Kolay Gelsin GM'ler
-
- Acemi Savaşçı
Kolay Gelsin GM'ler
Selamun Aleyküm bu oyun 2010'dan bu yana ilk kez böyle birşeyle karşılaştım Arkadaşım bono kopyalıyor Benim Haberim Bile Yok Burdaki GM'ler destek formuna bildiriniz dior Ayıptır Sorması siz burda sadece formlara bu kopyala yapıştırmı hazı cevapmı veriyorsunuz yoksa oyunun gidişatını takipmi ediyorsunuz çünkü takip etmediğiniz ap açık ortada farkındaysanız suçsuz yere çoğu kişi ban yedi ve bu durum hakkında bilgide verdik burdan lakin bize sürekli spawn gibi aynı mesajları atıyorsunuz mevlüd dinç elbette herkez tanıyordur umarım bu GM'lerde tanıyordur bu Adam Bizim Türk Halkımızın çok güzel bir oyunu olsun die 2007'de bu oyunu piyasaya sundu Ben Sırf Ban Yemek İçin oynamıyorum bu oyunu sevdiğim için oynuyorum ve ban yemek hele bide suçsuz yere yemesi adama çok kötü koyuyor bu durum hakkında bize bilgi verin lütfen tekrar bilgi destek formuna bakınız demeyin bilgi istiyoruz Tüm türk kardeşlerimde bu durumdan faydalansın görüp ban atmak kolaydır lakin oyuncu kaybı çok olur böyle ne kadar yenilikte getirseniz bu gerçeği değiştirmez ve bu oyunun gidişatı çok kötü durumlara gelmemesi için yazıyorum bu kelimeleri yazarken bile şunu düşünüyorum bu adamlar o kadar akçe alıyor yani demem o ki aldığınız paranın hakkı aldığınız maşş hepsi mevlüd dinç sayesindedir çünkü bu oyunu yaparak herkeze çoğu kişiden kuvet doğacağını belirtiğini tahmin ediyorum en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum ve dediğim gibi tam inceleme olmadan kimseye suçsuz yere ban atmayınız yakşamlar kolay gelsin.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Rest'İ'Alem
Re: Kolay Gelsin GM'ler
Mevlüt dinç zamanındada oyunda geri sarma vardı bono bölmede vardı dicek herkes evet vardı yok demiyoruz biz fakat gerekli stüdyo gerekli ekip çalışması vs.vardı ve suçsuz olan kimse mağdur olmuyodu gerekli herşeyin yapılıp oyunun yenıden canlanması lazım ki bizim GM'lerimiz Developer'larımız bize hiç şu eksık arkadaşlar bu eksık arkadaşlar o yüzden oyunu ilerletemiyoruz dedikleri yok bakın bu pubg degıl hiçkimse bu oyun ıcın ben oyuncuyum oynar geçerim demez dile kolay bu oyunu 13 yıldır oynayanlar var bugun hangı oyuna baslıcaksında 2033'e kdr oynucaksın? ikv böyle bi oyunsa değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. saygılarkamilbey54 yazdı: ↑27 Tem 2020 03:47 Selamun Aleyküm bu oyun 2010'dan bu yana ilk kez böyle birşeyle karşılaştım Arkadaşım bono kopyalıyor Benim Haberim Bile Yok Burdaki GM'ler destek formuna bildiriniz dior Ayıptır Sorması siz burda sadece formlara bu kopyala yapıştırmı hazı cevapmı veriyorsunuz yoksa oyunun gidişatını takipmi ediyorsunuz çünkü takip etmediğiniz ap açık ortada farkındaysanız suçsuz yere çoğu kişi ban yedi ve bu durum hakkında bilgide verdik burdan lakin bize sürekli spawn gibi aynı mesajları atıyorsunuz mevlüd dinç elbette herkez tanıyordur umarım bu GM'lerde tanıyordur bu Adam Bizim Türk Halkımızın çok güzel bir oyunu olsun die 2007'de bu oyunu piyasaya sundu Ben Sırf Ban Yemek İçin oynamıyorum bu oyunu sevdiğim için oynuyorum ve ban yemek hele bide suçsuz yere yemesi adama çok kötü koyuyor bu durum hakkında bize bilgi verin lütfen tekrar bilgi destek formuna bakınız demeyin bilgi istiyoruz Tüm türk kardeşlerimde bu durumdan faydalansın görüp ban atmak kolaydır lakin oyuncu kaybı çok olur böyle ne kadar yenilikte getirseniz bu gerçeği değiştirmez ve bu oyunun gidişatı çok kötü durumlara gelmemesi için yazıyorum bu kelimeleri yazarken bile şunu düşünüyorum bu adamlar o kadar akçe alıyor yani demem o ki aldığınız paranın hakkı aldığınız maşş hepsi mevlüd dinç sayesindedir çünkü bu oyunu yaparak herkeze çoğu kişiden kuvet doğacağını belirtiğini tahmin ediyorum en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum ve dediğim gibi tam inceleme olmadan kimseye suçsuz yere ban atmayınız yakşamlar kolay gelsin.
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Öncelikle arkadaşım bono kopyalamış benim haberim yok olayı çok sığ bir bahane bu gerçek olsa bile bunu burada dile getirmezdim çünkü kimse inanmaz, böyle bir dönemde arkadaşınızdan bono aldıysanız bu sizin hatanız yok eğer şifre paylaştıysanız ve hesabınız bloklandıysa bu daha büyük ayıp, malum hesap paylaşımı yasak.
İkinci olarak GM olarak adlandırılan oyun yöneticileri herhangi bir ücret almıyorlar yönetim kademesinde sadece DEV'ler maaşlı türktelekom çalışanları zaten onlardan da sadece nerull kaldı. Bu oyun kötü yönetilmiyor bu oyun direk yönetilmiyor şu an kendi başına kör topal ilerliyor, siz dahil herkes bunun farkında ama kimse herhangi bir eylemde bulunmuyor.
Oyun yöneticilerinin kopyala yapıştır cevaplar ile desteğe yönlendirdiklerini söylemişsiniz, ne yapacaklardı başka direk forumdan kardeşim söyle bakalım karakter adını bakalım mı deselerdi. Tabiki desteğe yönlendirecekler ve orada incelenecek.
Artık şu mevlüt dinç dönemini övmektende vaz geçin lütfen bu oyun 2009 yılına kadar sadece mevlüt dinç tarafından 2013 yılına kadarda ttnet yönetiminde mevlüt dinç tarafından yönetildi, malesef oyunun yeniliklere adapte olması mevlüt dinç tarafından sağlanamadı. Kendisi bile İKV nin artık yenilenemeyeceğini artık zamanın gerisinde kaldığını kaç defa söyledi.
Hesabınızın bloklanmasına ise sevindim artık bu yıpranmış oyunu azad etmenizin vakti gelmiş size tavsiyem bir an önce kurtulmanız.
İkinci olarak GM olarak adlandırılan oyun yöneticileri herhangi bir ücret almıyorlar yönetim kademesinde sadece DEV'ler maaşlı türktelekom çalışanları zaten onlardan da sadece nerull kaldı. Bu oyun kötü yönetilmiyor bu oyun direk yönetilmiyor şu an kendi başına kör topal ilerliyor, siz dahil herkes bunun farkında ama kimse herhangi bir eylemde bulunmuyor.
Oyun yöneticilerinin kopyala yapıştır cevaplar ile desteğe yönlendirdiklerini söylemişsiniz, ne yapacaklardı başka direk forumdan kardeşim söyle bakalım karakter adını bakalım mı deselerdi. Tabiki desteğe yönlendirecekler ve orada incelenecek.
Artık şu mevlüt dinç dönemini övmektende vaz geçin lütfen bu oyun 2009 yılına kadar sadece mevlüt dinç tarafından 2013 yılına kadarda ttnet yönetiminde mevlüt dinç tarafından yönetildi, malesef oyunun yeniliklere adapte olması mevlüt dinç tarafından sağlanamadı. Kendisi bile İKV nin artık yenilenemeyeceğini artık zamanın gerisinde kaldığını kaç defa söyledi.
Hesabınızın bloklanmasına ise sevindim artık bu yıpranmış oyunu azad etmenizin vakti gelmiş size tavsiyem bir an önce kurtulmanız.

[Düzenlendi]Baltalilah yazdı: ↑27 Tem 2020 09:28 Öncelikle arkadaşım bono kopyalamış benim haberim yok olayı çok sığ bir bahane bu gerçek olsa bile bunu burada dile getirmezdim çünkü kimse inanmaz, böyle bir dönemde arkadaşınızdan bono aldıysanız bu sizin hatanız yok eğer şifre paylaştıysanız ve hesabınız bloklandıysa bu daha büyük ayıp, malum hesap paylaşımı yasak.
Kimse forumdan GM cevap yazıp ilgilensin istemiyor zaten. Destek ADAM akıllı işini yapsa yeterli olacak. Evet malesef ki Mevlüt Dinç zamanındaki ekip çalışanları bu işi canı gönülden yapıyorlardı ah nerde o eski canını yediğimin Gmleri. Ben tam 2- 2.5 senedir o çok yoğun olan destek ekibinden geri dönüş bekliyorum ve evet bu GM arkadaşlar destekteki şikayetleri kontrol edip bizzat ilgilenebiliyorlar. Bunu zamanında bir çok GM oyuncular için yapıyor yardımcı oluyordu. Ayrıcalık uygulamıyordu ha kafan karışmasın destekte unutulmuş geri dönüş yapılmamış bildirimleri hızlandırmak adına kendileri bizzat kontrol ediyordu.
Her şeyi diyebilir herşeyi açıklayabilirsin ama bana 2.5 senedir geri dönüş sağlamamış bir desteği asla açıklayamazsın
En son AhiEvran tarafından 28 Tem 2020 01:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışmaya açık içerik kaldırıldı
Sebep: Tartışmaya açık içerik kaldırıldı
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez