o yıllar 2007-2009 arası olması lazım onun dışında kaç saat kaç gece kurt mağrasında hayvan kestim abartısız söylüyorum 10 bınlerce 35 seviye üstü hayvan kestim 2 yıl boyunca ama 1 kere şöyle hali hazırda bi komet merlin tesla dış alman ok ucu tarzı değerli bir item düşmedi bu oyunun en ama en saçma yanı bu kardeşim zor yaparsın ama sen imkansız yapmışsın ya az delirmemiştim zamanında
Kullanıcı avatarı
DUZENBAZ
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DUZENBAZ »

ikizler92 yazdı: 22 Tem 2020 20:43 39 seviye döneminin başından beri bu oyunu oynayan biri olarak söyliyim kaç tane char kastım sayamam belki 15 tane charı 1. sevıyeden 39 sevıyeye getirmişimdir o yıllar 2007-2009 arası olması lazım onun dışında kaç saat kaç gece kurt mağrasında hayvan kestim abartısız söylüyorum 10 bınlerce 35 seviye üstü hayvan kestim 2 yıl boyunca ama 1 kere şöyle hali hazırda bi komet merlin tesla dış alman ok ucu tarzı değerli bir item düşmedi bu oyunun en ama en saçma yanı bu kardeşim zor yaparsın ama sen imkansız yapmışsın ya az delirmemiştim zamanında
Kanka o kadar yaratık kesipte elin boş döndüysen kuru yer bırakmışsın.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Boş vaktim bol diyorsan deneyebilirsin. Ama diyim, boşa kürek çekmeden farkı yok. Sırf zamanında bu işi deneyen biri olarak ortalama 1 hafta meteor sivri ada arası yaratık kestim düşe düşe tek efsun alman pamuklu ayakkabı reçetesi düştü. Kısacası gireceğin zahmete değmeyebilir.
Kullanıcı avatarı
benibanladilar
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen benibanladilar »

Hawkeye yazdı: 23 Tem 2020 22:03 Boş vaktim bol diyorsan deneyebilirsin. Ama diyim, boşa kürek çekmeden farkı yok. Sırf zamanında bu işi deneyen biri olarak ortalama 1 hafta meteor sivri ada arası yaratık kestim düşe düşe tek efsun alman pamuklu ayakkabı reçetesi düştü. Kısacası gireceğin zahmete değmeyebilir.
Eskidende böyle çok zor düşerdi itemler ama oyuncu çok fazlaydı.
İlla birilerine düşüyordu.
Hatırlıyorum yücelen eldiven düşmüştü bana.
İkv hayatımda görmediğim paraya satmıştım :')
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

benibanladilar yazdı: 24 Tem 2020 04:56
Hawkeye yazdı: 23 Tem 2020 22:03 Boş vaktim bol diyorsan deneyebilirsin. Ama diyim, boşa kürek çekmeden farkı yok. Sırf zamanında bu işi deneyen biri olarak ortalama 1 hafta meteor sivri ada arası yaratık kestim düşe düşe tek efsun alman pamuklu ayakkabı reçetesi düştü. Kısacası gireceğin zahmete değmeyebilir.
Eskidende böyle çok zor düşerdi itemler ama oyuncu çok fazlaydı.
İlla birilerine düşüyordu.
Hatırlıyorum yücelen eldiven düşmüştü bana.
İkv hayatımda görmediğim paraya satmıştım :')
tek item alman heleki yeraltı geldiğinde tek item yücelen veya daha düşük ceket felan ne kadar değerliydi :D

urban ceketi 30 m'ye almak için 10 kişi kavga etmiştik tabi o zamanın 30'm si abartısız şimdinin 3tsinden daha değerliydi

sonra çt geldi hayatında 2 itemli sete sahip olamayanlar 3lü setleri dizdi baktıki böyle çok kolay karaköy grup bölgesi olsun demeye başladılar :D

oyuncu sayısı azaldıkca drobu yükselttiler eskiden komet merlin 1 takıyı düşürmek demek şuan karaköy bosslarından full + full fullenmekle aynı değer belki komet merlin düşürmek az daha zor olabilir ':)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
RAMSES
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: YOUNG CREW

Mesaj gönderen RAMSES »

Beyazköşkte 39 lvl e kadar büyücü şifacı savaşcı çift efsunlu item bende mevcut forum nickimi yaz gösterirler ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön